Lees de Officiële Beschrijving

Missie De Frances Payne Bolton School of Nursing aan de Case Western Reserve University geeft leiding in innovatief onderzoek, onderwijs en praktijk om de gezondheid te bevorderen en vermindering van de ziektelast. Opgedragen aan interdisciplinaire beurs, we zijn toegewijd aan het streven naar uitmuntendheid in de dienstverlening aan lokale en mondiale gemeenschappen.

Visie Onze visie is om te creëren en te koesteren een leeromgeving die voortbouwt op onze traditie van wetenschappelijk onderzoek en toewijding aan de hoogste normen van excellentie in onderzoek, onderwijs en praktijk in de internationale gemeenschap, en om onze rijke geschiedenis van innovatie en wereldwijde bijdragen voort te zetten.

In de voorhoede van Nursing innovatie en leiderschap De Frances Payne Bolton School of Nursing aan de Case Western Reserve University heeft een reputatie opgebouwd als innovator in de verpleegkunde onderwijs, onderzoek en leiderschap verdiende.

Het nemen van een experimentele benadering van het onderwijs is een van de belangrijkste voorwaarden van Congreslid Frances Payne Bolton 1923 gift van $ 500.000 tot de school-de grootste ooit in de tijd voor een universiteit School of Nursing schenken. Bolton zei dat, hoewel er geen garantie dat een bijzondere inspanning zou lukken zou kunnen zijn, de school zou moeten zijn "vrij te allen tijde in de toekomst deel te nemen aan andere experimenten, samen te werken met de ziekenhuizen in deze inspanningen." Deze geest van innovatieve samenwerking heeft bleef een van de kenmerken van Frances Payne Bolton School of Nursing.

Nu, onder leiding van Dean Mary E. Kerr, de School of Nursing positioneert zich om de impact ervan op verpleegkundig onderwijs, onderzoek en interdisciplinaire wetenschap en praktijk over de hele wereld te verbeteren.

Levens te veranderen door middel van leiderschap, onderzoek en onderwijs De Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) aan de Case Western Reserve University is een wereldwijd erkend leider in het verpleegkundig onderwijs en onderzoek.

De thuisbasis van vele primeurs FPB is de thuisbasis van de natie eerste:

praktijk doctoraat in de verpleegkunde acute zorg nurse practitioner programma geavanceerde praktijk vlucht verpleging programma gerontological verpleging programma BSN perioperatieve eis BSN met informatica in alle vier jaar

toponderzoek Samenwerking tussen docenten, studenten, klinische agentschappen en gemeenschappen ondersteunt innovatieve, resultaatgerichte onderzoek en de vooruitgang van de kennis. Gebied van onderzoek en opleiding omvatten Symptom Science, Familie / Community Care, Aging overkant van de levensduur, Self-Management van Gezondheid en Ziekte en Neuroscience.

Locatie, locatie, locatie Case Western Reserve bevindt zich in University Circle, een 550-acre culturele en wetenschappelijke mekka aan de oostelijke rand van Cleveland, Ohio. Onze studenten gemakkelijk toegang hebben tot premier gezondheidszorg organisaties, waaronder:

Universitaire Ziekenhuizen Zaak Medical Center: Onder de Amerika's meest toonaangevende academische ziekenhuizen, de vorming van de grootste biomedisch onderzoekscentrum in Ohio en een van de top 20 in het land Cleveland Clinic: De tweede grootste medische groepspraktijk in de wereld en het grootste ziekenhuis in Ohio; een van de 10 Amerikaanse ziekenhuizen aangewezen "The Best of the Best" door US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Erkend voor meer programma's van klinische uitmuntendheid dan enige andere VA medisch centrum in de Verenigde Staten MetroHealth Medical Center: Een regionaal referral ziekenhuis dat is een van de slechts 19 Level 1 trauma centra met een burn-eenheid en een revalidatie-faciliteit die gespecialiseerd is in ruggenmergletsels

Vast klinische ervaring voor BSN studenten Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN) studenten beginnen hun clinicals hun derde week op de campus en de klok bijna het dubbele van het nationale gemiddelde van klinische uur tijdens hun tijd aan de School of Nursing.

Innovatieve academische programma's Of u nu een undergraduate met een interesse in de gezondheidszorg, een doorgewinterde professional verpleegkundige klaar voor promotie, of iemand die op zoek om de overgang naar een nieuwe carrière, FPB beschikt over een academisch programma om u te helpen uw educatieve en professionele doelen te bereiken.

BSN (Bachelor of Science in de verpleegkunde) Graduate Entry Nursing (Master in de verpleegkunde - MN) MSN (Master of Science in de verpleegkunde) Certificaten Post-master DNP (Doctor of Nursing Practice) PhD (Doctor of Philosophy in de verpleegkunde) Permanente Vorming Diverse gemeenschap van wetenschappers

Frances Payne Bolton School of Nursing en de Case Western Reserve University geloven in een cultuur van inclusie die relaties en interacties tussen mensen van verschillende achtergronden stimuleert, verbetert de menselijke waardigheid, actief vermindert vooroordelen en discriminatie, en verbetert de kwaliteit van leven voor iedereen in onze gemeenschap. Studenten van alle achtergronden worden aangemoedigd om te solliciteren voor toelating, en het bezoeken van geleerden en docenten uit de hele wereld zijn het hele jaar door bestanddelen van ons milieu.

global health We zijn naar huis aan de Pan American Health Organization / World Health Organization Collaborating Centrum voor Onderzoek en klinische training in de thuiszorg Verpleging en bieden onze studenten een aantal mogelijkheden om te studeren of gedragingen klinische of dienst projecten in het buitenland.

service learning Onze studenten nemen deel aan een aantal vereiste maatschappelijk engagement projecten, niet alleen om hun wereldbeeld en vaardigheden uit te breiden, maar ook om toegankelijke gezondheidszorg en kritische gezondheidszorg onderwijs aan kinderen en gezinnen in Cleveland, in het hele land en over de hele wereld.

Kwaliteit en veiligheid FPB is een leider en innovator in de voorbereiding van toekomstige verpleegkundigen met de kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn om continu verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg.

Centres of excellence FPB Centers of Excellence bieden een schat aan diensten en ervaringen, waar studenten, wetenschappers, de gezondheidszorg en de gemeenschap in het algemeen.

Pan American Health Organization / World Health Organization Collaborating Center Sarah Cole Hirsh Institute for Best Practices Nursing op basis van bewijs University Center on Aging and Health Self-Management Advancement door onderzoek en Translation (SMART) Center Volledige integratie van personen met een handicap in Research (FIND) Lab QSEN Institute Dorothy Ebersbach Academisch Centrum voor Flight Nursing

  • Gefinancierd door de National Institute of Nursing Research / National Institutes of Health

Faculteit fellows

Veel van onze docenten zijn fellows van de American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing is ook trots op 15 begiftigd leerstoelen (en tellen) -meer dan elke andere school voor verpleegkundigen in het land te hebben.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Voorbeelden van Advanced Certificaten zijn onder meer: ACL's voor volwassen gerontologie acute zorg nurse practitioner PALS voor kinderverpleegkundige NHP voor ne ... [+]

Voorbeelden van Advanced Certificaten zijn onder meer:

ACL's voor volwassen gerontologie acute zorg nurse practitioner PALS voor kinderverpleegkundige NHP voor neonatale nurse practitioner en verloskunde CCRN voor anesthesie Deze lijst is niet uitputtend en eisen kan veranderen. Neem contact op met de programmadirecteur voor je belangrijkste voor de meest actuele lijst van vereiste geavanceerde certificeringen. [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

De Graduate Entry Nursing-programma is voor studenten die klaar zijn voor een carrière in de verpleging en een Master in de verpleegkunde diploma ontvangen. ... [+]

Een nieuwe carrière in de verpleegkunde

Graduate Entry Nursing Program is voor studenten die klaar zijn voor een carrière in de verpleging en een Master in de verpleegkunde diploma ontvangen. Dit graduaat bereidt studenten voor op de praktijk als een geavanceerde generalist verpleegkundige en interprofessionele, evidence-based initiatieven leiden.

De Master of Nursing graad kunt u ook een MSN, DNP, PhD, of DNP / PhD-graad na te streven.

Graduate Entry Nursing Program Highlights De Frances Payne Bolton School of Nursing heeft post-baccalaureaat, graduate ingang verpleegkundig onderwijs aangeboden sinds 1979 MN studenten hebben meer dan 1.000 uren van klinische ervaringen Onze studenten verdienen tot 15 studiepunten in de richting van de meeste MSN majors Studenten hebben de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in de CWRU Student Run Free Clinic aan interprofessionele leerervaringen te ontvangen Onze studenten regelmatig passeren boven het landelijk gemiddelde op de NCLEX, de RN licentiestatus examen Onderwijzen en leren strategieën zijn afgestemd op de unieke leerbehoeften van individuen die de verpleging op de graduate niveau Als onderdeel van de Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing is zowel een research-intensieve omgeving en een leider in het klinisch onderwijs We rollen opnames gedurende het studiejaar (september tot en met mei). Aanvragen worden beoordeeld wanneer zij voltooid (zie hieronder). 1 april is de deadline om de volledige aanvraag in te dienen om te worden beoordeeld voor inschrijving voor de volgende Fall semester - dat wil zeggen 1 april 2016 voor de inschrijving in het najaar van 2016 semester.... [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Het wetenschappelijk project is ontworpen door de student in samenwerking met een door het Programma directeur goedgekeurde commissie met drie leden. Het wetenschappelijk project moet zich richten op een kwestie met betrekking tot de verbetering van patient outcomes. De wetenschappelijke project kan de vorm van een scriptie of een manuscript geschikt voor publicatie te nemen. De procedures en schriftelijke product moet voldoen aan de voorschriften van de FPB School of Nursing.

De verdediging staat open voor docenten en studenten; de voorzitter bepaalt of de verdediging staat open voor mensen van buiten de universiteit. De commissie bepaalt de toereikendheid van het mondeling examen en schriftelijke product. Een student zal passeren als twee of meer van de leden van het comité het erover eens dat de student met succes bij de verdediging gereageerd op de vragen en het geschreven product ontmoet wetenschappelijke normen.... [-]

Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 5 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Met maximaal 8 studiepunten van overlappende cursussen tussen de programma's (afhankelijk van de MSN major), kan je pad tot de promotie worden verkort als u uw doel van een master's degree te ontmoeten in een specialiteit van uw keuze.

PhD Toelatingsvoorwaarden

vereisten toepassing zijn:

De aanvrager moet een geregistreerde verpleegkundige (of internationaal equivalent) en hebben een bachelor's degree in de verpleegkunde (of gelijkwaardig) of een master's degree in de verpleegkunde. Drie aanbevelingen die omschrijven professionele verpleegkundige deskundigheid, succes in de PhD-programma, en de mogelijkheden voor het maken van een belangrijke bijdrage aan de verpleging. Twee van deze aanbevelingen moet worden van PhD-bereide individuen, bij voorkeur in de verpleging. Twee- tot drie pagina's tellend overzicht van academische en loopbaandoelen en hoe de onderzoeksinteresse van de aanvrager overeenkomt met de onderzoeksexpertise van de faculteit. Schriftelijke antwoorden op vragen in het applicatiepakket. Interview met twee docenten. Dit kan telefonisch worden gedaan. Officiële TOEFL-score ... [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing