Lees de Officiële Beschrijving

Pacific College of Oriental Medicine werd opgericht in 1986 om Oosterse medische en Aziatische carrosserie therapie onderwijs aan studenten uit de hele wereld.

Sinds haar oprichting heeft het College is in de voorhoede van het opleiden van studenten en in samenwerking met wetgevers en medische professionals om de normen van zowel de holistische geneeskunde beroep en het college curriculum te bevorderen.

Pacific College heeft prijzen voor zijn acupunctuur en oosterse geneeskunde curriculum en klinisch onderwijs, alsmede onderzoek subsidies van de National Institutes of Health en de patiënt centraal Outcomes Research Institute, onder anderen ontvangen. Onze alumni zijn gegaan op succesvol te zijn in het veld en worden momenteel gewild als zowel docenten en beoefenaars in de VS en het buitenland vandaag.

Wij nodigen u uit om meer over elk van de campussen Pacific College te leren. Als je eenmaal hebt besloten welke campus u interesseert, neem dan contact met ons in contact te komen met één van onze opnames vertegenwoordigers.

Waarom Pacific College of Oriental Medicine (PCOM)?

  1. Educational Excellence

Als Pacific College van oosterse geneeskunde student, ontvangt u een opleiding in een integratieve geneeskunde aanpak, het leren van de beste uit zowel oosterse als westerse geneeskunde theorieën en praktijken. Op onze oosterse geneeskunde school, is uw opleiding uitgebreid met hands-on training en in-class oefeningen die je voor te bereiden op een carrière na het afstuderen. Bij Pacific College, is student feedback verwelkomd; vele ontwikkelingen binnen het college zijn het gevolg van suggesties.

  1. Professional Graden van Associate tot Doctorandus

Bereik je educatieve doelen en cultiveren van uw professionele vaardigheden binnen de instelling van onze school. Van een Associate degree aan een doctoraat, leer je de basis van de oosterse geneeskunde en blijven om je vaardigheden te laten groeien allemaal op één plek.

  1. Hands-on training

Als de behandeling van stagiair, krijg je de eerste hand kennis van het werken in een klinische omgeving. U heeft de mogelijkheid om te werken aan zowel onze campus kliniek evenals onze off-site externships, gevestigd in ziekenhuizen, klinieken, en de aangewezen behandeling sites. Werken samen met acupuncturisten, artsen, fysiotherapeuten, begeleiders en medestudenten, heb je de mogelijkheid om verschillende soorten patiënten te behandelen en zet je de klas kennis in de praktijk.

  1. Ervaren Faculteit

Profiteren door te leren van onze gevarieerde academische gemeenschap, die het beoefenen van acupuncturisten, artsen, massage therapeuten, kruidendokters, chiropractoren, homeopaten, en Taoïstische beoefenaars omvat. Dialoog met onze deskundige team op alles van de fundamenten van massage onderwijs (met inbegrip van de traditionele Chinese massage) en de traditionele oosterse geneeskunde aan de problemen die van invloed zijn patiënten in de hedendaagse moderne cultuur.

  1. Maatschappelijke betrokkenheid

Doe mee aan onze community outreach evenementen. Het hele jaar door heeft u de mogelijkheid om tijdens de diverse gezondheids- en wellness-evenementen, waaronder Chinees Nieuwjaar het grote publiek te behandelen, Vietnam Veterans Trek me, Great American Smoke-out, en diverse exposities. Bovendien, studenten deelnemen aan op de school en buiten de campus gratis clinics en andere evenementen. In het verleden hebben onze studenten overlevenden van 9/11 en de evacués van de San Diego vuren van 2003 en 2007 onder andere underserved klantenkring behandeld.

  1. Persoonlijke Groei Kansen

Onze gratis en-donatie op basis van yoga, tai ji, tai ji duwhanden, meditatie, en martial arts klassen verbetering van uw professionele en persoonlijke leven. Elke term heb je de mogelijkheid om iets nieuws te proberen als onze klasse keuzes termijn veranderen termijn.

  1. Veel Scheduling Opties

Woon vol of part-time met de dag, 's avonds en in het weekend cursussen aangeboden om te helpen in evenwicht te brengen van uw werk en academische schema.

  1. Financiële Hulp & Beurzen

De financiële steun is beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen. Als student kan u een aanvraag voor diverse buiten beurzen gebaseerd op zowel financiële nood en academische verdienste.

  1. Career Development

Afgestudeerden kunnen profiteren van onze alumni carrière diensten, voortgezet onderwijs kansen en arbeidsbemiddeling bijstand.

  1. Alumni Netwerk

Na het afstuderen, u verbinding met onze alumni-netwerk en forums. Door de interactie met collega-alumni, heb je de mogelijkheid om behandelprotocollen, zakelijk advies, case studies, en arbeidskansen te delen tijdens de bouw van een echte gemeenschap van genezers.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Associate of Applied Science

Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College Associate of Applied Science programma is van groot belang bij San Diego massage scholen, biedt ongekende mogelijkheden om je carrière in de Aziatische ho ... [+]

Pacific College Associate of Applied Science programma is van groot belang bij San Diego massage scholen, biedt ongekende mogelijkheden om je carrière in de Aziatische holistische massage met een mix van klas en online leren. Onder leiding van onze deskundige docenten, online activiteiten en in-class sessies zijn nu samengevoegd tot studenten flexibiliteit te geven in aanvulling op de voorname hands-on-instructie waarvoor Pacific College bekend is.

Het doel van het AAS opleiding is om de student in een deskundig opgeleide therapeut lichaam te ontwikkelen. De nadruk ligt op Oosterse medische theorie met uitgebreide praktische en holistische massage opleiding, met inbegrip van Tui Na, Chinese massage therapie, shiatsu, Thaise massage, en een verscheidenheid aan andere Aziatische carrosserie therapieën. Een breed scala aan keuzevakken kan de student aan specifieke gebieden van belang, zoals kindergeneeskunde, sportgeneeskunde, of reflexologie bestuderen.... [-]

Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Voltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Pacific College of Oriental Medicine

PCOM's Associate of Science programma biedt ongekende mogelijkheden om je carrière in de Aziatische holistische geneeskunde met een mix van klassikaal en online leren op ... [+]

PCOM's Associate of Science programma biedt ongekende mogelijkheden om je carrière in de Aziatische holistische geneeskunde met een mix van klassikaal en online leren op een van de beste massage therapie scholen in Californië. Onder leiding van onze deskundige docenten, online activiteiten en in-class sessies zijn nu samengevoegd tot studenten flexibiliteit te geven in aanvulling op de voorname hands-on-instructie waarvoor Pacific College bekend is.

De Associate of Science (Massage Therapy / Aziatische Carrosserie) Opleiding demonstreert belangrijke training voor massage klanten en potentiële werkgevers. Afgestudeerden van de Associate of Science bereid zullen zijn om een ​​carrière te voeren in massage therapie, hetzij in de particuliere praktijk, of in dienst van een andere gekwalificeerde zorgverlener zoals een acupuncturist, een kuuroord eigenaar, of het kantoor van een chiropractor. Daarnaast biedt het programma algemene opleidingen om te dienen als basis voor een leven lang leren. Deze lessen zullen helpen bij de voorbereiding van de student voor het hoger onderwijs en carrières die het vermogen om zelfstandig te denken nodig, kritisch evalueren en schriftelijke en numerieke informatie, heden overtuigende schriftelijke en mondelinge communicatie toe te passen, en kritisch nadenken over de invloeden van kunst en filosofie.... [-]

Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Deeltijd
30 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Certificate

Pacific College of Oriental Medicine

De Therapeut / Aziatische Carrosserie certificaat toont belangrijke training aan klanten en potentiële werkgevers. Dit programma bij Pacific College benadrukt Oriental me ... [+]

The Pacific College van oosterse geneeskunde Therapeut / Aziatische Carrosserie Certificate programma is speciaal ontworpen om onze kwaliteit van het onderwijs samen te voegen met gemak. Een mix van deskundig geïnstrueerd klas en online cursussen in Aziatische Lichaamswerk en Massage Therapy biedt de mogelijkheid om hands-on training oefenen op de campus met onze onderscheiden faculteit, een aantal van de beste onderwijs op massage scholen in Californië, terwijl een aantal van uw cursussen te doen op uw eigen tijd en in uw eigen ruimte.

De Massage Therapeut / Aziatische Carrosserie certificaat demonstreert belangrijke training aan klanten en potentiële werkgevers. Dit programma bij Pacific College benadrukt Oriental medische theorie, tui na, en de ontwikkeling van het vermogen van de student om de oorzaken en symptomen van de ziekte te begrijpen. Dit vermogen zal toestaan ​​Pacific massage beoefenaars om hun massage therapie aan de individuele behoeften van hun cliënt aan te passen. Dit is essentieel bij het bereiken van het optimale therapeutische effect. Aziatische Carrosserie Therapy is uitgegroeid tot een erkend specialisme wordt ondersteund door de Amerikaanse organisatie van Carrosserie therapieën van Azië en gecertificeerd door de Nationale Commissie voor de certificering van Acupunctuur en Oriental Medicine. Studenten in dit programma krijgen een inleiding tot de waardevolle theorieën van de Chinese geneeskunde en zijn gespecialiseerd in een veelheid van Aziatische carrosserie therapieën, waaronder tui na, shiatsu, Thaise massage, en anderen.... [-]

Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Voltijd
18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

MSc

Pacific College of Oriental Medicine

Invloed op anderen voor het beter is altijd belangrijk geweest voor u. Het gaat niet over het verlaten van een merk, het is over het verbeteren van welzijn. Ontdek wat he ... [+]

Invloed op anderen voor het beter is altijd belangrijk geweest voor u. Het gaat niet over het verlaten van een merk, het is over het verbeteren van welzijn. Ontdek wat het betekent een beoefenaar van de Chinese geneeskunde voor u betekent. Bij ons kunt u leren van experts en aan te scherpen uw vaartuig in iets oude en ook op het snijvlak van de hedendaagse gezondheidszorg. Je hebt altijd een genezer in hart en nieren geweest - laat ons tonen u de weg naar steeds een in de praktijk.

Het doel van de masteropleiding in de traditionele Chinese geneeskunde is om de beoefenaars van oosterse geneeskunde op te leiden en om hen in staat te stellen als primaire, zelfstandige zorgverleners functioneren, en vooral, een integraal onderdeel van de moderne gezondheidszorg systeem. Naar aanleiding van de visie van een 'East meets West' milieu, studenten leren en toe te passen het beste van Aziatische geneeskunde met een stevige basis in de westerse geneeskunde. Het programma bestaat uit drie fasen die academische uitvoerbaarheid benadrukken zowel in theorie en de klinische praktijk. ... [-]

Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

Pacific College of Oriental Medicine

Je weet dat elke patiënt moet iets anders. Versterken van je skill-set en het verbeteren van uw traditionele Chinese geneeskunde opleiding in ons programma zal u helpen d ... [+]

Je weet dat elke patiënt moet iets anders. Versterken van je skill-set en het verbeteren van uw traditionele Chinese geneeskunde opleiding in ons programma zal u helpen de juiste behandeling te leveren aan elke persoon die door je deur loopt. Je hebt altijd een genezer geweest - blijven op je reis als één met ons. Als u al op zoek naar een post-graduate doctoraatsopleiding in San Diego, in het bijzonder een post-graduate acupunctuur programma's, dan is uw zoektocht eindigt hier bij Pacific College of Oriental Medicine.

Het doel van de doctor in de oosterse geneeskunde en acupunctuur opleiding is het zelfstandig leren en kritisch denken vaardigheden in het kader van de traditionele Chinese geneeskunde tot het punt waarop zij definities van de kenmerken van de professionaliteit van de gediplomeerde te bevorderen, streven naar een verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden beoefenaar in de patiëntenzorg. Omdat de post-graduate doctoraat in de acupunctuur is niet vereist voor licentiestatus, dit programma biedt geavanceerde onderwijs, het cultiveren van de studenten in de leiders van het beroep. Afgestudeerden gebruik maken van de post-graduate doctoraat om hun carrière te verbeteren als experts in het veld als ze bijdragen aan de vooruitgang van de geneeskunde.... [-]

Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Pacific College of Oriental Medicine

Pacific College heeft ontworpen een online route voor PCOM MSAC en MSTOM alumni te upgraden naar de entry-level Doctor in de Acupunctuur (DAC) of Doctor in de Acupunctuur ... [+]

Pacific College heeft ontworpen een online route voor PCOM MSAC en MSTOM alumni te upgraden naar de entry-level Doctor in de Acupunctuur (DAC) of Doctor in de Acupunctuur en Oriental Medicine (DAOM). alumni PCOM meester, voor een groot deel al voldoen aan de eisen voor een doctoraat, maar hebben wel een aantal aanvullende opleiding op deze gebieden om de gelijkwaardigheid vast te stellen van de entry-level doctoraat. Dit zijn de vereiste aanvullende cursussen:

Evidence informed practice Systems-based medicine collaborative care Geavanceerde integratieve diagnostiek Practice-based learning

Wie kan zich aanmelden? Ik ben momenteel in de MSAC / MSTOM programma. Als ik nu neem de extra 15 studiepunten van de DAC / DAOM (EL) programma, zal ik heb de DAC / DAOM (EL) afgerond? ... [-]
Verenigde Staten San Diego Chicago New York City
September 2019
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

An Inside Look at the Pacific College of Oriental Medicine Clinic