Windsor University School of Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

An Innovative Medical School met Dedicated Faculty in St. Kitts

Windsor blijft om op te vallen als gevolg van de betaalbaarheid en een academische omgeving ontworpen om internationale studenten van verschillende culturen te verwelkomen. Windsor heeft met succes bereikt en behouden deze multiculturele omgeving voor meer dan een decennium.

Windsor University School of Medicine, opgericht in 1998 op het eiland St. Kitts, biedt een brede medisch onderwijs en academische ondersteunende diensten ontworpen om studenten te helpen bij het bereiken van hun academische doelen. Onze medische school zorgt ervoor dat onze studenten een uitgebreide academische opleiding aangeboden samen met een uitgebreide hands-on patiëntenzorg training en leiderschap. Onze afgestudeerden is bekend dat ze betrokken en plichtsgetrouwe professionals inzetten voor het uitzitten van hun gemeenschap. Klaar om een ​​carrière in de geneeskunde na te streven? Neem contact op met ons vandaag.

Dedicated Faculteit

Uw succes als arts hangt af van waar je leert, hoe je leert en van wie je leert. Onze faculteit werk gezamenlijk en individueel te leren en onderwijzen te verbeteren door de invoering van innovatieve middelen en instrumenten.

Een innovatieve Curriculum

Ons curriculum is ontworpen om de ontwikkeling van competentiegericht kennis en vaardigheden gericht op effectieve zorg voor de patiënt te bevorderen. Windsor University School of Medicine biedt een gevarieerde klinische ervaring door middel van haar verschillende US-aangesloten academische ziekenhuizen in locaties over de hele Verenigde Staten.

Uitgebreide Campus Faciliteiten

In 2015 begon de bouw op een 30.000 vierkante voet state-of-the-art gebouw bestaat uit een grotere bibliotheek faciliteit, simulatie lab, kleine groep leren kamers, student lounges en gymnasium. Door geïntroduceerd om opgewaardeerd patiëntgerichte leermiddelen, onze studenten profiteren door de overgang naar een top-kwaliteit, professionele uitoefening van de geneeskunde.

Betaalbare Collegegeld

Wij geloven in het leveren van de beste medische opleiding aan een prijs die geen belemmering zal vormen voor het nastreven van je passie. Bij Windsor University School of Medicine, bieden wij u de begeleiding en ondersteuning om uw droom te verwezenlijken zonder het gedoe van de schulden.

Community Leadership

Onze studenten leren om de eisen van de academische en niet-academische gebieden van het studentenleven in evenwicht te brengen. Een gevoel van gemeenschap en de blootstelling aan de patiëntenzorg begint in het eerste jaar als studenten worden actief betrokken bij de medische samenleving student lichaam. We moedigen en te inspireren studenten om hun kennis toe te passen binnen de diverse communautaire instellingen bij de inspanningen om professionele verantwoordelijkheid te oefenen.

Groeiende Alumni Succes

We zijn trots op onze groeiende lijst van artsen in de specialiteiten high-demand op prestigieuze medische faciliteiten in Noord-Amerika en wereldwijd. In de loop der jaren heeft Windsor University School of Medicine aangetrokken en geïnspireerd leven lang te leren uitzonderlijke artsen, onderzoekers en voorstanders van de gezondheidszorg zijn.

DEZE INSTELLING is gepositioneerd als een betaalbare INTERNATIONALE OMGEVING naar cultureel diverse studenten KERNCOMPETENTIES NODIG VOOR graduate en post graduate opleiding gewin.

Medische Leren door middel van competentiegericht Doelstellingen

Tegen het einde van het Medisch onderwijs in Windsor University School of Medicine, zullen de studenten in staat zijn om de volgende 6 kerncompetenties te bereiken:

Patient Care: Studenten moeten in staat zijn om de patiëntenzorg die medelevend, gepast en effectief voor de behandeling van gezondheidsproblemen en de bevordering van de gezondheid te bieden. Medical Knowledge: Studenten moeten kennis van de gevestigde (alle cursussen MD1-10) en evoluerende biomedische, klinische, epidemiologische (cursussen in het onderzoek, Epidemiologie) en sociaal-gedragswetenschappen (Behavioral med, Ethiek), alsmede de toepassing van deze kennis aan te tonen patiëntenzorg. Interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden: Studenten moeten aantonen sociale en communicatieve vaardigheden die leiden tot daadwerkelijke uitwisseling van informatie en samenwerking met patiënten, hun families, en gezondheidswerkers. Professionaliteit: Studenten moeten een verbintenis tot het uitvoeren van professionele verantwoordelijkheden en de naleving van ethische principes te demonstreren. Practice-Based Learning and Improvement (PBLI): Studenten moeten ook aantonen de mogelijkheid om te onderzoeken en hun patiëntenzorg praktijken te evalueren, te beoordelen en te assimileren wetenschappelijk bewijs, en het verbeteren van de patiëntenzorg praktijken. Systems-Based Practice (SBP): Studenten moeten een bewustzijn van en de gevoeligheid voor de bredere context en het systeem van de gezondheidszorg, evenals het vermogen om effectief een beroep doen op andere middelen in het systeem om optimale zorg te bieden aan te tonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Cursus » Bekijk M.D. »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Premedische Cursus

Campus Voltijd 1 - 2 jaar February 2018 Saint Kitts en Nevis Basseterre

Eerste semester: Natuurkunde, anorganische chemie, biologie, geschiedenis van de geneeskunde, medische terminologie, Laboratorium Onderzoek I. Second Semester: Organische Chemie, Celbiologie / Moleculaire Biologie, Anatomie & Fysiologie 1, histologie, Psychologie, Laboratorium Onderzoek II ... [+]

1,5 Jaar premedical Program

1e semester

Basic Biology met Lab, Algemene chemie met Lab, Natuurkunde met Lab I, Engels Composition, Pre-Calculus, Wiskunde

2de semester

Cel- en moleculaire biologie met Lab I, anorganische chemie met labo, fysica met lab II, calculus, organische chemie met labo I, geschiedenis van geneeskunde I en arts Patiƫntencommunicatie I

3e semester

Cel- en moleculaire biologie met lab II, biostatistiek, organische chemie met lab II, ethiek en arts Patiƫntencommunicatie II, voeding, voeding en gezondheid, geesteswetenschappen

4e semester

Inleiding tot de anatomie en fysiologie, Inleiding tot de psychologie, Inleiding tot de Microbiologie en Immunologie, Inleiding tot Genetics and Nutrition, Inleiding tot de Biochemie, Medische terminologie / Geschiedenis van de Geneeskunde II... [-]


M.D.

Doctorate of Medicine (M.D.)

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Saint Kitts en Nevis Basseterre

First Semester: Menselijke Anatomie & Embryologie, histologie en Celbiologie, Artsen in Global Society, Introduction to Clinical Medicine (ICM). Second Semester: Biochemie & Medische Genetica, Medische Fysiologie, ICM ... [+]

1e semester

2de semester

Geavanceerde Inleiding tot de klinische geneeskunde USMLE Board Review

6 tot 10 Semester

KLINISCH wetenschapsleerplan

Interne Geneeskunde 12 wkn Kindergeneeskunde 6 wkn Family Medicine 6 wkn Officiƫle diplomawaardering verslag van transcript door de World Education Services (WES); bezoeken www.wes.org [-]

Videos

Windsor University Full Promo

Windsor University Short Promo

Contact

Windsor University School of Medicine (Cayon Campus)

Adres Windsor University School of Medicine Brighton's Estate, Cayon
Cayon, Saint Kitts en Nevis
Website http://windsor.edu/
Telefoon +1 708 – 235 – 1940