Lees de Officiële Beschrijving

Graduate and Theological Studies aan de Drew University .

Het ligt op slechts 50 minuten met de trein van de wereldhoofdstad van de krachtpatsers in New York City. De prachtige, beboste campus van Madison in Madison, New Jersey is de thuisbasis van de Caspersen School of Graduate Studies en Drew Theological School.

Of het nu leraren, dichters, artsen, ministers, geleerden, gemeenschapsleiders, activisten of levenslang lerenden zijn, afgestudeerden van de professionele en academische graduate programma's van Drew hebben een humanistische, creatieve en ethische manier van denken en werken.

Vind je mentor bij de volbrachte faculteit. Studeer in het bos. Test wat je leert in een van de meest levendige en cultureel diverse regio's aan de oostkust. Maak deel uit van een toegewijde wereldwijde gemeenschap die erop is gericht u voor te bereiden om een verschil te maken dat van belang is in uw eigen leven en in de wereld.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Caspersen School of Graduate Studies

Drew's Caspersen School of Graduate Studies biedt een breed scala aan onderscheidende en flexibele geavanceerde opleidingen die zijn ontworpen om aan de behoeften van bijna elke drukke agenda te voldoen.

Alle programma's zijn gebaseerd op de befaamde toewijding van Drew aan het mentorschap van faculteitsstudenten, mogelijkheden voor out-of-the-classroom ervaringsgericht leren en het faciliteren van een robuuste intellectuele gemeenschap.

De geesteswetenschappen, die een diepe toewijding cultiveren voor kritische reflectie en analyse, vormen de basis en verrijken al onze afgestudeerde programma's. Het beheersen van deze essentiële vaardigheden zorgt voor de opmerkelijke veelzijdigheid en vindingrijkheid die onze afgestudeerden onderscheidt. Hoewel veel van de loopbanen van morgen nog niet eens zijn voorgesteld, met een op humaniora's afgestudeerd diploma van Drew, ben je overal op voorbereid!

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Drew Theological School

Met trots gebaseerd op de Wesleyan / Methodistische traditie van gedurfde ideeën die van invloed zijn op het leven van mensen ten goede, hebben we 150 jaar lang gewortelde, innovatieve en moedige leiders getraind. Ongeacht welk van onze vijfgradige programma's je ook volgt, een Drew Theological School-opleiding bevat interdisciplinaire cursussen die out-of-the-box denken, een leertijdstraining vereisen die praktische problemen en leermethoden aanpakt die aanpasbaarheid en innovatie bevorderen.

De missie van de Theologische School en de universiteit

"Geworteld in de methodistische traditie van innovatieve en gedurfde interpretaties van christelijke theologie en spirituele oefeningen, stelt de theologische school van Drew University creatieve gedachten en moedige acties in staat gerechtigheid, vrede en liefde voor God, de naaste en de aarde te bevorderen."

The Theological School's missie sluit zich aan bij het werk van de universiteit om zijn gevarieerde studentengemeenschap een uitdagende en geïndividualiseerde opleiding aan te bieden, gevormd door een diepgewortelde cultuur van mentorschap, doordachte betrokkenheid bij de wereld buiten haar campus en een vastberaden streven naar levenslange cultivatie van de universiteit. hele persoon. Door zijn onderscheidende nadruk op de wederkerigheid van kennis, ervaring en service, bereidt Drew zijn studenten voor om zowel persoonlijk als professioneel te bloeien als ze bijdragen aan het welzijn van de wereld door te reageren op de urgente uitdagingen van onze tijd met een rigoureuze, onafhankelijke en fantasierijke gedachte.

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Master

Drew University

Humanizing healthcare is de missie van het Medical Humanities-programma aan de Drew University . Het curriculum versmelt academisch onderzoek met praktijkervaring om stud ... [+]

Over het programma

Humanizing healthcare is de missie van het Medical Humanities-programma aan de Drew University . Het curriculum versmelt academisch onderzoek met praktijkervaring om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de gezondheidszorg. Studenten nemen deel aan practica in ziekenhuizen, non-profitorganisaties en andere zorgorganisaties in de grotere regio van New York City. Nauw facultair mentorschap begeleidt afgestudeerde studenten door rigoureus onderzoek en praktische ervaring, die hen voorbereidt op een loopbaan als professionals in de gezondheidszorg en advocaten.

Master of Medical Humanities (33 studiepunten)

Vereist de voltooiing van tien cursussen plus proefschrift. Vijf cursussen (Inleiding tot medische geesteswetenschappen en humanisme, bio-ethiek, inleiding tot medische vertellingen, medische antropologie en Masters-practicum / stage) zijn vereist. De vijf resterende vakken worden als keuzevakken voor seminars genomen. Alle Master of Medical Humanities-studenten moeten een proefschrift van drie punten opstellen van 50-75 pagina's.... [-]

Verenigde Staten Madison
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Verenigde Staten