National University of Health Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de National University of Health Sciences

Opgericht in 1906, is de National University of Health Sciences een leider op het groeiende gebied van integratieve geneeskunde en wordt wereldwijd gewaardeerd voor succes bij het evenwicht tussen geneeskunde en wetenschap. Het combineren van uitgebreide integratieve geneeskunde met patiëntgerichte zorg.

National University stelt de standaard in opleidingen voor carrières in de gezondheidszorg en biedt een dynamische sfeer waar studenten, faculteiten en clinici van verschillende complementaire en alternatieve gezondheidsberoepen samenwerken in een integratieve omgeving. National University biedt verschillende programma's, waaronder: doctor of chiropractic (DC) en dokter in de natuuropathische geneeskunde (ND), en master in de wetenschappen in zowel acupunctuur (MSAc) als oosters geneeskunde (MSOM). Een associatie diploma en certificaat in massage therapie en een bachelor diploma voltooiing programma in de biomedische wetenschappen worden ook aangeboden.

National University is een gevestigde kampioen van onderzoek, hoge toelatingsnormen, accreditatie en academische uitmuntendheid voor zijn beroepen. Daarom kiezen studenten van over de hele wereld NUHS om hoger onderwijs in de gezondheidszorg voort te zetten.

Met campusplaatsen in zowel Illinois als Florida vormt NUHS nieuwe paden in de wereld van de gezondheidszorg, gebaseerd op begrip en samenwerking met medische professionals uit alle disciplines.

Waarom National?

De nationale universiteit van de gezondheidswetenschappen is de belangrijkste instelling van de natie voor gezondheidswetenschappen. Hier vindt u uitstekende voorbereiding in integratieve gezondheidszorg beroepen zoals chiropractie en natuuropathische geneeskunde, acupunctuur en oosters geneeskunde, massage therapie, biomedische wetenschap, en meer.

ONZE FILOSOFIE

Bij de Nationale Universiteit begint een superieure gezondheidszorg opleiding met:

  • Bewijsgebaseerde Geneeskunde: Diagnostische en helende modaliteiten gebaseerd op geluidswetenschap en klinisch onderzoek
  • Breed-scope Curriculum: Het evalueren van de gehele foto van de gezondheid van een patiënt, en het toepassen van een breed scala aan geneeskundige modaliteiten
  • Patiëntgerichte zorg: Diagnose en behandeling van patiënten op basis van een grondige evaluatie van hun individuele gezondheidsprofiel en geschiedenis
  • Integratieve Geneeskunde: het kennen van betere patiëntresultaten is mogelijk wanneer professionals uit verschillende medische specialiteiten samenwerken

Onze Academische Superioriteit

Het academische programma van de nationale universiteit is streng, compromisloos en gebouwd op een stevige basis in de basiswetenschappen. We handhaven hoge toelatingsnormen voor onze studenten; Bijvoorbeeld, NUHS is de enige chiropractische opleiding om een ​​bachelor diploma te vereisen. Studenten in het naturopathische geneeskunde programma moeten ook een baccalaureaat diploma behalen. Als gevolg daarvan heeft het studentenlichaam van de National University een hoger academisch kaliber en onze studenten scoren goed boven de nationale gemiddelden op de vereiste bestuurs- en licentietests. Ze worden vaak leiders in hun beroepen en verdienen de National University als de reden voor hun vertrouwen en succes.

Onze loopbaanvoorbereiding

Naarmate de wereld van gezondheidszorg naar integratieve geneeskunde gaat, groeien nieuwe kansen voor complementaire en alternatieve zorgverleners in ziekenhuizen, militaire, verpleeghuizen en integratieve zorgklinieken. Onze afgestudeerden zijn beter gepositioneerd voor deze carrièremogelijkheden. Ze worden ondergedompeld in hands-on training in diagnose en behandelingsmethoden, weten hoe zaken met mede-specialisten gecoördineerd moeten worden en dienen als een gewaardeerd lid van een integratief medisch team.

Onze geschiedenis van leiderschap

De nationale universiteit wordt wereldwijd beschouwd als leider in integratieve geneeskunde. Een drijvende kracht voor het verplaatsen van de natuurlijke gezondheidszorg in de reguliere geneeskunde, we waren de:

  • Eerst om ziekenhuiservaring aan chiropractische studenten te bieden
  • eerst om nationale accreditatie van chiropractische hogescholen te drukken
  • eerst om medisch geïndexeerde en peer reviewed wetenschappelijke tijdschriften te publiceren

Wanneer u de natuurlijke gezondheidszorg ontvangt, respecteert u naar een hogere standaard, de National University en zijn afgestudeerden zijn er.

Zo definiëren we de toekomst van geïntegreerde gezondheidszorg.

Locaties

Lombard

Address
200 E. Roosevelt Road
Lombard, IL

60148 Lombard, Illinois, Verenigde Staten

Sint Petersburg

Address
St. Petersburg, FL area
Sint Petersburg, Florida, Verenigde Staten