Atlântica University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Atlântica !

We hebben ons voorbereid op uw komst en we zijn erg verheugd dat u de beslissing hebt genomen om zich bij ons aan te sluiten.

De welkomstdagen zijn bedoeld om uw overgang naar Atlântica en het universitaire leven zo soepel mogelijk te laten Atlântica . Wanneer u de welkomstdagen bijwoont, vindt u een breed scala aan sessies, evenementen en sociale bijeenkomsten om u te helpen Atlântica en de stad beter te leren kennen.

Vind antwoorden op uw vragen en maak nieuwe vrienden. We willen dat je plezier hebt en meer te weten komt over je nieuwe huis. Profiteer van onze welkomstdagen!

Welkomstdagen - 24 tot 27 september 2018

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)

Bekijk Health Master » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Graduate Diploma in Kritieke Ziekte

Campus Deeltijd 7 maanden October 2018 Portugal Barcarena

De Atlântica creëerde de afgestudeerde in kritieke ziekte, cursus gericht op professionals gespecialiseerd in dringende en noodsituaties. Momenteel is de Integrated Emergency Medical naast de herstructurering van ziekenhuizen, met geïndividualiseerde introductie van de eerste hulp en reanimatie, evenals de definitie van zorgeenheden met geavanceerde life support en groene wegen, heeft geleid tot een behoefte dringend om artsen en verpleegkundigen te trainen in het totale gebied van het Critical Patient. [+]

cursus beschrijving

De Atlântica creëerde de afgestudeerde in kritieke ziekte, cursus gericht op professionals gespecialiseerd in dringende en noodsituaties. Momenteel is de Integrated Emergency Medical naast de herstructurering van ziekenhuizen, met geïndividualiseerde introductie van de eerste hulp en reanimatie, evenals de definitie van zorgeenheden met geavanceerde life support en groene wegen, heeft geleid tot een behoefte dringend om artsen en verpleegkundigen te trainen in het totale gebied van het Critical Patient.

Medicine kritisch zieke komt goed ondersteund door de belangrijkste gemeenschappelijke noemers: wetenschappelijke, technische en pedagogische en logistieke, reanimatie en ondersteuning van de vitale functies van dit type patiënt.... [-]