Lorain County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over LCCC

Lorain County Community College , opgericht in 1963, helpt lokale mensen al meer dan 50 jaar de training en opleiding te volgen die ze nodig hebben om hun beste leven te leiden.

Of uw doel een universitair diploma, aanvullende opleiding van personeel of een gevorderd diploma is, wij hebben een programma dat aan uw behoeften voldoet.

LCCC is er trots op om als hoeksteen te dienen voor Lorain County. Het college biedt studenten de mogelijkheid om:

  • Bachelor diploma
  • Associeer graden
  • Kortlopende certificaten
  • Training van personeel

Via het University Partnership van LCCC kun je een bachelor- of masterdiploma behalen aan 14 Ohio-universiteiten en hogescholen. We zijn ook de eerste community college in Ohio die een eigen bacheloropleiding aanbiedt.

LCCC houdt collegegeld laag - momenteel het op één na laagste collegegeld in Ohio - zodat je kunt afstuderen met de vaardigheden die je nodig hebt voor werk - en niet veel schulden.

Als gevolg van onze voortdurende toewijding aan onze studenten, werd LCCC door de American Association of Community Colleges (AACC) uitgeroepen tot de beste community college in het land voor Excellence in Student Success.120187_120139_InternationalStudents.jpg

Hoog verdienende afgestudeerden

Wanneer u afstudeert, plaatst uw LCCC-opleiding u in de positie voor een aantal van de hoogste inkomsten door afgestudeerden van de community college in de staat Ohio en in de top 50 van het land. In 2016 werd het College tweede in Ohio en 41e nationaal voor best betaalde community college afgestudeerden, volgens Payscale Human Capital. Payscale is een informatie-, salaris- en beloningsinformatiebedrijf dat gegevens verzamelt over levenslange inkomsten voor honderden graden en majors. LCCC scoorde ook het hoogst onder alle Ohio community colleges in inkomsten voor afgestudeerden in een rapport met toegevoegde waarde 2015 door het Metropolitan Policy Program in Brookings.

Lorain County Community College maakt deel uit van The University System of Ohio, een van de grootste uitgebreide openbare stelsels voor hoger onderwijs in het land. De openbare hogescholen, universiteiten en volwasseneneducatieprogramma's van Ohio bedienen bijna 600.000 studenten en bieden alle opties, van een GED tot een Ph.D., zodat alle Ohioans gemakkelijk toegang hebben tot een kwalitatief, betaalbaar hoger onderwijs. Bezoek het University System of Ohio voor meer informatie.

Locaties

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, Verenigde Staten