Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1935, Logan University Is gebleven in de grond Chiropractische opleiding, Terwijl de academische opties voortdurend verrijkt worden met graadaanbod in Gezondheidswetenschappen.

Logan University Afgestudeerden maken gebruik van een holistische benadering van gezondheid en welzijn om te voldoen aan de vraag naar minder invasieve, goedkope behandelingen en uitgebreide zorg en leiden de geïntegreerde zorgsector. Door middel van een innovatief, resultaatgebaseerd academisch curriculum dat bewijsmatig geïnformeerde zorg beklemtoont, diverse klinische onderdompelingsmogelijkheden, opkomende technologie en bewezen praktijken, Logan University afgestudeerden zijn getraind, zelfverzekerd en voorbereid op de toekomst. Bij Logan, Onze studenten worden onderwezen aan de principes van patiëntgerichte gezondheidszorg. Onze studenten, faculteiten en clinici worden uitgedaagd om De gezondheid van patiënten verbeteren, terwijl het gezondheidszorgsysteem beter wordt voor alle patiënten.

Als we deze leidersrol vervullen, zal de patiënt daarbij profiteren. Als leider in de geïntegreerde gezondheidszorg zorgen we ervoor dat patiënten bewustzijnsgeoriënteerde, volledige zorg krijgen. Wij herstellen functie, verlichten pijn, bevorderen wellness en bieden patiënten een betere levenskwaliteit. Dat is de Logan verschil.

International Student Toelating

We zijn bereid u te verwelkomen in de Logan gemeenschap! Logan University is een academische bestemming van hoge kwaliteit die professionele leidinggevende professionals op het gebied van gezondheidszorg uit de hele wereld maakt - allemaal op een van de mooiste campussen in de Verenigde Staten.

Onze Dedicated International Admissions Coördinatoren

  • Assisteer bij uw aanvraag en overgang naar de Verenigde Staten.
  • Geef uw I-20 uit en help met het verkrijgen van uw F-1 Student Visa
  • Introduceer u aan de studentenclubs, organisaties van Logan University en de levendige stad Chesterfield en St. Louis.

Toepassing van de Logan University als internationale student

Als u buiten de Verenigde Staten woont, of buiten de Verenigde Staten van de middelbare school gaat, heeft het bij Logan University gewoonlijk drie stappen nodig:

  • Voltooi een online applicatie.
  • Verstuur transcripten van al je secundaire onderwijs naar Logan.
  • Verzend al uw officiële gestandaardiseerde testscores.

Kultuurverschillen bij elkaar brengen door middel van chiropractie

De ervaring van een persoon wordt vaak bepaald door hun academische belangen, hoe goed ze uitblinken in het programma en hoe succesvol ze zijn afstuderen. Maar bij Logan wordt de academische ervaring niet alleen bepaald door academici, maar ook door de ondersteuning en aanmoediging die studenten krijgen van hen die hen omringen, hun wereldsheid uitbreiden en ze voorbereiden op toekomstig succes op alle gebieden van het leven.

Bij Logan vertegenwoordigt de studentenpopulatie meer dan 15 landen, waaronder Canada, Brazilië, Puerto Rico en Venezuela. Door een toenemende internationale studentenpopulatie en een verlangen van Amerikaanse studenten om deel te nemen aan een kliniek in het buitenland, startte Logan de International Students Association (ISA), een organisatie die culturele diversiteit en bewustzijn bevordert doorheen de Logan campus en gemeenschap.

"We bieden een platform voor interactie tussen internationale studenten en het Logan-studentenlichaam, aanmoedigen en ondersteunen van samenwerkingsverbanden tussen culturele verschillen," zei Kemmy Klein Ritter, een trimester 5-student uit Brazilië en president van ISA. "Ons doel is om het wereldwijde chiropractie beroep te bevorderen en te verenigen door inspiratie, integriteit en leiderschap." In samenwerking met het Wereldcongres van Chiropractische Studenten (WCCS), een internationale samenwerking van chiropractische studenten, biedt de ISA studenten kansen voor leren en samenwerken met Een diverse groep van toekomstige gezondheidswerkers van over de hele wereld.

Kemmy zei dat de groep af en toe artsen brengt om ervaringen in de praktijk met de chiropractie in andere gebieden van de wereld aan te pakken. "Het is anders buiten de VS, en het is belangrijk om de verschillende regels en regels te kennen voor het beoefenen van chiropractie in verschillende landen," zei ze.

Hoewel Kemmy momenteel in haar derde trimester als associatiepresident in dienst is, is haar visie op de organisatie net begonnen. Zij hoopt meer studenten op wereldniveau te betrekken, met als doel het beroep te verenigen en elkaar te ondersteunen. "Veel mensen dromen over de toekomst, en we zijn de toekomst," zei Kemmy. "Met betrokkenheid betekent nu dat we de kans hebben om de toekomst in het heden te starten." Met de steun van het Logan-studentenlichaam en veel faculteitsleden hebben Kemmy en haar officieren elkaar van de hele wereld samen verbonden met drie belangrijke gemeenschappelijke interesses: Hun passie voor gezondheidszorg, chiropractie en de wereld om hen heen. "Het leren van ervaringen van studenten en artsen op het gebied van chiropractie buiten de Logan kliniek is een zeer vernederende ervaring en een unieke kans om te groeien als toekomstige DC."

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Logan University

... [+]

Kandidaten voor de Bachelor of Science in Human Biology degree moeten minstens 50 procent van de vereiste hoofdkredieten hebben behaald bij Logan. [-]
Verenigde Staten Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Logan University

De Master of Science in Sport Science and Rehabilitation (MSR) diploma is een interdisciplinair, uitgebreid afgestudeerd programma ontworpen om een ​​unieke voorbereiding ... [+]

Geavanceerde training is essentieel voor professionals die van plan zijn om met atleten te werken. Een gespecialiseerde geavanceerde diploma op master niveau stelt vakmensen apart van hun collega's. Dit programma zal ook afgestudeerden voorbereiden op mogelijkheden in onderzoek en onderwijs.

De Master of Science in Sport Science and Rehabilitation (MSR) diploma is een interdisciplinair, uitgebreid afgestudeerd programma ontworpen om een ​​unieke voorbereiding voor sportschade en prestatiebeheer te bieden. Studenten worden voorbereid door didactische leerkansen om acute en chronische pijn te evalueren, behandelen en te rehabiliteren, evenals musculoskeletale pathologie. De ontvanger van de MSR-graad zal beschikken over de vaardigheden die essentieel zijn voor de beoordeling, de behandeling, de revalidatie en het beheer van sportgerelateerde verwondingen.... [-]

Verenigde Staten Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Logan University

Met curriculum blending onderzoek en klinische klinische toepassingen zullen afgestudeerden van het programma Master of Science in Nutrition and Human Performance leren o ... [+]

Met curriculum blending onderzoek en klinische klinische toepassingen zullen afgestudeerden van het programma Master of Science in Nutrition and Human Performance leren om deet- en gezondheidsstatus te analyseren, voedingsgebreken en voedselallergieën te beoordelen en patiënten aan te bieden op basis van voedings-en levensstijl aanbevelingen op patiënten.

Logan verbetert de kennis van de studenten door het integreren van fundamentele elementen van voedings biochemie, metabolisme, gezondheid en welzijn met onderzoeksmethoden die worden gebruikt in voeding. Afgestudeerden vinden carrières in volksgezondheidsprogramma's, onderwijs, voeding en gezondheidscommunicatie, advies- en voedingsgerelateerde bedrijven in de particuliere en publieke sectoren.... [-]

Verenigde Staten Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

PhD

Logan University

Logan University's Doctor of Chiropractic degree-curriculum streeft naar bewijsgeformeerd en resultaatgericht om praktijkgerichte artsen van chiropractie te creëren. De L ... [+]

Logan University's Doctor of Chiropractic degree-curriculum streeft naar bewijsgeformeerd en resultaatgericht om praktijkgerichte artsen van chiropractie te creëren. De Logan-opleiding is gebaseerd op een academisch curriculum dat is gebaseerd op de Logan-traditie en wordt geïntroduceerd met actueel onderzoek, technologie en bewezen praktijken om de chiropractor van morgen te onderwijzen.

Studenten worden vroegtijdig geïntroduceerd op allerlei onderwerpen, waardoor de cursussen in de klas kunnen worden geïntegreerd met praktische klinische praktijk. Logan-studenten besteden 40% van hun tijd in hun eerste jaar in hands-on klinische vaardigheden cursussen. Door studenten in de loop van hun opleiding praktische ervaring te bieden met een brede diversiteit aan klinische onderdompelingsmogelijkheden, zijn Logan-afgestudeerden zelfverzekerd en beter voorbereid.... [-]

Verenigde Staten Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Logan University

Logan University's Doctorate of Health Professions Education (DHPE) is gericht op het bevorderen van de gezondheidszorg via het onderwijsproces. Het is ontworpen om gezon ... [+]

Logan University's Doctorate of Health Professions Education (DHPE) is gericht op het bevorderen van de gezondheidszorg via het onderwijsproces.

Het is ontworpen om gezondheidswerkers te voorzien van de benodigde tools om succesvolle opvoeders in hun gekozen gezondheidsberoep te zijn. Dit online programma biedt drukke werkende professionals de flexibiliteit om hun doctoraat te behalen en hun huidige werk te behouden.

Coursework is ontworpen om praktische kennis en vaardigheden op het gebied van curriculumontwikkeling, design en assessment, academisch leiderschap, onderwijstechnologie, statistiek en onderzoek te verschaffen. Afgestudeerden van het programma worden gezondheidsopvoeders, universitaire faculteiten of universiteitsadministrateurs.... [-]

Verenigde Staten Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands