Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom!

We hebben iets voor iedereen!

Het instituut voor taal- en voorbereidende studies Charles University in Praag biedt een grote selectie Tsjechische cursussen op verschillende moeilijkheidsgraden en intensiteiten. We verzorgen zowel diegenen die geïnteresseerd zijn in intensieve dagelijkse cursussen van verschillende lengte (een jaar / semester / zes weken), als ook diegenen die minder intensieve cursussen wensen. Voor studenten die de les niet kunnen bijwonen, bieden we taalcursussen aan via internet.

Wil je gratis studeren aan een van de meest prestigieuze Europese universiteiten? Schrijf je in voor een cursus bij ILPS CU!

Voor middelbare schoolverlaters bieden we intensieve jaarlange voorbereidende cursussen van Tsjechische taal en specialistische onderwerpen. Dankzij deze cursus zullen uw kansen op het behalen van de toelatingsexamens aan de door u gekozen universiteit in Tsjechië aanzienlijk toenemen.

Voorbereidende cursussen worden ook in het Engels aangeboden.

Studenten kunnen kiezen uit de volgende specialisaties:

  • Geesteswetenschappen
  • Economie
  • Technisch
  • Arts
  • Geneeskunde en wetenschap

We verwelkomen natuurlijk ook universitair afgestudeerden op onze cursussen, die willen studeren voor een master of PhD in Tsjechië.

Wij bieden hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs - 36 weken collegegeld van 35 uur per week (voorbereidende cursussen van een jaar)!

Deadline voor studenten met een visumplicht is 30 juni 2015. We accepteren aanvragen voor het academisch jaar 2016-2017 vanaf september 2015.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Cursus » Bekijk Voorbereidend Jaar »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Geneeskunde - Pre-programma (voorbereidende Cursussen Voor Universitaire Studie)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Tsjechië Praag

Wil je Geneeskunde studeren aan een Tsjechische universiteit in het Engels? Solliciteer voor onze Pre-programma! [+]

De Pre-programma dat wordt georganiseerd door het Studiecentrum Poděbrady biedt alle internationale studenten die van plan zijn om te studeren in het Engels - Geneeskunde, Tandheelkunde, Economie, fysiotherapie of Engineering bij elke faculteit in Tsjechië grondige en intensieve voorbereidende training gericht op de volgende doelstellingen: maximaliseren van de student kans op het invoeren van de faculteit zijn / haar interesse door het onderwijs van hem / haar de onderwerpen waarvan kennis is een voorwaarde voor het passeren van het toelatingsexamen. Merk op dat het toelatingsexamen veronderstelt de kennis van biologie, scheikunde, wiskunde (voor engineering alleen studenten), natuurkunde, Engels taal op de bereikte na voltooiing van de Tsjechische secundaire (hoog) schoolniveau. Daarom is de cursus synchroniseert het niveau van de behaalde het voortgezet onderwijs met de een vereiste voor een succesvolle studie aan de faculteiten.... [-]


Geneeskunde En Wetenschap (voorbereidende Cursussen Voor Universitaire Studie)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Tsjechië Praag

Voorbereidende cursussen voor de studie Geneeskunde en Wetenschap vinden plaats in ons centrum in Mariánské Lázně. Studenten zullen de Tsjechische taal intensief bestuderen, alvorens in de gespecialiseerde vakkennis die nodig zullen zijn [+]

Voorbereidende cursussen voor de studie Geneeskunde en Wetenschap vinden plaats in ons centrum in Mariánské Lázně. Studenten zullen de Tsjechische taal intensief bestuderen, alvorens in de specialistische vakkennis die nodig zal zijn voor de universitaire toelatingsexamens - Biologie, Natuurkunde en Scheikunde.

Onze cursussen zijn bedoeld voor kandidaten geïnteresseerd in de volgende onderwerpen: - Algemene Geneeskunde - Tandheelkunde - Diergeneeskunde - Apotheek - Specialisaties bij Healthcare - Geologie - Scheikunde - Biologie

Marianske Lazne Centre

Afgezien van de Tsjechische taal, studenten leren ook biologie, scheikunde en natuurkunde en, indien nodig, wiskunde, Latijn en een inleiding tot Logica, volgens de eisen van de afzonderlijke faculteiten en studierichtingen.... [-]


Instituut Voor Medische Studies - Voorbereiding Voor Tul (voorbereidende Cursussen Voor Universitaire Studie)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Tsjechië Praag

In nauwe samenwerking met de Technische Universiteit van Liberec, bieden wij u voorbereidende cursussen voor succesvolle studie aan deze [+]

In nauwe samenwerking met de Technische Universiteit van Liberec, bieden wij u voorbereidende cursussen voor succesvolle studie aan deze universiteit.

Cursus beschrijving

Studenten die besluiten om een ​​eenjarige voorbereidende cursus in Liberec ondernemen zal een deel van hun studie op de campus en een deel in ILPS klaslokalen doorbrengen. Die hen in staat om verbinding te maken met de universitaire omgeving vanaf het begin. Evenals intensieve Tsjechische taal lessen die ze zullen worden gedacht technische vakken op het universiteitsterrein door docenten en professoren. Alle onderwerpen worden gedacht aan technische handboeken volgens studenten taalvaardigheid.

Deze Tsjechische taalcursus is gericht op taal en communicatie. Studenten zullen het hele systeem van de Tsjechische grammatica, een relevante hoeveelheid van de woordenschat en syntaxis structuur leren. Studenten zullen in staat zijn om vlot en efficiënt te communiceren. Tijdens deze cursus gelijke aandacht wordt besteed aan zowel gesproken als geschreven communicatie; begrijpend lezen en luisteren zijn ook beoefend. Studenten zullen ook worden ingevoerd voor aardrijkskunde, geschiedenis, politieke en culturele zaken van de Tsjechische Republiek.... [-]


Contact

The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)

Adres The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU) Vratislavova 29/10
128 00 Praag, Prague, Tsjechië
Website http://ujop.cuni.cz/en/
Telefoon +420 224 990 420