Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Universiteit van Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen

Een state-of-the-art Caribische medische school catering aan de individuele behoeften van haar studenten. UMHS streeft naar uitmuntendheid, met een focus op kleine klassen, het behoud van hoge student en een enorme resultaten die studenten helpen hun dromen te bereiken.

UMHS campussen

De Universiteit van Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (UMHS) campus heeft een levendige sfeer die doet denken aan een collegiale omgeving. De studenten, docenten en medewerkers zijn allemaal toegewijd aan medisch onderwijs. Een exotisch paradijs, St. Kitts onderscheidt zich door adembenemende natuurlijke schoonheid. Biedt kristalheldere wateren, zand zacht stranden, ongerepte ecosystemen, tropische regenwouden, en een spectaculaire slapende vulkaan. St. Kitts biedt voor elk wat wils.

De St. Kitts Campus

Studenten vullen hun Basic Science Program aan de UMHS campus op het Caribische eiland St. Kitts. Tijdens de eerste vier semesters op St. Kitts, studenten bevinden zich in een model leeromgeving die de standaard voor moderne medisch onderwijs stelt.

Technologie gebaseerde Campus

UMHS exploiteert een van de nieuwste en meest geavanceerde technologie campussen. De campus biedt de technologische vooruitgang op de cutting-edge van de gezondheidszorg instructie. Het draadloze netwerk en campus is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat de studenten goed voorbereid zijn om de opleiding af te ronden. Het gebruik en het begrip van educatieve software en auto-tutorial leren wordt benadrukt in het leerproces.

Alle klaslokalen en laboratoria zijn uitgerust met state of the art audiovisuele apparatuur en beschikken over draadloze connectiviteit voor studenten om toegang te krijgen tot de faculteit PowerPoint-presentaties en klasse notities. Om het leren te maximaliseren, zijn studenten verplicht om laptop / tablet-computers naar de klas te brengen.

ACCREDITATIES en goedkeuringen

UMHS studenten komen in aanmerking om te zitten voor de Verenigde Staten Medical Licensing Examens als gevolg van de IMED en de WHO AVICENNA aanbiedingen.

Naast het hebben van St. Kitts accreditatie, de Universiteit van Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (UMHS) heeft ook een volledige zes jaar accreditatie van de Accreditatie Commissie over de Colleges van Geneeskunde (ACCM). Een internationaal erkend accreditatieorgaan, ACCM (accredmed.org) volgt het Liaison Committee of Medical Education (LCME) normen voor Accreditatie. De LCME is gemachtigd door het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs, de accreditatieverlener van de Amerikaanse en Canadese medische scholen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

Te studeren met een doctor in de geneeskunde Degree (MD), moeten de studenten met succes de fundamentele en klinische wetenschap programma te voltooien en passeren de Ver ... [+]

Onze visie is om een ​​boetiek medische school voor studenten die het verdienen en de vraag naar een kwalitatief goed onderwijs in een kleine school milieu. Onze faculteit is sterk credentialed en vooral gerekruteerd uit de Verenigde Staten. Ze houden ervan om te leren en te wijden vrijwel 100% van hun tijd aan studenten.

De Basic Science Program, semesters 1-4, bevindt zich op onze state-of-the-art campus op het prachtige Caribische eiland St. Kitts. Onze traditionele medische school curriculum is vergelijkbaar met de meeste Amerikaanse medische scholen. Studenten worden getest in de vorm van blokken in het hele semester. Shelf examens, die mini USMLE-stijl examens te simuleren, worden ook geïntegreerd in de academische opleiding. Pre-klinische blootstelling begint in het eerste semester en blijft gedurende de Basic Science Program.... [-]

Saint Kitts en Nevis Basseterre Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands