Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Het Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social is een wetenschappelijke en culturele stichting die onder meer medische educatie, patiënttevredenheid en de ontwikkeling van exponentiële geneeskunde tot doel heeft.

De forums en activiteiten van het bedrijf bouwen een stroom van meningen op om het model van uitmuntendheid en innovatie in gezondheid te promoten.

We promoten een mentaliteitsverandering die gericht is op het creëren van gezonde gewoonten en proactieve leiders.

Medisch onderwijs

We promoten de training van professionals en de ontwikkeling van opinieleiders

  1. We dragen bij aan de ontwikkeling van de professionele competentie van managers, artsen, apothekers, verpleegkundigen en tandartsen.
  2. We trainen professionals en toekomstige leiders in vaardigheden en goede praktijken, zodat ze waarde kunnen creëren in de gezondheidssector.
  3. We ontwikkelen trainingsactiviteiten en dynamische tools die solide ondersteuning bieden in de beroepspraktijk.

Geniet van onze knowhow

We worden ondersteund door 20 jaar expertise. Sinds 1997 hebben meer dan 18.000 professionals deelgenomen aan de opleidingsactiviteiten van Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social .

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

In de Master in Health Management and Management krijgt de student de sleutels van de Europese Campus als een technologische ondersteuning, waarmee hij toegang heeft tot ... [+]

inhoudKwaliteitsmanagement in gezondheidsorganisatiesVerpleging management en gezondheidsplanningNursing managementtechniekenKlinisch verpleegbeheer in ziekenhuizenBeheer van human resources in de verplegingPraktische toepassing van richtlijn- en communicatievaardigheden in de verplegingKwaliteit in verpleegkundige dienstenUitmuntendheid in de kwaliteit van verpleegkundige zorgFundamentele technieken en procedures in de verpleegkundeNursing care in taxonomieën van de NANDAPedagogische methodiek toegepast op verpleegkundige zorgVerontreiniging, gezondheid en verpleegkundige zorgVerpleegkundige zorg bij gezondheidsproblemen door fysische, chemische en biologische agentiaKlinisch onderzoek voor verplegingMethodologie in verpleegkundig onderzoekVerplegingsonderzoekstechniekenWerkwijzen in het verpleegkundig interviewVerpleegkundig en verpleegkundig zorgbeheerdoelstellingenFaciliteer de tools en managementtechnieken van de verschillende acties in de richting van Health Services.Formuleer strategieën en beschrijf de operationele acties die leiden tot het behalen van resultaten volgens de RD / 2015-criteria, vastgesteld voor de implementatie van de Clinical Management Units op het gebied van gezondheidsdiensten.Toelatingsvoorwaarden... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
8 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands