Lees de Officiële Beschrijving

Columbia Video Network heeft het voortouw genomen op het gebied van online leren sinds haar oprichting in 1986, waardoor duizenden werkende professionals en op afstand gelegen studenten om te profiteren van afstandsonderwijs en streven hun diploma zonder verblijfsvergunning eisen op de campus in New York. Het biedt een brede basis instructie binnen een belangrijke onderzoeksuniversiteit en is bij uitstek geschikt voor morgen technische leiders onderwijzen en technische geletterdheid bevorderen. Onze engineering en toegepaste wetenschap programma's, die behoren tot de natie de oudste en meest invloedrijke, omarmen nieuwe technologieën en interdisciplinaire mogelijkheden.

Ons doel is om onze studenten in staat stellen om technologische leiders van morgen te worden. Tegen het einde, we bevorderen van excellentie in het onderwijs en deel te nemen aan onderzoek van wereldklasse met als doel het bevorderen van superioriteit op het snijvlak. Wij heten u welkom om met ons mee op deze spannende reis naar de toekomst.

Er zijn veel graduate academische mogelijkheden beschikbaar om u online uit Columbia Video Network. CVN studenten profiteren van de persoonlijke aandacht in verband met kleine hogescholen, alsmede uit de uitgebreide academische middelen van een grote onderzoeksinstelling. Als een student van Colombia, heeft u toegang tot wereldberoemde hoogleraren die zijn leiders en vernieuwers in hun respectieve velden hebben.

Afgestudeerde online ingenieursstudenten aan Columbia genieten van een breed scala van academische programma's om uit te kiezen, waaronder Operations Research, Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Chemical Engineering, Toegepaste Wiskunde, Technische Natuurkunde, Informatica, Elektrotechniek, Mechanical en Civil Engineering, Construction Engineering & Management Systems, Materials Science.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Biomedical engineering is een evoluerend discipline in de techniek die is gebaseerd op samenwerking tussen ingenieurs, artsen en wetenschappers om interdisciplinair inzic ... [+]

Master of Science in Biomedical Engineering

Biomedical engineering is een evoluerend discipline in de techniek die is gebaseerd op samenwerking tussen ingenieurs, artsen en wetenschappers om interdisciplinair inzicht in de medische en biologische problemen. Het veld heeft zijn eigen kennis en principes die de basis voor de academische programma's ontworpen door de afdeling Biomedical Engineering aan de Columbia ontwikkeld.

De MS-programma in Biomedical Engineering aan de Columbia bereidt studenten voor techniek toe te passen en toegepaste wetenschap om problemen in de biologie, geneeskunde, en het begrip van levende systemen en hun gedrag, en biomedische systemen en apparaten te ontwikkelen. Moderne techniek omvat geavanceerde benaderingen van meting, data-acquisitie en analyse, simulatie, en systemen identificatie. Deze benaderingen zijn bruikbaar bij de studie van individuele cellen, organen, complete organismen en populaties van organismen. De toenemende waarde van wiskundige modellen bij de analyse van levende systemen is een belangrijk teken van het succes van de huidige activiteit. De aangeboden bij de afdeling Biomedical Engineering programma's streven naar de samenvloeiing van basic engineering science benadrukken en toegepaste techniek met de fysische en biologische wetenschappen, in het bijzonder op het gebied van biomechanica, mobiele en tissue engineering, en biomedische beeldvorming.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands