Universal Caribbean University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom

UCU belooft nieuwe innovaties en hightech leermiddelen te gebruiken om toekomstige jonge artsen, onderzoekers en wetenschappers voor de 21ste eeuw op een betere manier op te leiden en op te leiden.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Waarom kiezen voor UCU?

 • Betaalbaar onderwijs dat eenvoudig voor u is ontworpen.
 • Hooggekwalificeerde professoren met een MD-diploma / postgraduaat met ervaring in het onderwijzen van medische studenten op respectieve gebieden.
 • 1:10 Verhouding docent / student. Eén op één begeleiding van studenten voor het slagen voor USMLE stap 1 en stap 2 examens.
 • Onderzoeksmogelijkheden tijdens klinische jaren in aangesloten ziekenhuizen en andere onderzoeksfaciliteiten.
 • UCU zal assistentie verlenen bij het aanvragen en beveiligen van Residency in de VS voor in aanmerking komende studenten.

De faculteit en studenten werken samen om een sterke basis te bouwen, waaronder:

 1. Actief leren en kritisch denken.
 2. Effectieve communicatievaardigheden.
 3. Lesgeven gericht op studenten die hun medische opleiding afronden en excelleren in de vereiste licentie-examens in de Verenigde Staten, Canada, India
 4. De studenten zullen voldoende worden voorbereid, zowel in hun basiswetenschappen als in hun klinische opleiding.
 5. Toewijding om de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap waarin zij dienen te bevorderen.

Hoe Universal Caribbean University deze doelstellingen wil bereiken:

 1. De universiteit streeft naar nationale en internationale bekendheid door professionaliteit, diversiteit, tijdigheid, strategische groei
 2. Naast reguliere klassikale lessen en practica door geleerde professoren op hun respectievelijke vakgebieden, is het ministerie van Onderwijs verantwoordelijk voor:
  1. Didactische lezingen, specifiek gericht op probleemoplossende vaardigheden
  2. Groepsgesprekken en bijles
  3. Vaardigheidsstations en actieve leerprogramma's
  4. Geautomatiseerd en virtueel hands-on leren

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Waarom St. Kitts?

 • Dicht bij de continentale Verenigde Staten.
 • paradijs eiland
 • Uiterst veilig
 • Vriendelijke mensen
 • 1 Amerikaanse dollar = 2,70 EC dollar (Oost-Caribische dollar)

We zagen een behoefte aan een betere medische school, die eigenlijk om de toekomst van studenten geeft.

Als een nieuwe medische school, zal UCU alle benodigde accreditatie verwerven om onze universiteit tot een succes te maken, dus onze studenten kunnen trots zijn om te zeggen: "We zijn afgestudeerd aan de Universal Caribbean University ". Het UCU-programma zal nieuwe innovaties en hightech leermiddelen gebruiken om toekomstige jonge artsen, onderzoekers en wetenschappers voor de 21ste eeuw op een betere manier op te leiden en op te leiden.

Naarmate we groeien, zal onze universiteit dat ook doen.

Onze faciliteit is goed uitgerust met ultramodern klaslokaal voor leraren en studenten die tot 30 studenten tegelijk kunnen huisvesten. Onze klaslokalen zijn uitgerust met 60-inch tv's, zodat je niet alleen naar colleges luistert, maar studenten ook interactieve leervideo's bekijken. Wij vinden dat onderwijs leuk moet zijn.

We benadrukken de preventieve geneeskundeopleiding en andere speciale programma's die zijn ontworpen om studenten op te leiden die uiteindelijk competente artsen van wereldklasse worden voor patiënten in elke omgeving, of het nu een landelijk ziekenhuis, een afgelegen gemeenschap, een privépraktijk of een groot medisch centrum is.

We bieden verschillende programma's op onze St. Kitts medische school, met ons hoofdkantoor in Florida, voor klinische stages. Onze programma's omvatten vierjarige MD-programma's

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvol medisch onderwijs in het buitenland met het gevoel thuis te zijn, dan is Universal Caribbean University de juiste plek voor u.

Missie

Ons doel bij UCU School of Medicine is om onze studenten voor te bereiden op de volgende generatie medische professionals door middel van onderwijs dat leiderschap, uitmuntendheid en levenslang leren bevordert.

De faculteit en studenten zullen samenwerken om een sterke basis te bouwen door actief leren en kritisch denken, effectieve communicatievaardigheden, inzet voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap die zij dienen.

Wist je dat

De Verenigde Staten zullen tegen 2030 te maken krijgen met een tekort van maximaal 120.000 artsen. De tekorten zijn er in vier brede categorieën: eerstelijnszorg, medische specialiteiten, chirurgische specialiteiten en andere specialiteiten. Een tekort van 14.800 tot 49.300 eerstelijnsartsen en niet-eerstelijns specialismen tussen 34.000 en 70.000 artsen.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Locaties

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Parochie Saint George Basseterre, Saint Kitts en Nevis