Campbell University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Campbell University College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS)

Bij CPHS zijn we toegewijd aan het voorbereiden van studenten om uit te blinken in de groeiende wereld van de gezondheidszorg. Het college biedt een unieke dual degree programma's, service-minded onderwijs en persoonlijke training. Deze dual degree programma's omvatten twee dual graden aangeboden met de MS in Clinical Research: Master of Business Administration en de Doctor of Pharmacy. Door het verdienen van een van deze graden met de MSCR programma hebben de studenten de kans om hun leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, beter te begrijpen zorgbehoeften en hun carrière te verbeteren.

CPHS programma's die een loopbaan op te bouwen

Wij bieden een verscheidenheid van gezondheidswetenschappen graden en aan te moedigen tussen beroepsonderwijs. Bij CPHS onze academische aanbod bestaat uit drie professionele programma's, drie graduate programma's en acht dual degree programma's, samen met undergraduate graden. Zij zijn:

Doctor of Pharmacy Doctor in de Fysiotherapie Master of Physician Assistant Practice Master of Clinical Research Online Master in de farmaceutische wetenschappen Master of Public Health Doctor of Pharmacy / MBA Doctor of Pharmacy / MS Clinical Research Doctor of Pharmacy / MS Volksgezondheid Doctor of Pharmacy / MS Farmaceutische Wetenschappen Doctor of Pharmacy / MBA MS Clinical Research / MBA PA / MS Volksgezondheid JD / MS Volksgezondheid MS Volksgezondheid / MBA pre-apotheek BS Clinical Research BS Farmaceutische Wetenschappen BS Nursing

Campbell is een onderwijsinstelling eerste

Campbell is een onderwijsinstelling in de eerste plaats, wat betekent dat de studenten worden behandeld als echte mensen, niet alleen een nummer. Faculteit leden kennen hun leerlingen bij naam en hebben de kennis en tijd om te helpen hun studenten de informatie grondig te leren.

Dual degree programma's die een loopbaan op te bouwen

Campbell University's College of Pharmacy & Health Sciences (CPHS) biedt een verscheidenheid aan dual degree programma's om studenten te helpen zich te onderscheiden en hun opleiding met een gespecialiseerde opleiding uit te breiden in een extra veld, het openen van de deur voor meer carrièremogelijkheden.

Missie

De missie van Campbell University's College of Pharmacy & Health Sciences is om studenten op te leiden in een christelijke omgeving aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die daadwerkelijk als onderdeel van een interdisciplinair team van zorgverleners zal functioneren om de bestaande en toekomstige behoeften van de gezondheidszorg en die zal voldoen leiding geven om hun beroep en professionele organisaties.

Locaties

Raleigh

Campbell University

Address
PO Box 1090, Buies Creek, NC 27506
Raleigh, Noord Carolina, Verenigde Staten
Telefoonnr.
9108931690