Barcelona College of Chiropractic - BCC

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chiropractie is de grootste natuurlijke beroep in de gezondheidszorg in de wereld. Nu gevestigd in meer dan 70 landen, Deze snel groeiende discipline heeft 90.000 professionals opgeleid aan geaccrediteerde hogescholen / universiteiten voornamelijk in Noord-Amerika en de Angelsaksische landen.

Chiropractie is een primaire contactpersoon beroep in de gezondheidszorg dat is goed ingeburgerd in een aantal landen in de wereld. Chiropractie focust op de relatie tussen het lichaam van de structuur - vooral de rug - en het functioneren, zoals geregeld door het zenuwstelsel.

Chiropractors biedt een benadering, dat noch drugs of chirurgie gebruikt, maar richt zich op aanpassing van de wervelkolom met als doel het corrigeren functionele problemen en ondersteunen van het lichaam natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen.

De Barcelona College of Chiropractic:

Leert de wetenschap, kunst en filosofie van de chiropractie, Is 's werelds eerste tweetalige college van chiropractie, Is internationaal, Is de student centraal, Is bezig het proces naar accreditatie, Is gelegen op de campus van, en geeft u toegang tot een Master in Chiropractie uit, waardoor de Universiteit van Spanje (Universitat Pompeu Fabra), Is gevestigd in het centrum van een prachtige mediterrane stad. Barcelona en Chiropractie ...

Wat een mooie combinatie!

Locaties

Barcelona

Fundación Privada Quiropractica

Address
Barcelona College of Chiropractic - BCC
C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain
idEC Building, 4th floor

08008 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 935 42 28 22