Lees de Officiële Beschrijving

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

Bij CPHS zijn we toegewijd aan het voorbereiden van studenten om uit te blinken in de groeiende wereld van de gezondheidszorg. Het college biedt een unieke dual degree programma's, service-minded onderwijs en persoonlijke training. Deze dual degree programma's omvatten twee dual graden aangeboden met de MS in Clinical Research: Master of Business Administration en de Doctor of Pharmacy. Door het verdienen van een van deze graden met de MSCR programma hebben de studenten de kans om hun leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, beter te begrijpen zorgbehoeften en hun carrière te verbeteren.

CPHS programma's die een loopbaan op te bouwen

Wij bieden een verscheidenheid van gezondheidswetenschappen graden en aan te moedigen tussen beroepsonderwijs. Bij CPHS onze academische aanbod bestaat uit drie professionele programma's, drie graduate programma's en acht dual degree programma's, samen met undergraduate graden. Zij zijn:

Doctor of Pharmacy Doctor in de Fysiotherapie Master of Physician Assistant Practice Master of Clinical Research Online Master in de farmaceutische wetenschappen Master of Public Health Doctor of Pharmacy / MBA Doctor of Pharmacy / MS Clinical Research Doctor of Pharmacy / MS Volksgezondheid Doctor of Pharmacy / MS Farmaceutische Wetenschappen Doctor of Pharmacy / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Volksgezondheid JD / MS Volksgezondheid MS Volksgezondheid / MBA pre-apotheek BS Clinical Research BS Farmaceutische Wetenschappen BS Nursing

Campbell is een onderwijsinstelling eerste

Campbell is een onderwijsinstelling in de eerste plaats, wat betekent dat de studenten worden behandeld als echte mensen, niet alleen een nummer. Faculteit leden kennen hun leerlingen bij naam en hebben de kennis en tijd om te helpen hun studenten de informatie grondig te leren.

Dual degree programma's die een loopbaan op te bouwen

Campbell University's College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS) biedt een verscheidenheid aan dual degree programma's om studenten te helpen zich te onderscheiden en hun opleiding met een gespecialiseerde opleiding uit te breiden in een extra veld, het openen van de deur voor meer carrièremogelijkheden.

Missie

De missie van Campbell University's College of Pharmacy & Health Sciences is om studenten op te leiden in een christelijke omgeving aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die daadwerkelijk als onderdeel van een interdisciplinair team van zorgverleners zal functioneren om de bestaande en toekomstige behoeften van de gezondheidszorg en die zal voldoen leiding geven om hun beroep en professionele organisaties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Campbell University

De Online MS in Clinical Research (MSCR) graad is bedoeld om studenten te begrijpen van het klinisch onderzoek, waaronder de ontwikkeling van geneesmiddelen en klinische ... [+]

De Master of Science in Clinical Research (MSCR) diploma is een online programma:

Ontworpen om studenten in de literatuur evaluatie, studie ontwerp, onderzoek methodologieën, datamanagement en statistische analyse en interpretatie op te voeden. Biedt dezelfde intensiteit en kwaliteit van face-to-face klassen, maar zonder de tijd reizen en beperkingen van een traditionele klaslokaal. Kunnen studenten academisch evenals blinken professioneel in de spannende en groeiende gebied van klinisch onderzoek Speciaal ontworpen om de interactie tussen collega's, docenten en professionals uit de industrie te verbeteren Eindigt met een onderzoeksproject op basis van therapeutisch belang van de studenten. Studenten kunnen zelfstandig werken of samenwerken met een andere MSCR student. De faculteit dienen als onderzoeksproject adviseurs gedurende het gehele onderzoeksproject ervaring Bereidt afgestudeerden van het veld functies, waaronder data managers, medische schrijvers, klinisch onderzoek monitoren, studie coördinatoren, regulatory affairs specialisten, Institutional Review Board (IRB) administrators en project specialisten in te voeren. Daarnaast zijn veel afgestudeerden na te streven professionele graden in de medische en gezondheidswetenschappen velden Kunnen profiteren studenten in alle lagen van de bevolking, variërend van werkende professionals, studenten in andere professionele educatieve programma's, maar ook als individuen verlangen om hun kansen op werk te vergroten. Dit programma is volledig online zonder verblijfsvergunning nodig; daarom internationale kandidaten komen niet in aanmerking voor het ontvangen Amerikaanse student visa. ... [-]
Verenigde Staten Raleigh
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Campbell University Online Master of Science in Clinical Research Degree

Campbell CPHS promo

This is Campbell

Welcome to Campbell