School of Medicine - University of California Irvine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER DE SCHOOL VAN GENEESKUNDE

Gerangschikt als een van de top 50 Amerikaanse medische scholen voor onderzoek door US News

De medische school verzorgt de ontwikkeling van medische studenten, huisartsen en wetenschappers in de klinische en basiswetenschappen en ondersteunt de verspreiding van onderzoeksvooruitgangen ten behoeve van de samenleving.

School of Medicine feiten

  • Elk jaar leidt de school meer dan 400 medische studenten op en traint ze meer dan 600 inwoners en fellows in het UC Irvine Medical Center en aangesloten instellingen.
  • De 560 voltijdse en 1.300 vrijwilligers van de school zijn betrokken bij onderwijs, medische zorg en onderzoek naar de uitdagingen voor de gezondheid van de 21e eeuw.
  • De school heeft 26 afdelingen, variërend van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek tot klinische medische en chirurgische specialiteiten. Het heeft onderzoeks-, klinische en onderwijsrelaties met het VA Long Beach Healthcare System en het Long Beach Memorial Medical Center.
  • De school biedt een MD-graad, een gecombineerde MD / Ph.D. opleiding tot medische wetenschapper, een masterdiploma in genetische counseling, een gecombineerd MD / MBA-programma met de Paul Merage School of Business en een uniek gecombineerd MD / masterprogramma, het programma in medisch onderwijs voor de Latino-gemeenschap (PRIME-LC).

UC Irvine Medical Center is de belangrijkste klinische faciliteit voor UC Irvine Health en de onderwijs- en onderzoeksprogramma's van UC Irvine Health School of Medicine. Gedurende 16 opeenvolgende jaren is het medisch centrum door US News tot de beste ziekenhuizen van het land gerekend

Begin 2009 opende UC Irvine Health het UC Irvine Douglas Hospital, een moderne faciliteit voor het uitvoeren van de nieuwste medische onderzoeken en het trainen van toekomstige en praktiserende artsen. Het zeven verdiepingen tellende ziekenhuis heeft ruime, meestal privékamers en 15 ultramoderne operatiekamers. Bovendien biedt het ziekenhuis een omgeving voor translationeel onderzoek - waardoor onderzoekers en artsen meer mogelijkheden krijgen om samen te werken aan patiëntenzorg.

Het medisch centrum is ook de thuisbasis van het UC Irvine Health Chao Family Comprehensive Cancer Center, het enige door het National Cancer Institute aangewezen uitgebreid kankercentrum in Orange County, en een van de slechts 48 van dergelijke high-level centra in de natie.

De nauwe research-, klinische en onderwijrelatie van de School of Medicine met het medisch centrum heeft ertoe bijgedragen dat onze klinische onderneming een regionale en nationale leider in translationele geneeskunde was. UC Irvine Health maakt gebruik van het nieuwste klinische onderzoek, inclusief onderzoeken die zijn gepionierd door onze onderzoekers, om patiënten de meest geavanceerde therapieën en behandelingen te bieden.

Afdeling Farmacologie

De UC Irvine School of Medicine afdeling Farmacologie is de thuisbasis van onderzoek en onderwijs op het gebied van:

  • Moleculaire farmacologie
  • Cellulaire regulatie
  • Neurofarmacologie
  • Cardiovasculaire biologie
  • Gedragsfarmacologie
  • Drug ontwikkeling

De nadruk wordt gelegd op studies naar de werking van neurotransmitters en neuropeptiden in vitro en in vivo en de ontdekking van nieuwe signalering Pathways en hun fysiologische rollen.

Onze missie

De missie van de afdeling is om onderzoeksrichtingen te ontwikkelen die zich vertalen in therapeutische toepassingen en om de volgende generatie onderzoekers te begeleiden die zich bezighouden met farmaceutische ontdekking.

Locaties

Irvine

School of Medicine - University of California Irvine