ATI College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met meer dan een decennium aan ervaring in het aanleren van geallieerde gezondheidsprogramma's, is ATI College toonaangevend in het algemeen echografie- en echocardiografisch onderwijs. Programma-curricula zijn volledig ontworpen om je volledig en volledig voor te bereiden op een boeiende carrière in de gezondheidszorg.


ATI College bereidt studenten voor om hun toekomstige doelen te bereiken in het gekozen vakgebied van een professionele carrière in overeenstemming met de volgende doelstellingen:

Het bieden van een uitstekende academische en professionele voorbereiding van studenten voor een carrière in hun gekozen vakgebied.

 • Om te helpen bij de ontwikkeling en het onderhoud van hoge prestatienormen voor studenten.
 • Het bieden van noodzakelijke aanmoediging van kritisch denken dat essentieel is in de professionele wereld.
 • Om de student te helpen deze doelen te bereiken, heeft ATI een professionele omgeving gecreëerd die bestaat uit:
  • Een faculteit van hoog opgeleid
  • Een afdeling carrièrediensten die zich toelegt op het helpen van afgestudeerden bij het vinden van werk op het gebied van hun beroep;
  • Een curriculum over loopbaangerelateerde vakken waarin theoretisch onderwijs wordt gecombineerd met praktische training, waardoor studenten kennis en vaardigheden kunnen verwerven in verschillende loopbaanprogramma's waar werkgevers veel behoefte aan hebben;
  • Hands-on training over moderne apparatuur uitgevoerd in een professionele werkplaatsgestuurde omgeving;
  • Aanwezigheids-, gedrags- en dresscode-beleid ontworpen om de meerderheid van de professionele houding na te streven die studenten voorbereidt op professioneel succes op de arbeidsmarkt.


ATI College is een privéinstelling die is goedgekeurd door het Bureau voor Privé Postsecundair Onderwijs (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Californië, 95833) overeenkomstig California Education Code Section 94311.

Hoewel de instelling was goedgekeurd om te opereren door het voormalige Bureau voor Private Postsecondary en Beroepsonderwijs, is de aanvraag van de instelling om opnieuw toestemming te verlenen om te werken door het bureau niet beoordeeld op grond van dit hoofdstuk.


Geschiedenis

ATI College is een privé postsecundair beroepsonderwijs-hogeschoolsysteem dat zich richt op technologie-georiënteerde programma's. De hoofdcampus in Norwalk California startte in januari 1998 en opende vervolgens snel de ATI-filiaalcampus in februari 2004 in Tustin Californië.

In augustus 2008 verhuisde de ATI-vestigingslocatie naar 1125 E. 17th Street Suite N251 in Santa Ana City om de groeiende studentenpopulatie beter te accommoderen. Het college blijft variëteiten van beroepsgerichte beroepsopleidingen aanbieden aan volwassen studenten in Los Angeles en Orange Counties.

In juni 2013 werd de ATI-vestigingscampus geconsolideerd met de hoofdschool op 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 in de stad Norwalk.


Missie

De missie van ATI is om het leven van mensen te verbeteren door middel van professionele training op het gebied van werkvaardigheid.

Studenten die willen slagen als professional en instructeurs die dergelijke studenten willen leren, hebben een leeromgeving nodig die zich inzet voor hoge normen voor instructie.

ATI College probeert tegemoet te komen aan deze behoeften en uitdagingen door studenten te leren om een ​​hoog niveau van kennis te ontwikkelen in hun gekozen carrière, analytische en kritisch denkvaardigheden te ontwikkelen, inzicht te krijgen in de betekenis van zelfdiscipline, zelfvertrouwen te verwerven, te ontwikkelen professionele houding en het vermogen om te voldoen aan de verwachtingen van werkgevers in de wereld van professionaliteit.

ATI is ook geaccrediteerd door een nationaal erkend accreditatiebureau - Accrediterende Commissie van Carrière Scholen en Hogescholen (ACCSC) sinds augustus 2002.


Faciliteit

De hoofdcampus van ATI bevindt zich op 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, Californië. Gunstig gelegen nabij de I-5, heeft Norwalk campus gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer met de faciliteit uitgerust met laboratoria, algemene klaslokalen, studentenlounges en administratieve kantoren die allemaal goed verlicht en voorzien van airconditioning zijn.

Computerlaboratoria zijn uitgerust met Pentium IV-pc's voor instructeurs, geschikt voor maximaal 20 studenten in een instelling met een collegesoort, waarbij elk studentenstation is uitgerust met Pentium IV-computereenheden met internettoegang.

Geschatte totale vierkante meters van Norwalk-faciliteit is 12.000. Beeldvormingslaboratoria zijn uitgerust met medische benodigdheden om de leerervaringen van studenten te ondersteunen. Elk laboratorium op hoofd- en nevencampus is uitgerust met 2-D, 3-D

De schoolbibliotheek / het informatiecentrum is uitgerust met een actuele verzameling handleidingen, naslagwerken en tijdschriften die zijn ontworpen om alle cursussen te ondersteunen.

Daarnaast is de bibliotheek uitgerust met zes computerstations voor privétraining, bijles en onderzoek.

De bibliotheek biedt computerservices voor alle studenten, medewerkers en faculteiten van het college. Openingstijden van de bibliotheek zijn van maandag tot vrijdag, 8 - 22 uur. De bibliotheek is in het weekend en op feestdagen gesloten.


accreditatie

ACCSC

ATI College is institutioneel geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie van Career Schools and Colleges (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College is goedgekeurd door het Bureau voor Private Postsecondary en Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) conform California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College is geautoriseerd onder federale wetgeving (US Immigration and Customs Enforcement, Student and Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) om niet-allochtone buitenaardse studenten te beheren sinds 2003 ATI College is goedgekeurd om I-20 studentenvisa te verstrekken aan internationale studenten in overeenstemming met het internationale programma voor studenten en uitwisselingsbezoekers.

ED

ATI College is goedgekeurd om deel te nemen aan programma's voor studiefinanciering die zijn goedgekeurd door Titel IV van de Higher Education Act van 1965 door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) sinds 2004.

VR

ATI College is gekwalificeerd om collegegeld te accepteren van het Department of Veterans Affairs en het California Department of Rehabilitation.

Locaties

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, Californië, Verenigde Staten

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten