CBT College - Miami

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor studenten die buiten de Verenigde Staten (VS) woont en wensen om een ​​diploma te verdienen van een college dat is gelegen in een van de meest dynamische en cultureel diverse steden in de wereld, CBT College is de perfecte pasvorm voor u.

CBT College is een nationaal erkende en een internationaal gerenommeerde College in de VS met vijf campussen in het hele Greater Miami gebied, de meest dichtbevolkte stad in Florida. Elk van de campussen van het College zijn slechts enkele minuten van de beroemde sprankelende witte zandstranden van Miami.

Verder CBT College biedt internationale studenten met een top-notch onderwijs, alsmede een kans om ervaring in een carrière die in de hoge vraag over de hele wereld te winnen.

CBT College heeft een grote verscheidenheid aan graden die tegemoet te komen aan rente of schema elke individu. Kies je diploma te voltooien van onze School of Business, School of Technology, School van Allied Health, School voor Moderne Kunsten en de School of Languages. Onze toegepaste pedagogische aanpak en de handen op de opleiding, voor te bereiden studenten om dominante figuren in de wereldmarkt geworden.

CBT College biedt onze studenten:

15: 1 student leraar ratio. 5 locaties in het hart van Miami. Financiële steun (voor degenen die in aanmerking komen). Career Services ondersteunen tijdens en na het afstuderen.

Geschiedenis van CBT College

Het College of Business and Technology (CBT College) werd in 1988 opgericht door Fernando Llerena en Gladys Llerena. CBT College werd erkend in 2000, door de Greater Miami Kamer van Koophandel als een van de Top 100 Latijns-Amerikaanse bedrijven in Florida. In 2002 begon CBT College biedt associate degree programma's en veranderde accreditatie te ACICS (accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen) om diploma hoger onderwijs te volgen. CBT is een for-profit, private, twee jaar Career College dat Associate degree programma's in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, technologie en de bouw deining als de vorige non-degree-programma biedt. In 2005, CBT College opende twee tak campussen in Miami en Hialeah en in het jaar 2008, CBT een filiaal geopend in Cutler Bay. In 2010 zal CBT een West Kendall vestiging te openen. De CGT College is geaccrediteerd door de accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen (ACICS) toe te kennen academische diploma en associate graden. CBT wordt ook erkend door de Commissie voor Independent Education (CIE) en gecertificeerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Daarnaast CGT is onder de regeling van de gehele staat Florida Numbering System dat de overdracht van de cursussen tussen de deelnemende instellingen vergemakkelijkt. Huldeblijk Als een 21-jarige alleenstaande moeder, is het erg moeilijk voor mij naar school, werk en mijn 2 jaar oude zoon jongleren. Gelukkig heeft CBT een grote hulp die met mij in het krijgen van mijn Associates Degree in Business Administration geweest. Het voordeel van het hebben van de leraren me helpen begrijpen elk onderwerp en een flexibele planning, gaf me de hulp die ik altijd om dingen te blijven stromen nodig. Ik ging naar de klas 's nachts en werkte tijdens de dag en nu ben ik eindelijk afgestudeerd deze maand! Al het harde werk en toewijding volledig al mijn tijd waard geweest! Dank u CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate in AD in Business Administration (Class of 2010) ____ Desde mi llegada een este país decidi estudiar para tener una mejor calidad de vida para mi y mi familia. Ingresé een CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los profesores hij aprendido todo lo relacionado een esta industria y me siento preparado para empezar een trabajar como técnico. También decidi incorporarme en las clases de inglés (ESL) Doorgaan para mi desarrollo Académico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los profesores y del colectivo de los Trabajadores de CBT los cual han sido de gran Ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi sobrino ingresaron tambien een CBT después de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate van Diploma in A / C Tech (Spaanse Program) en momenteel ingeschreven in de ESL programma. ____ Bedankt CBT voor het geven van mij de vaardigheden en kennis die ik nodig had om een ​​Certified Medical Coder en Biller geworden. CBT is een opmerkelijke college. Vanaf het moment dat ik aankwam, werd ik begroet door een professionele staf die me begeleiding en raad aangeboden. De klassen zijn klein, dus we krijgen meer persoonlijke aandacht dan je in de meeste hogescholen. De professoren die ik tegenkwam waren goed geïnformeerd en zeer toegankelijk, zowel op als buiten de campus. Gedurende deze reis, heb ik ontmoette vele prachtige mensen die sterk zijn verrijkt mijn leven. Ik was in staat te verwerven werkgelegenheid op een zeer prominente artsen kantoor vanwege de expertise en handen op de opleiding die ik kreeg. Ik, zonder twijfel raden CBT als uw college van keuze.

-Maria Gomez, Graduate van Diploma in medische codering en facturering ____ Hallo mijn naam is Gloria. Mijn ervaring bij CBT College is de moeite waard geweest. Zelfs met mijn taalbarrière hoewel de klassen zijn geïnstrueerd in het Engels docenten hebben me geholpen in het Spaans, wat mijn studie succesvol heeft gemaakt. In de medische assistent was ik natuurlijk vooral onder de indruk van Anatomie en Phlebotomy vanwege de kwaliteit van de klas hands on aanpak.

-Gloria Velasquez, AD in Medische Bijwonen ____ Ik begon het nemen van de Medische Assistentie programma en vervolgens besloten om mijn opleiding voort te zetten en verdien een associate degree. Omdat het een student aan CBT College heeft opengesteld veel kansen voor mij om mijn studie uit te breiden naar me verder voor te bereiden voor de technologische toekomst. Naast het krijgen van een goede opleiding, heb ik niet te ver gaan omdat CBT college is recht in mijn buurt en biedt een curriculum dat gelijk is aan, zo niet beter dan een grote universiteit. De beslissing om terug te gaan naar de universiteit was het harde deel, in en het bijhouden van alle activiteiten is een lonende ervaring. Ik kan niet geloven dat ik dit niet eerder te doen. Dank aan alle professoren en personeel voor al hun harde werk en hulp hebben ze verstrekt.

-Roselynd Winfield, AD in Medische Bijwonen ____ Gracias a CBT Llevo 2 años trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, me gradué de Aire y Acondicionado Refrigeración (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, los profesores, y todo el eigen taxibusjes, Volvi NuevaMente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma hij conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensare en CBT como la forma de salir adelante y progresar en este país.

-Manuel Silva, Graduate van AD in de A / C-technologie & AD aan elektriciteit Technology

Locaties

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, Verenigde Staten