Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De behoefte aan een Amerikaanse medische school

Het begin van de Duke-NUS medische school kan worden herleid tot 2000, toen Singapore lanceerde een ambitieus Biomedische Wetenschappen initiatief bedoeld om het land de biomedische hub van Azië te maken, en om zowel onderzoek en gezondheidszorg sector productie mogelijkheden om Singapore te trekken.

In het initiatief van de regering van plan om meer dan S $ 3000000000 meer dan vijf jaar te besteden aan ontwikkeling te versnellen in de biomedische wetenschappen. Het bood prikkels om bedrijven aan te trekken naar Singapore, en werd de financiering van onderzoeksinstellingen gewijd aan genomics, bioinformatica, biotechniek, nanotechnologie, moleculaire en celbiologie, en kankertherapieën.

In 2001, een Medical Education Review Panel onder voorzitterschap van Lord Oxburgh van Engeland geëvalueerd het plan en aanbevolen dat Singapore te vestigen afgestudeerd medische school (Duke-NUS) om de hoog opgeleide medische leiders te produceren die nodig is ter ondersteuning van de Biomedische Wetenschappen Initiative.

Duke-NUS is bedoeld om de Nationale Universiteit van Singapore's bestaande undergraduate medische school, een aanvulling gebaseerd op het Britse model van het medisch onderwijs, waarbij studenten in te voeren medische school na het voltooien van hun Singapore-Cambridge General Certificate of Education (GCE) Advanced Level examens (of equivalent) en vervolgens na te streven een vijfjarig curriculum naar een medische graad.

Volgens het ministerie van Onderwijs, zal de oprichting van een afgestudeerde medische school het aanbod van artsen die in Singapore te vergroten, geven het land de flexibiliteit om meer artsen aan toekomstige behoeften, en de trein artsen die zijn blootgesteld aan klinisch-gerelateerd onderzoek te voldoen produceren, waardoor de capaciteit van de natie te verhogen tot een levendige biomedische hub te ontwikkelen.

Duke en de National University of Singapore een formele overeenkomst getekend in april 2005 op grond waarvan de twee instellingen zou partner om een ​​nieuwe medische school in Singapore te vestigen.

Volgens de overeenkomst, heeft de Singaporese overheid een aanzienlijke investering in de eerste zeven jaar aan Duke-NUS te zetten als onderdeel van Singapore's strategie om een ​​toonaangevend centrum voor medisch onderzoek en onderwijs worden gemaakt.

Na het uitzonderlijk sterke vooruitgang in de eerste fase, op 30 november 2010 heeft de Singaporese overheid gesignaleerd hun doorslaand ondersteuning door de uitbreiding van de hertog en NUS strategische samenwerking in onderwijs en onderzoek van nog eens vijf jaar.

De school curriculum is gemodelleerd naar dat van de Duke University School of Medicine. De school maakt deel uit van de Nationale Universiteit van Singapore systeem, maar uniek in dat het wordt gecontroleerd door een raad van bestuur, met inbegrip van een Duke vertegenwoordiger die heeft vetorecht over een academische beslissing van de Raad van Bestuur.

Victor J. Dzau, MD, kanselier voor de gezondheid zaken aan de Duke University, fungeert als vertegenwoordiger van Duke's in de raad.

Bekijk Health M.D. » Bekijk Health PhD\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

M.D.

Doctor in de geneeskunde (md) / phd spoor

Campus Voltijd 7 jaar July 2019 Singapore Buona Vista area

Voor studenten die hun academische opleiding te bevorderen, Duke-NUS biedt een gecombineerde MD / PhD-spoor. Dit kan gedaan worden op het moment van eerste aanvraag of bij geselecteerde punten na inschrijving in het MD-programma, met inbegrip van op het moment van binnenkomst in het 2e jaar. [+]

Voor studenten die hun academische opleiding te bevorderen, Duke-NUS biedt een gecombineerde MD / PhD-spoor. Dit kan gedaan worden op het moment van eerste aanvraag of bij geselecteerde punten na inschrijving in het MD-programma, met inbegrip van op het moment van binnenkomst in het 2e jaar. Elk jaar, kan naar schatting 20% ​​van de klasse MD worden aangeboden een plaats in de MD / PhD-spoor. Kandidaten met een MD of MBBS diploma komen niet in aanmerking voor de MD / PhD-spoor, maar als u interesse hebt, kan aan de Duke-NUS PhD-programma in Integrated Biology and Medicine.

Iedere aanvrager van het MD / PhD-traject zijn nodig om te zitten voor de MCAT. Dit programma heeft geen GRE scores accepteren. Ervan uitgaande dat een succesvolle vervulling van de voorwaarden, zullen de studenten in het MD-programma worden beloond met een gezamenlijke Doctor of Medicine (MD) graad van Duke University en de National University of Singapore. Voor degenen die de optie MD / PhD afgerond, zal de PhD-graad wordt verleend door de National University of Singapore.... [-]


Doctor of Medicine (MD) Program

Campus Voltijd 4 jaar July 2019 Singapore Buona Vista area

[+]

[-]

PhD

Phd-programma in geïntegreerde biologie geneeskunde (ibm)

Campus Voltijd 4 - 5 jaar August 2019 Singapore Buona Vista area

Het programma onderscheidt zich van anderen door het benadrukken van de opleiding in translationeel bioscience, voorbereiding cutting edge onderzoekers om hun onderzoeksresultaten te nemen van "bench to bedside." [+]

PhD-programma in Integrated Biologie Geneeskunde (IBM)

Duke-NUS lanceerde haar inaugurele PhD-programma in Integrated Biology and Medicine (IBM) in augustus 2010. Het programma onderscheidt zich van anderen in Singapore en in het buitenland door het benadrukken van de opleiding in translationeel bioscience, voorbereiding cutting edge onderzoekers om hun onderzoeksresultaten te nemen van "bench to bedside." Studenten zullen hun geavanceerde opleiding te voltooien in een van de Duke-NUS vijf Handtekening Research Programs:

Kanker en Stem Cell Biology Emerging Infectious Diseases Hart- en Metabole Ziekten Neurowetenschappen en gedragsstoornissen Health Services en Systems Research ... [-]

Videos

Duke-NUS Transforming Medicine, Improving Lives

Duke-NUS Class of 2018 Aspirations

Duke-NUS Values