Lees de Officiële Beschrijving

First In The Region, Leader In Russia, Recognized In The World

Kursk State Medical University ( KSMU ) is een van de toonaangevende medische onderwijsinstellingen in Rusland. Meer dan 40.000 artsen, farmaceuten en andere gezondheidswerkers zijn opgeleid voor zijn 83-jarig bestaan.

De activiteiten van de universiteit worden uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten van staatsnormen en internationale normen inzake kwaliteit, management en richtlijnen van de Europese vereniging van kwaliteitsborging in het hoger onderwijs.

De Onafhankelijke Publieke Raad "Europese kwaliteit" heeft KSMU tot de honderd beste Russische universiteiten KSMU . Jaarlijks bewijst KSMU zijn efficiëntie, wat tot uiting komt in de monitoringresultaten van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie. Behaalde hoge rangen in Russische en internationale beoordelingen van de universiteit, zoals; Round University Ranking (RUR), uitgevoerd door de European Scientific and Industrial Board, International Ranking ARES, Rating Agency RAEX (Expert RA), National University Ranking en anderen.

Sinds 2016 werkt KSMU actief als onderdeel van de drie academische medische clusters: West-Europees, Stomatologisch en Chemisch Farmaceutisch.

Vandaag de dag studeren negentien duizend (19.000) mensen aan de universiteit: zevenduizend (7000) studenten die een hogere opleiding volgen, ongeveer negenhonderd (900) studenten - middelbaar beroepsonderwijs, meer dan 600 ingezetenen en postgraduaten, meer dan tienduizend (10000) ) specialisten van volksgezondheid en hoger onderwijs. Onder de belangrijkste specialiteiten van het hoger onderwijs in het Engels Medium zijn; Algemene geneeskunde, tandheelkunde, farmacie, economie, management, sociaal werk en biotechnologie.

KSMU heeft negen (9) educatieve gebouwen / campussen die zijn ingericht met moderne apparatuur. Training in specialisaties van hoger, en voortgezet beroepsonderwijs wordt uitgevoerd op twaalf (12) faculteiten van de universiteit, waaronder vijfenzestig (65) afdelingen. Klinische afdelingen gevestigd op basis van medische instellingen. Medico-Pharmaceutical College of KSMU voert realisatie van programma's van secundair beroepsonderwijs uit. 132 artsen en 408 Candidates of Science nemen deel aan het onderwijsproces en wetenschappelijk onderzoek.

Oplossen met de huidige problemen van de levering van gezondheidszorg door gekwalificeerd personeel, uitroeiing van personeelstekort en onevenwichtigheid in medische organisaties, het geven van eerstelijnsgezondheidszorg, de universiteit toegepast innovatieve educatieve technologieën zoals; implementatie van een continu onderwijssysteem van gezondheidswerkers en specifiek op basis van het creëren van interactieve educatieve modules en specialistenaccreditatie.

84074_KSMU01.jpg

Het belangrijkste punt is de voortdurende verbetering van professionele kennis en vaardigheden gedurende het hele leven, voortdurende professionele ontwikkeling en uitbreiding van de kwalificatie van gezondheidswerkers wordt gegeven aan de realisatie van educatieve programma's van hoger onderwijs - programma's van ingezetenschap, aanvullende programma's van professionele omscholing en professionele ontwikkeling.

In KSMU opleidingen gegeven in 35 residentiepecialiteiten, 350 programma's voor professionele omscholing en professionele ontwikkeling. Op de website van de universiteit is er een portaal "Continue medische educatie". In 2017 en 2018 zijn 794 KSMU afgestudeerden opgeleid die naar ons zijn gekomen voor een training van 20 territoriale entiteiten van de Russische Federatie. Allen hebben met succes de procedure doorlopen van de accreditatie van primaire specialisten tegen beroepsstandaarden "Algemene lokale arts" en "Algemene pediatrische arts".

Simulatie training ontwikkelt zich op de universiteit. Het Center of Accreditation, and Simulation Training uitgerust met 13 laboratoria met volledige versnellingen van I-VI realistisch niveau.

Academisch onderzoek, dat een integraal onderdeel is van de activiteit van de universiteit, is gericht op het opleiden van medische, wetenschappelijke, onderwijzend personeel en ook op geleiding van fundamenteel en toegepast onderzoek naar de belangrijkste theoretische en klinische biomedische problemen.

Toonaangevende wetenschappelijke projecten worden ontwikkeld op basis van KSMU 's experimenteel-biologische klinieken en vier onderzoeksinstituten: onderzoeksinstituut voor genetische en moleculaire epidemiologie, een onderzoeksinstituut voor experimentele geneeskunde, een onderzoeksinstituut voor algemene pathologie, een onderzoeksinstituut voor fysiologie, compleet met moderne apparatuur . De biologische bankmonsters (bloed, DNA, weefsel) beschikbaar bij meer dan 10000 patiënten met verschillende ziekten in het fonds van het onderzoeksinstituut voor genetische en moleculaire epidemiologie.

Het biedt een kans om wetenschappelijk onderzoek van wereldklasse uit te voeren, ook in de context van samenwerking met onderwijs- en wetenschappelijke organisaties in Rusland en het buitenland.

KSMU initieert en organiseert regelmatig volledig Russische en internationale conferenties over actuele problemen op het gebied van geneeskunde, farmacie, psychologie en de realisatie van pedagogische technologieën in het medisch onderwijs.

De universiteit besteedde veel aandacht aan de wetenschappelijke component van internationale samenwerking: de prestaties van afdelingen in internationale wetenschappelijke onderzoeksprogramma's met educatieve, wetenschappelijke en medische organisaties van Oostenrijk, Cyprus, Polen, Moldavië, Wit-Rusland en anderen.

KSMU bevestigt regelmatig de status van de universiteit met een hoge internationale reputatie. De belangrijkste gebieden van internationale samenwerking zijn export van educatieve diensten, ontwikkeling van academische mobiliteit van studenten en academisch personeel, accreditatie van educatieve programma's van de universiteit in het buitenland, KSMU 's KSMU op de wereldmarkt van educatieve diensten en zo voort. De universiteit werkt samen met 50 educatieve, wetenschappelijke organisaties en medische klinieken.

De onderwijsprogramma's van KSMU zijn geaccrediteerd in 15 vreemde landen. De universiteit is de eerste in Rusland die het vertegenwoordigingskantoor in Maleisië (Kuala Lumpur) heeft geopend.

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

Vandaag studeren ongeveer 2600 buitenlandse studenten uit 47 landen van de wereld in KSMU . Het aantal buitenlandse studenten bedraagt ​​meer dan 30% in de som van de studentenpopulatie.

KSMU is lid van de International Association of the Universities, Association of Russian-Chinese Medical Universities en International European Association of Stomatological Education.

Verschillende buitenlandse leraren en wetenschappers namen deel aan de educatieve activiteit van de universiteit in de vorm van academische mobiliteit.

In juli 2016 werd Rector van KSMU professor VA Lazarenko door het presidentieel decreet van de Russische Federatie de Orde van Vriendschap toegekend als erkenning voor de ontwikkeling van de gezondheid, de medische wetenschap en jaren van gewetensvol werk.

Algemene informatie

 • Jaar van oprichting: 7 februari 1935
 • Type instelling: Staat (gesponsord door federale overheidsbegroting)
 • Trainentaal: Russisch medium of Engels medium
 • Totale studentenpopulatie: ongeveer 19000 burgers, bestaande uit lokale en internationale studenten, studenten en postdoctorale studenten.
 • Internationale studenten: 2600 internationale studenten uit 47 landen
 • Herkend / vermeld door: WHO, GMC, JPA, MMC
 • Collegegeld: Vast voor de volledige duur van het programma.
 • Duur van de studie: Pre-universitaire (Pre-medische) cursus - 7 tot 12 maanden, het medische programma - 6 jaar, farmacie en tandheelkunde-programma's - 5 jaar, economie, management, sociaal werk en biotechnologie - 4 jaar.
 • Toegangsdata: september / oktober intake, februari / maart intake

Levendige campus

KSMU gelegen in het hart van de stad Kursk, die alle faciliteiten voor internationale studenten op loopafstand maakt. KSMU is een geweldige plek om te studeren, nieuwe vrienden te maken, deel te nemen aan sportieve en culturele activiteiten / evenementen of gewoon te ontspannen in een diverse en gastvrije omgeving.

Studentenondersteuning en diensten

Van immigratieprocedures tot veiligheidsaangelegenheden, KSMU administratie zal ervoor zorgen dat uw leer- en KSMU in Kursk zo probleemloos mogelijk KSMU .

Ziektekostenverzekering

Alle internationale studenten krijgen een adequate ziekteverzekering, die geldig is in Rusland.

accommodatie

Aan alle KSMU studenten verstrekt.

Airport pick-up service

Een van de medewerkers van de administratie zal op de luchthaven van Moskou zijn om nieuwe studenten te ontmoeten en hen naar KSMU te KSMU .

De universiteitsvertegenwoordiger

Trans Russian Co. de internationale officiële vertegenwoordiger van KSMU sinds 1994.

Cursussen voor internationale studenten

KSMU was de eerste universiteit in Rusland die een volledige medische opleiding in het Engels medium heeft aangeboden. Onder het Engelse medium heeft KSMU het recht om specialisten op te leiden op het gebied van Pre-University (Pre-medisch), Degree in Medicine, Dentistry and Pharmacy (MD / undergraduate) en post-graduate education.

Student van gewoon niveau (of gelijkwaardig)

KSMU biedt de mogelijkheid voor de studenten met O-Level kwalificaties of A-niveau met lage cijfers om door te gaan naar het Undergraduate-programma door zich aan te melden voor de Pre-University (pre-medische) cursus samen met UK Awarding Body in PRE-U Foundation Studies. De duur van deze cursus is 7 tot 12 maanden en bereidt je voor op verdere studies bij KSMU .

Het te studeren vak in de Pre-medische cursus English Medium:

 1. Russische taal
 2. Wiskunde
 3. Biologie
 4. Chemie
 5. Fysica

Student van Advance Level (of equivalenten)

Kandidaten met een A-niveau diploma kunnen doorgaan naar een graad (undergraduate-programma) Geneeskunde, Farmacie of Stomatologie (Tandheelkunde) in het Engels Medium.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Russisch

Deze school biedt ook:

Bachelor

Kursk State Medical University

Geneeskunde in het Engels Medium in een van de toonaangevende medische onderwijsinstellingen in Rusland. Er is geen 'premedical' cursus vereist, omdat het studieprogramma ... [+]

De faculteit is opgericht in 1935. Sindsdien zijn meer dan 20.000 artsen opgeleid door en afgestudeerd aan de faculteit. Onder de afgestudeerden van de faculteit van alle jaren, zijn er 120 D.Sc. en meer dan 650 Ph.D. Veel afgestudeerden hebben nieuwe scholen en originele wetenschappelijke trends opgezet. Dit zijn academici van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen VN Nikolaeva-Menshikova, VS Ryabtsev, Yu.K. Skripkin, VG Gostishev, corresponderende -leden van RAMS AF Bykovsky, VL Guryev, OK Skobelkin, G.Ye. Ostroverkhov.

Geneeskunde in het Engels Medium in een van de toonaangevende medische onderwijsinstellingen in Rusland. Er is geen 'premedical' cursus vereist, omdat het studieprogramma een all-inclusive pakket biedt.... [-]

Rusland Rusland online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kursk State Medical University

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie. Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandac ... [+]

De faculteit Stomatologie werd in 1997 op de Kursk State Medical University geopend. Momenteel worden momenteel meer dan 300 studenten aan de faculteit opgeleid.

De faculteit biedt een vijfjarig programma van de stomatologie . Het leerproces is bedoeld om de ontwikkeling van praktische competentie te benadrukken. Zorgvuldige aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van de persoonlijkheid en werkgewoonten van de studenten, met nadruk op persoonlijke vaardigheden die sleutelfactoren zijn voor een succesvolle loopbaan.

leerplan

Studenten krijgen algemene vakken (scheikunde, biologie, wiskunde, natuurkunde, anatomie, fysiologie etc.) tijdens het eerste en tweede studiejaar. Later wordt meer aandacht besteed aan nieuw opkomende gebieden in de farmacologie: moleculaire biologie, biotechnologie, biofarmaceutica en biofarmaceutica. De klinische aspecten van moderne apotheken worden elk jaar sterker benadrukt. De opleiding omvat 6 maanden praktijkopleiding in openbare en ziekenhuisapotheken.... [-]

Rusland Rusland online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kursk State Medical University

De apotheekfaculteit werd opgericht in 1966. De faculteit bereidt de studenten voor op een carrière in de farmacie met een grondig begrip van drugs en ziekten. Het curric ... [+]

De apotheekfaculteit werd opgericht in 1966. De faculteit bereidt de studenten voor op een carrière in de farmacie met een grondig begrip van drugs en ziekten. Het curriculum bevordert de interactie tussen apothekers en andere gezondheidswerkers. Het farmaciecurriculum biedt een professioneel vijfjarig programma dat leidt tot een farmaceutisch diploma.

Leermethode

Apotheken worden gegeven in semesters, die elk eindigen op examens of projectpresentaties. Studies bestaan ​​uit colleges (30 procent van het curriculum) en seminars / praktische sessies, die de belangrijkste leermethoden zijn en 70 procent van het gehele curriculum vormen. Elke cursus omvat lezingen, seminars, laboratoriumwerk, klein groepswerk, praktijkgerichte activiteiten en opdrachten. Door gebruik te maken van het body systems-model als een geïntegreerde context voor lesgeven, is het curriculum ontworpen om barrières tussen disciplines te doorbreken en studenten te helpen effectiever te leren. Lesgeven is geïntegreerd, wat de blootstelling van studenten aan fundamentele en toegepaste wetenschappen en professionele praktijken in de context van patiëntenzorg vergemakkelijkt. Dit zal worden ondersteund door een toenemende aandacht voor praktijkgerelateerd leren, zoals blijkt uit stages en intern simulatie-gebaseerd leren, evenals extra praktijkervaring die intern wordt aangeboden.... [-]

Rusland Rusland online
September 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Pre-Med

Kursk State Medical University

Voorbereidende cursussen voor de studie geneeskunde en wetenschap vinden plaats in ons Pre-universitair centrum is bedoeld voor studenten met een O-niveau of gelijkwaardi ... [+]

Voorbereidende cursussen voor de studie geneeskunde en wetenschap vinden plaats in ons Pre-universitair centrum is bedoeld voor studenten met een O-niveau of gelijkwaardig.

Aan het einde van het programma krijgen de studenten een dubbel certificaat, KSMU Pre-University

Ons International Health Scholar-programma is aangepast aan de leerdoelen en -doelen van elke studentengroep.

Accommodatie wordt aangeboden in het nabijgelegen studentenhostel. Betaalbaar collegegeld.

Waarom kiezen voor KSMU ?De nr. 1 Russische medische school met meer dan 80 jaar onderwijservaringenEffectieve methoden voor het leren van kleine groepenInternationaal erkend door WHO, GMC, JPA, MMC6 jaar medische opleiding in het EngelsOver onsOpgericht in 1935 met meer dan 80 jaar ervaring in het lesgeven in de geneeskunde1e universiteit in Rusland die een medisch programma volledig in het Engels aanbiedtRang 1ste van de medische universiteiten van Rusland in de RUR World University Rankings 2018Ongeveer 2.650 internationale studenten uit meer dan 50 landen over de hele wereld studeren momenteel aan de universiteit... [-]
Rusland Rusland online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Kursk State Medical University
C/O Mohammed Chahine
Karl Marx No.3, Main Campus, office 127
Kursk city, index: 305041

Russia Online, RU