Clinical Research Fastrack

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Klinisch Onderzoek Fastrack

Klinisch Onderzoek Fastrack biedt trainingen, stageprogramma's en ondersteuning met baanbijstand om de carrières van personen die geïnteresseerd zijn in het werken op het gebied van klinisch onderzoek, te beginnen. De klinische onderzoeksindustrie is ruim 100 miljard dollar sterk en klinisch onderzoek Fastrack helpt de gekwalificeerde personeelsleden om de hoge vraag naar deze posities te vervullen. Klinisch onderzoek Fastrack's unieke, intensieve, korte bootopleidingscursussen bereiden onze leerlingen voor om te slagen in de bruisende onderzoekssector, waar zij aanzienlijke mogelijkheden hebben voor persoonlijke en professionele groei.

Wat is klinisch onderzoek?

Klinisch onderzoek is de studie van een interventie over mensen, waaronder FDA-drugsproeven, medische hulpmiddelenproeven en andere soorten onderzoek naar mensen. Het is het proces om te bepalen of een nieuwe therapie, medicijn, medisch apparaat of interventie veilig en effectief in de mens zal zijn. Voordat een behandeling kan worden voorgeschreven door een arts, moet het door de FDA getest en goedgekeurd worden voor veiligheid en werkzaamheid. De klinische onderzoekscoordinator is de persoon die het proces helpt bij het organiseren en opstellen van een proef op een ziekenhuis, een dokter of een aparte klinische onderzoeksruimte. De klinische onderzoekscoordinator voert het proces volgens de richtlijnen en regelgeving uit en volgt de wetenschappelijke protocollen. Klinische proeven op patiënten zijn van cruciaal belang om ons te helpen bij het vinden van nieuwe levensreddende geneeswijzen en nieuwe behandelingen die de menselijke gezondheid verbeteren.

De industrie

Klinisch onderzoek is een gebied waar de wetenschappelijke ontdekking aan gezondheidszorg voldoet.

De klinische onderzoeksindustrie is een bloeiend domein dat diensten levert aan de industrieën van farmaceutisch onderzoek, academisch en overheidsonderzoek, onderzoek naar medische apparatuur, biotechnologie en andere gebieden die nieuwe therapieën bij mensen testen. Recente ontwikkelingen in het veld hebben geleid tot een gebrek aan gekwalificeerde personen om de talrijke open posities over het hele land te vullen.

Posities en Gemiddelde Salarissen in Klinisch Onderzoek

Klinisch Onderzoek Fastrack bereidt onze studenten voor om in loopbaan te werken als:

 • Klinische onderzoekscoordinatoren voeren klinische proeven in de kantoren van artsen, ziekenhuizen, academische instellingen en onderzoekscentra. Betalingsbereik bedraagt ​​tussen $ 45.000 - $ 80.000 per jaar afhankelijk van locatie en ervaring)
 • Clinical Research Associates controle klinische proeven om ervoor te zorgen dat het protocol wordt voldaan en goede klinische praktijken worden gevolgd. Deze positie betrof reizen, samenwerking met Contract Research Organizations (CRO's) en managementvaardigheden. (Gemiddelde loon van $ 75.000 na twee jaar of $ 95.000 - $ 110.000 voor Senior CRAs *)
 • Regelgevende specialisten, data managers, business development associates en andere posities zijn ook beschikbaar op het gebied van klinisch onderzoek.

Waarom Klinisch Onderzoek Fastrack?

 • Snelheid: Het Klinische Onderzoek Fastrack programma kan binnen vier weken worden afgerond in vergelijking met een master's degree in de volksgezondheid, die 1-2 jaar duurt! U kunt klaar zijn om te werken en geld te verdienen in een lonende carrière veel sneller. Deze boot camp training vergemakkelijkt je kans om dit veld binnen te gaan en je carrière te starten.
 • Impact: Klinisch onderzoek is een vervullende loopbaan waar professionals direct werken bij patiënten die behandelingen behandelen die de gezondheid en de levensduur van honderdduizenden levens kunnen verbeteren.
 • Inkomen: De klinische onderzoeksindustrie breidt zich uit in een ongelofelijk tempo. Veel mensen verhuizen naar dit gebied door de aantrekkelijke loon voor zowel klinisch onderzoek coördinatoren als klinisch onderzoek medewerkers. Betaal- en vooruitgangskansen voor klinische onderzoeksposities zullen vaak kansen op veel andere gebieden van de gezondheidszorg overschrijden.
 • Werkschema : In 2016 gaf Forbes Magazine de Senior Clinical Research Associate Job als de # 1 hoge betaalbare flexibele baan. De uren, eisen en het werk-leven evenwicht van klinische onderzoeksposities maken ze zeer aantrekkelijk.

Waarom Klinisch Onderzoek Fastrack

Klinisch onderzoek Fastrack's 4-week opleiding en stageprogramma bereidt kandidaten voor om de industrie binnen te gaan en introduceert ze aan de leiders van de industrie met onze:

 • Korte 8-daagse klasstructuur - Masters niveau curriculum onderwezen door deskundige instructeurs die allemaal op dit moment werken en uitblinken in het klinisch onderzoeksgebied. Onze instructeurs zijn CRCs, CRAs, site supervisors, regulerende specialisten, leidinggevenden en eigenaren van klinische onderzoeksorganisaties.
 • Blended Online Learning - geïntegreerde online training gecombineerd met klaslokaal instructie. Het trainingsmodel Bootcamp biedt 228 uur trainingen in slechts vier of vijf weken van tijd, waardoor u een uitgebreide en intensieve leerervaring biedt.
 • Omvattende curriculum - die de kritische onderzoekskompetenties bestrijkt die nodig zijn voor een positie in klinisch onderzoek. Ons syllabus is ontwikkeld, gecontroleerd en geobserveerd door top-onderzoekers over het hele land en levert de essentiële basis die nodig is om in deze industrie te beginnen.
 • Hands-on Clinical Externship - bij lokale onderzoeksinstellingen en klinische trial site networks. Leer gedurende twee weken, observeer en deelnemen aan proeven om je klaslokaalonderwijs te verbeteren.
 • Geïndividualiseerde Career Mentoring, Strategy and Assistance - Alle studenten ontmoeten 10-14 professionals in de sector, waaronder een toonaangevende onderzoeksbedrijf recruiter en leidinggevenden op het gebied om netwerken te bereiken en te verhuren managers en belangrijke beslissers.

Onze afgestudeerden hebben een zeer hoge werkgelegenheid in de industrie. Na een paar korte weken van training bent u klaar om op het gebied van klinisch onderzoek te komen en profiteert u van geweldige carrièremogelijkheden in dit bloeiende veld.

Iedereen die op zoek bent naar een spannende carrière in de volksgezondheid, moet overwegen om te kijken naar klinisch onderzoek. Klinisch onderzoek is een belonend gebied en de industrie is booming. Voor meer informatie, bezoek onze website http://clinicalresearchfastrack.com of vul het formulier op deze pagina in.

Locaties

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Health Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Clinical Research as an Alternative to a Master’s in Psychology

Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 weken September 2019 Verenigde Staten Scottsdale

Klinisch onderzoek is het proces van het uitvoeren van FDA klinische studies om de veiligheid en effectiviteit van een geneesmiddel, medisch apparaat, diagnostische of andere therapie te bepalen. [+]

Wat is klinisch onderzoek?

[-]

Course in Clinical Research: A Lucrative and Exciting Career Path in Biomedical Sciences

Campus Voltijd 4 weken September 2019 Verenigde Staten Scottsdale

[+]

De industrie

Klinisch Onderzoek Fastrack bereidt onze studenten voor om in loopbaan te werken als:

[-]

Klinisch onderzoek als alternatief voor een bachelor in verpleegkunde

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 maand November 2018 Verenigde Staten Scottsdale

Klinisch onderzoek Fastrack biedt een programma van 1 maand aan die personen die geïnteresseerd zijn in verpleegkunde, geneeskunde en gezondheidswetenschappen de benodigde instrumenten, ervaring en verbanden bieden aan werk in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie. [+]

Klinisch onderzoek Fastrack biedt een programma van 1 maand aan die personen die geïnteresseerd zijn in verpleegkunde, geneeskunde en gezondheidswetenschappen de benodigde instrumenten, ervaring en verbanden bieden aan werk in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie.

Klinisch onderzoek is een segment van de gezondheidszorg die klinische proeven op drugs, medische hulpmiddelen en andere therapieën omvat om hun veiligheid en effectiviteit te bepalen. Dit veld omvat veel vaardigheden opgedaan uit verpleegkundige ervaring kan worden overgedragen. Veel verpleegkundigen, met inbegrip van afgestudeerden van ons Klinisch Onderzoek Fastrack Programma, streven naar carrière in klinisch onderzoek om meer te verdienen en te werken in een lonende zorgcarrière zonder het hoge uitbrandingspercentage dat voor verpleegkundigen bestaat.... [-]


Klinisch onderzoek als alternatief voor een master in de gezondheidswetenschappen

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 maand November 2018 Verenigde Staten Scottsdale

Klinisch Onderzoek Fastrack biedt een intensief vier weken boot camp opleiding programma dat treinen professionals geïnteresseerd in de gezondheidswetenschappen om te werken in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie. Ons versnelde programma stelt professionals in staat om snel in het veld te breken zonder 1-2 jaar te spenderen op een master level programma. Dit programma biedt studenten ook introducties en netwerkmogelijkheden om in deze exclusieve niche van de zorgsector te komen. Het Klinisch Onderzoek Fastrack Programma is ontworpen om mensen te ondersteunen om deze groeiende industrie binnen te komen, klaar om te kunnen profiteren van het enorme aantal beschikbare carrièremogelijkheden. Studenten met een achtergrond en interesse in de gezondheidswetenschappen maken goede kandidaten in het klinisch onderzoek. [+]

Klinisch onderzoek is een bloeiend segment van de gezondheidszorg, waar de vraag naar getrainde individuen hoog is en tekorten aan gekwalificeerde klinische onderzoekscoördinatoren en geassocieerde bedrijven verhogen salarissen en het vergroten van kansen op dit belonende gebied.

Klinisch Onderzoek Fastrack biedt een intensief vier weken boot camp opleiding programma dat treinen professionals geïnteresseerd in de gezondheidswetenschappen om te werken in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie. Ons versnelde programma stelt professionals in staat om snel in het veld te breken zonder 1-2 jaar te spenderen op een master level programma. Dit programma biedt studenten ook introducties en netwerkmogelijkheden om in deze exclusieve niche van de zorgsector te komen. Het Klinisch Onderzoek Fastrack Programma is ontworpen om mensen te ondersteunen om deze groeiende industrie binnen te komen, klaar om te kunnen profiteren van het enorme aantal beschikbare carrièremogelijkheden. Studenten met een achtergrond en interesse in de gezondheidswetenschappen maken goede kandidaten in het klinisch onderzoek.... [-]


Klinisch onderzoek als alternatief voor een master in de volksgezondheid

Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 maand November 2018 Verenigde Staten Scottsdale

Klinisch Onderzoek Fastrack biedt een trainingsopleidingsprogramma, dat professionele professionals interesseert in de volksgezondheid, geneeskunde en gezondheidswetenschappen om in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie te werken. [+]

Klinisch Onderzoek Fastrack biedt een trainingsopleidingsprogramma, dat professionele professionals interesseert in de volksgezondheid, geneeskunde en gezondheidswetenschappen om in de bloeiende klinische onderzoeksindustrie te werken.

Wat is Clinical Research en hoe is het vergelijkbaar met de volksgezondheid?

Terwijl de volksgezondheid zich richt op de preventie van ziekte- en gezondheidssystemen, is klinisch onderzoek een gebied op het gebied van wetenschap en technologie die nieuwe therapieën, apparaten en drugs testen om de voorwaarden te behandelen en de kwaliteit van het leven van patiënten te verbeteren. Volksgezondheid maakt vaak gebruik van klinische onderzoeksstudies om zijn praktijk te informeren en maakt gebruik van klinische onderzoekstechnieken in hun onderzoeksonderzoek en observatieonderzoek om vragen te beantwoorden. Klinisch onderzoek is het proces van het uitvoeren van FDA klinische studies om de veiligheid en effectiviteit van een geneesmiddel, medisch apparaat, diagnostische of andere therapie te bepalen.... [-]


Klinisch onderzoek als een lucratief en opwindend alternatief voor een master in Healthcare Administration

Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 weken September 2019 Verenigde Staten Scottsdale

Clinical Research Fastrack voor Clinical Research Fastrack biedt een 4 weken durende onderwijsprogramma dat professionals die geïnteresseerd zijn in gezondheidsadministratie, de vooruitgang van de geneeskunde en gezondheidswetenschappen traint om te werken in de lucratieve, groeiende klinische onderzoeksindustrie. [+]

Clinical Research Fastrack voor Clinical Research Fastrack biedt een 4 weken durende onderwijsprogramma dat professionals die geïnteresseerd zijn in gezondheidsadministratie, de vooruitgang van de geneeskunde en gezondheidswetenschappen traint om te werken in de lucratieve, groeiende klinische onderzoeksindustrie.

Waarom overstappen naar klinisch onderzoek en op welke manier lijkt dit op gezondheidsadministratie?

Klinische onderzoekers coördineren en controleren klinische onderzoeken die deelnemen aan artsenpraktijken en ziekenhuizen. Veel zorgverleners gaan klinisch onderzoek doen vanwege de beschikbare carrièremogelijkheden en het potentieel voor snelle vooruitgang in dit groeiende veld. Klinisch onderzoek is een gebied op het snijvlak van wetenschap en technologie testen van nieuwe therapieën, apparaten en medicijnen om aandoeningen te behandelen en de gezondheid van patiënten te verbeteren. Klinisch onderzoek is de praktijk van het uitvoeren van klinische FDA-onderzoeken om de veiligheid en effectiviteit van een medicijn, medisch hulpmiddel, diagnostische of andere therapie te testen. De proeven worden uitgevoerd door professionals die thuis zijn in de regels, voorschriften en protocollen van onderzoek en diegenen die geïnteresseerd zijn in gezondheidsadministratie zijn zeer sterke kandidaten om in klinisch onderzoek te werken.... [-]