Butte College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Butte College

Butte College

Butte College bedient 13.000 studenten per semester en is een regionaal erkende community college ligt op slechts 75 mijl ten noorden van Sacramento, gelegen in de Sierra Nevada uitlopers. De belangrijkste campus is een aangewezen Wildlife Refuge, en rust op 928 acres waardoor het een van de grootste community college campussen in Californië.

Butte College biedt een kwaliteit van het onderwijs waar studenten kunnen kiezen uit meer dan 160 academische programma's. Het college biedt ook graden met een gegarandeerde transfer naar California State Universiteiten-met meer dan 25 Associate in Arts for Transfer en Associate in Science voor Transfer graden. Butte College heeft de hoogste overdrachtssnelheid tot CSU, Chico. Met zijn uitzonderlijke educatieve programma's en indrukwekkende technologie, heeft het college een uitstekende reputatie voor hoge kwaliteit algemeen en overdracht van opleiding en carrière en voorbereiding technische vaardigheden verdiend.

Het College Mission Statement

Butte College

Butte College biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs en diensten aan studenten die streven naar productieve leden van een diverse, duurzame en globale samenleving. Wij bereiden onze studenten voor een leven lang leren via de beheersing van basisvaardigheden, het behalen van diploma's en certificaten, en het nastreven van carrière en de overdracht paden.

Een nationale leider in duurzaamheid

Butte College

Butte College heeft een lange geschiedenis van duurzaamheid.

In 2011, Butte College werd de eerste college om 'net positief,' wat betekent dat het College had de capaciteit om genoeg elektriciteit op te wekken om volledig gecompenseerd zijn elektriciteit kosten.over Chico

Butte College

Bij het bijwonen van Butte College, de meerderheid van onze internationale studenten kiezen in de stad van Chico te leven. Chico is een kleine stad die bestaat uit ongeveer 100.000 mensen. Met zowel Butte College en California State University, Chico in de stad, Chico is zeer zeker een "college stad". Door zoveel studenten wordt Chico gevuld met de kunst, levendigheid, diversiteit en cultuur van een veel grotere stad aan een anders kleine veilige stad. Vriendelijke mensen kan worden gevonden chatten met vrienden op een van de vele lokale co ffee huizen, genieten van de zon of wandelen samen in Bidwell Park, een van de Verenigde Staten grootste stadsparken.

Of u genieten van wandelen, fietsen, watersport, fotografie of gewoon spelen in de buitenlucht met vrienden, zijn er een groot aantal keuzes voor u om deel te nemen. Zomer en winter sporten en activiteiten zijn gemakkelijk te vinden. Lassen Peak, Mount Shasta, Lake Oroville en Bidwell Park zijn allemaal dichtbij en bevatten enkele van de beste outdoor recreatieve plekken rond. Had genoeg van de natuur voor een tijdje? Grote steden als San Francisco zijn slechts een dagje weg voor een weekendje winkelen en leuk!

Kom bij ons om te wonen en studeren in een van de beste steden om te leven in de Verenigde Staten. We zouden graag u van harte welkom!

Hebt u nog vragen? - Een van de beste manieren om een ​​gevoel van de cultuur van een stad te krijgen is om een ​​lokale inwoner vragen! Aarzel niet om Butte College medewerker e-mailen op international@butte.edu of kijk op onze student Facebook-pagina en post een discussieonderwerp of bekijk de genomen door de huidige studenten foto's.

Huisvesting

Butte College International Students hebben een verscheidenheid van woningen opties. Om u te helpen bij het beveiligen van een plek om te verblijven tijdens de studie in Chico, hebben we een aantal woningen opties en contactgegevens voor elke optie voorzien.

Home Stay / thuisdeling plekken waar je bij een lokale familie die is vooraf gescreend door een lokale particuliere homestay uitzendbureau, Internationaal Homestay Californië voor de netheid en veiligheid en toont een verlangen om internationale studenten huisvesten ...

Craig Student Living / Studentenhuisvesting is populair voor veel first-time eerstejaars. Craig Student Living is gelegen in het centrum van Chico en frequente bussen zijn beschikbaar om u naar de Butte College campus ...

Private Apartment Living is populair voor studenten die onafhankelijk zijn en streven naar een ruimte van hun eigen land. De meeste studenten kiezen voor deze optie nadat ze verbindingen in het gebied hebben gevestigd en zijn vrienden tijdens hun eerste jaar ...

Waar is Butte College?

Butte Community College ligt op slechts 75 mijl ten noorden van de hoofdstad van de deelstaat Californië, Sacramento.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Associate Degrees - HealthcareStudies » Bekijk Certificaten » Bekijk Associate of Science » Bekijk Associate of Arts » Bekijk Associate Degrees - AcademicCourses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Associate Degree In EMT-paramedicus

Campus Voltijd 12 - 24 maanden August 2018 Verenigde Staten Chico

Het Paramedic programma is ontworpen om de student voor te bereiden op een erkende paramedicus in de staat Californië te worden. Het voldoet aan alle eisen van Californië. [+]

Associate Degree in EMT-Paramedicus

EMT-Paramedic Programma

www.butte.edu/departments/careertech/healthoccupations/ Mike Smith, Chair (530) 895-2321 Afdeling: AHPS 215 (530) 893-7533 Advies en advisering: (530) 895-2378

Over het programma

Het Paramedic programma is ontworpen om de student voor te bereiden op een erkende paramedicus in de staat Californië te worden. Het voldoet aan alle eisen van Californië. Het programma wordt ook geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie voor de EMS Beroepen (CoAEMSP). Licensure onderzoeken kunnen worden na voltooiing van de twee semesterprogramma.

Om succesvol te zijn in dit programma, moet de student in staat zijn om te werken met een breed scala van mensen, hebben een goede kennis van de anatomie en fysiologie, hebben goede wiskunde en Engels vaardigheden, in staat zijn zich aan te passen aan nieuwe situaties, en in goede lichamelijke staat. Ook wordt aanbevolen dat de student ervaring als een Emergency Medical Technician, een medisch corpsman, of hebben een achtergrond in andere medische hulpdiensten. Studenten die nog op de middelbare school en overweegt een carrière als een paramedicus moet cursussen in wiskunde, anatomie, fysiologie nemen, en eerste hulp.... [-]


Associate Degree in Nutrition and Food Sciences

Campus Voltijd 12 - 24 maanden August 2018 Verenigde Staten Chico

[+]

Over het programma

De Transfer belangrijkste hier vermelde gedeeltelijk weerspiegelt eisen voor de CSU, Chico. Studenten van plan om over te dragen moeten contact opnemen met een adviseur voor meer informatie over het programma en de overdracht eisen.

Om een ​​Associate degree te verkrijgen, moeten de studenten zowel de belangrijkste eisen en de in deze catalogus vermelde afstuderen eisen te voltooien.

Merk op dat sommige cursussen voorwaarde (P), corequisite (C) of beide (P / C). Voorwaarden en corequisites zijn opgenomen binnen elke cursus in die catalogus.

[-]

Videos

Butte College official video

Choose Butte College

Contact

Butte College

Adres 3536 Butte Campus Drive, Oroville CA 95965
Chico, Californië, Verenigde Staten
Website http://www.butte.edu/international/
Telefoon +1 530-895-2511