Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De "Grigore T. Popa" Universiteit voor Geneeskunde en Apotheek uit Iasi, Roemenië is een van de oudste en meest prestigieuze instellingen in het land en wordt geclassificeerd als een universiteit voor geavanceerd onderzoek en onderwijs. De universiteit is lid van Agence Universitaire de la Francophonie en staat hoog aangeschreven in Top Shanghai 500, Times Higher Education, Top 25 U-Multirank. Meer dan 9.000 studenten in Roemenië en uit meer dan 80 landen over de hele wereld studeren aan de vier faculteiten van de universiteit. De prioriteit van het onderwijsproces is de opleiding van uitzonderlijke experts met een sterke theoretische en praktische achtergrond, die elke concurrentie op nationaal en internationaal niveau aankunnen.

De faculteit Medische Bio-engineering past haar onderwijsprogramma's voortdurend aan de behoeften van de arbeidsmarkt aan. Rekening houdend met de toenemende vraag van goed opgeleide specialisten op het gebied van biomedische wetenschap, biedt de faculteit Medische Bio-engineering een partnerschap waarbij de kans groot is dat degenen die weten hoe het te gebruiken. We willen dat je de moed hebt om je leven in handen te nemen met de kracht van een bio-ingenieur, met de vaardigheden van een fysiotherapeut, het vertrouwen in je geest en de opleiding en geest om kansen te bieden om je op de hoogste toppen van geluk van vervulde dromen.


Als afgestudeerde fysiotherapie werk je op het gebied van medische diensten die rechtstreeks verband houden met revalidatie en het optimaliseren van de patiëntfuncties, kind of volwassene, om bij te dragen aan de integratie ervan in specifieke levensactiviteiten.

Fysiotherapeuten bepalen de fasen van individuele therapeutische plannen op basis van statische en dynamische oefenprogramma's, volgens klinische diagnose en passen fysiotherapietechnieken, kinetische, profylactische hulp en motorische revalidatietechnieken toe.
Stap in het FASCINERENDE UNIVERSUM van FYSIOTHERAPIE!

Aarzel niet om ons te contacteren:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Meer informatie: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

De afgestudeerden van Bioengineering- specialisatiewerk in ziekenhuizen, academische instituten, farmaceutische bedrijven, prothesebedrijven en overheidsinstanties.

Specialisten in medische bio-engineering werken met complexe medische apparatuur, ontwerpen, ontwikkelen of testen medische hulpmiddelen en nemen, samen met het medisch personeel, actief deel aan het herstel van patiënten.

De medische bioengineers gebruiken kennis van biologie, fysica, wiskundige patronen en computersimulatie om nieuwe therapieën en medische biotechnologieën te ontwikkelen.

Kijk naar de TOEKOMST met de kracht van een BIOENGINEER!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Meer informatie: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Locaties

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași County, Roemenië