Lees de Officiële Beschrijving

oprichting filosofie

Zuid-Baylo Universiteit is de oudste en grotere acupunctuur school in het land, en het was gebaseerd op drie belangrijke doelstellingen: Value, Vrede en professionaliteit.

David J. Park, Ph.D., oprichter, Zuid Baylo University

Dr David J. Park, de oprichter van South Baylo University, heeft door de jaren heen blonk zowel op het gebied van bedrijfskunde en economie. Zijn academische voorbereiding is voorzien van een bachelor's degree in Handelswetenschappen en Bestuurskunde van Claremont McKenna College, en master en doctoraat graden in de economie aan de University of Southern California.

Al meer dan drie decennia, tot in de late jaren 90, Dr. Park was een professor in de economie aan La Verne University, University of Maryland en California State Polytechnic University. In het voorjaar van 1977, richtte hij Zuid-Baylo University, die als een non-profit algemeen nut bedrijf werd opgericht in 1980.

Als oprichter van de grootste AOM onderwijsinstelling in de Verenigde Staten, Dr. Park gelede de stichtende filosofie van Zuid-Baylo University waarin drie hoofddoelstellingen: Value, Vrede, en professionaliteit.

Waarde

De universiteit stimuleert kritisch onderzoek van de eigen waarde-oordelen en de ontdekking van de echte waarden waarop het verwerven van kennis is gebaseerd. De educatieve waarde van Zuid-Baylo University rusten op het begeleiden van de student om deze waarden te ontdekken en om ze te gebruiken in het verwerven van kennis.

Vrede

De universiteit heeft een beleid om zich de ontmoetingsplaats voor verschillende culturen en waarden aangenomen. Op deze manier wederzijds begrip en samenwerking kunnen optreden. Om deze reden is de Universiteit moedigt de instroom van buitenlandse studenten die streven naar het leren over verschillende culturen en het begrip van de overtuigingen van anderen. opleidingsprogramma's van de Universiteit bieden een omgeving waar culturen samen om een ​​internationaal erkend educatieve ervaring te creëren.

Professionalisme

De universiteit streeft ernaar om haar studenten te bereiken professionele excellentie door het aanbieden van zeer gespecialiseerde cursussen in de paramedische zorg velden. De universiteit biedt een kans voor professionele groei, is de kans om professionele uitmuntendheid te bereiken, en de basis voor de oprichting van een bevredigende professionele leven van de inzet en bijdrage aan de samenleving.

SBU Geschiedenis

Zuid-Baylo University werd opgericht in 1977 in de Stad van Los Angeles als een post-secundair onderwijs instelling. De universiteit omvatte twee scholen: de School voor Acupunctuur en oosterse geneeskunde, en de School of Business Administration. De universiteit verplaatst naar Garden Grove, Californië in het voorjaar 1982 als een non-profit, openbaar nut bedrijf en in de herfst 1994, opnieuw verplaatst naar de huidige locatie in Anaheim, Californië. Toen in 1997, de scholen van elkaar gescheiden en elk werd een onafhankelijke school. Als een vrijstaande, geaccrediteerde School of acupunctuur en oosterse geneeskunde, SBU blijven groeien en is uitgegroeid tot een van de grootste en prestigieuze AOM scholen in de Verenigde Staten.

Als leider in de Aziatische geneeskunde, SBU biedt studentgerichte onderwijs en opleiding, gebaseerd op de kernwaarde van de harmonie. Harmonie van lichamelijke functies, harmonie van lichaam en geest, en de harmonie van het leven en de natuur zijn de basis van de Acupunctuur en Oriental Medicine.

Missie, Waarde en Doel

Zuid-Baylo University is een instelling gewijd aan de voortgang van Acupunctuur en Oriental Medicine (AOM) door het bevorderen van een hoge kwaliteit leren, de ontdekking van nieuwe kennis en uitmuntendheid in de klinische toepassing van AOM onderwijs ten behoeve van de diverse gemeenschappen met inbegrip van onze studenten de AOM beroep, patiënten en het publiek. Wij streven ernaar om studenten met een uitzonderlijk karakter en academische prestatie toe te laten voor onderwijs en opleiding om competente en zorgzame primaire gezondheidszorg beoefenaars van AOM, wetenschappers en leraren.

Zuid-Baylo University Mission Statement

De Missie van Zuid-Baylo University is om professionele, klinische en wetenschappelijke kennis van de oosterse geneeskunde en holistische gezondheidszorg onder studenten, docenten, medewerkers, en het grote publiek uit te breiden door middel van effectieve onderwijs, wetenschappelijke activiteit en de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Zuid-Baylo University Waarde

De waarde van de Zuid-Baylo University is om Harmony zien als zijnde de eminente waarde, tentoonspreiden Harmony of lichamelijke functies, harmonie van lichaam en geest, en de harmonie van het leven en de natuur. Ze worden beschouwd als het fundament van de Acupunctuur en Oriental Medicine (AOM)

Zuid-Baylo University Doel

Het doel van Zuid-Baylo University is voor een goede gezondheid en welzijn te bevorderen door middel van onderwijs, onderzoek en AOM praktijk.

Educatieve doelstellingen:

Om haar missie te vervullen, Zuid-Baylo University is toegewijd aan de volgende doelstellingen:

Om studenten met de kennis en vaardigheden om te slagen in de huidige zorgomgeving te bereiden en bij te dragen aan de gemeenschap met hun leiderschap, zakelijk inzicht en professionele vaardigheden. Om excellentie in het wetenschappelijk onderwijs, effectief leren van studenten, uitstekende oosterse geneeskunde en holistische gezondheidszorg programma's te bevorderen. Om effectief patiëntenzorg bieden door middel van de oosterse geneeskunde en andere holistische benaderingen. Het stimuleren en bevorderen van onderzoek, wetenschappelijke activiteiten en professionele ontwikkeling. Om kansen en een omgeving voor studenten om ervaring in de academische en klinische vaardigheden te verwerven te creëren. Om te voorzien en tijdige en relevante educatieve mogelijkheden om de competentie van degenen die in een loopbaan in te voeren in de acupunctuur en oosterse geneeskunde, en de daarmee samenhangende gebieden gezondheidszorg te versterken bevorderen. Om studenten voor te bereiden om de bevoegde en succesvolle professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg te worden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

South Baylo University

Zuid-Baylo University (SBU) biedt cursussen in acupunctuur en oosterse geneeskunde (AOM) leidt tot een diploma in de Master of Science in Acupunctuur en Oriental Medicine ... [+]

Zuid-Baylo University (SBU) biedt cursussen in acupunctuur en oosterse geneeskunde (AOM) leidt tot een diploma in de Master of Science in Acupunctuur en Oriental Medicine (MSAOM). Het MSAOM opleiding bereidt studenten voor op professionele leven als een erkende en primaire zorgverlener in AOM. SBU stimuleert studenten en docenten om academisch uit te blinken in een verzorgende en ondersteunende omgeving.

Programma Resultaten

Zuid-Baylo University heeft resultaten van het programma vastgesteld voor de Master of Science in Acupunctuur en Oriental Medicine (MSAOM) opleiding. Deze uitkomsten geven de kennis, attitudes, waarden en vaardigheden die iedere afgestudeerde moet beschikken en te demonstreren. Elke student zal deze programma resultaten te bereiken na de succesvolle afronding van de verplichte vakken, laboratorium, klinische ervaringen, en passeren van de Comprehensive Competency Examens (CCE) I & II.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
Vraag informatie aan
Engels,Chinese,Koreaans
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

South Baylo University

Zuid-Baylo University (SBU) biedt cursussen en stage training voor doctorale opleiding. SBU stimuleert studenten en docenten om academisch uit te blinken in een verzorgen ... [+]

Zuid-Baylo University (SBU) biedt cursussen en stage training voor doctorale opleiding. SBU stimuleert studenten en docenten om academisch uit te blinken in een verzorgende en ondersteunende omgeving.

Doctoral Programma Doelen en competenties

In afstemming met Zuid Baylo University (SBU) mission statement, werden de volgende doelstellingen om het programma doelen en competenties te bereiken. Afgestudeerden van het programma op DAOM SBU staat zal zijn om:

Aantonen dat geavanceerde kennis van de beoordeling en de diagnose patiënt

Na het afstuderen, zal promovendi in staat zijn aan te tonen verdiept en verbreed de kennis van:

Interpretatie van klassieke teksten van AOM van de beoordeling en de diagnose patiënt; Integratie van beide Biomedical medische diagnose; beoordeling van de patiënt en de diagnostische vaardigheden van de verschillende medische aandoeningen die vaak worden gezien in AOM de klinische praktijk. ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles
Vraag informatie aan
Engels,Chinese,Koreaans
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

South Baylo University on The Best of Southern California

South Baylo University