Sherman College of Chiropractic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chiropractie Onderwijs voor de wereld: Sherman College

Sherman College biedt een geïntegreerd chiropractie opleiding. Onze afgestudeerden zijn bereid om chiropractische zorg te bieden aan hun gemeenschappen die effectief is, veilig, betaalbaar, en familie georiënteerd. Chiropractie groeit naarmate meer mensen willen holistische gezondheidszorg. Een chiropractor maakt het verschil in het leven van patiënten en in de bredere gemeenschap.

Chiropractie is het dienen van anderen om hun gezondheid te verbeteren vanaf de geboorte tot het einde van het leven. Met een natuurlijke, preventieve aanpak van de gezondheidszorg, hebben chiropractors gebruik geen drugs of invasieve chirurgie, maar ze patiënten helpen realiseren van een goede gezondheid en functie door middel van het lichaam de natuurlijke genezingsproces, zodat ze kunnen presteren op hun optimale capaciteit.

"De beslissing om chiropractie universiteit bij te wonen kunnen leven verandert," zegt Sherman College Voorzitter Edwin Cordero, DC "Deze dynamische video's zijn gemaakt voor aankomende studenten, zodat ze zelf kunnen zien wat Sherman de meest vooraanstaande chiropractie college in de wereld maakt."

De visie van Sherman College

Instellen van de wereld voor een betere toekomst

Missie

De missie van Sherman College of Chiropractic is om te onderwijzen en voor te bereiden studenten om artsen van chiropractie geworden.

Deze missie is gebaseerd op de kernwaarden van de universiteit en wordt bereikt door activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en dienstverlening:

Onderwijs:

Studenten worden onderwezen en te leren van de meest actuele kennis en begrip van de filosofie van de chiropractie, in de fundamentele en klinische wetenschappen, het onderzoek en de wetenschap van de wervel subluxatie en in de klinische praktijk van chiropractie, zodat ze kunnen de professionele verplichtingen van een primaire gezondheidszorg uit te voeren zorgaanbieder met competentie, mededogen en integriteit.

Onderzoek:

Faculteit leden zich bezighouden met onderzoek en wetenschappelijke activiteiten die bijdragen aan het lichaam van de pedagogische en klinische kennis die chiropractie onderwijs en de chiropractie beroep te bevorderen.

Service:

Het college dient het beroep door het aanbieden van permanente educatie programma's voor artsen van chiropractie en door deel te nemen in de professionele en educatieve organisaties. Het college dient de gemeenschap door het leveren van kwaliteit chiropractische zorg en de samenwerking met maatschappelijke organisaties.

Kernwaarden

Integriteit en ethisch gedrag zijn cruciaal voor alle aspecten van het college operaties en voor het behoud van professionele relaties met bestanddelen zoals studenten, patiënten, medewerkers, het beroep en het publiek. De gezondheid van de behoeften van de patiënten zijn opperste en centraal in de chiropractor programma en kritisch naar de oprichting van vertrouwen tussen arts en patiënt. De klinische praktijk van chiropractor richt zich op de locatie, de analyse en correctie van wervel subluxatie. Het college eert haar lang gekoesterde traditie dat de eerbiediging van de aangeboren intelligentie van het lichaam en de onlosmakelijk met elkaar verbonden en de synergetische aard van de filosofie, wetenschap en kunst van chiropractie te onderwijzen. Het college community zoekt actief en bevordert geavanceerde leren en verkenning van ideeën met betrekking tot het college missie in een klimaat van respect en de academische vrijheid.

institutionele Doelen

Het ontwikkelen en een erkende professionele opleiding en de fysieke plant, docenten, medewerkers en administratie in staat te voldoen aan de missie van de instelling te behouden.

Om studenten voor te bereiden om te kwalificeren voor chiropractie licentiestatus in de Amerikaanse licenties rechtsgebieden.

Om de filosofie, wetenschap en kunst van chiropractie door te leren:

Het ontwikkelen in alle studenten de kennis, vaardigheden en gevoel van verantwoordelijkheid om hen voor te bereiden voor de mensheid als primaire zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de locatie, analyse en correctie van wervel subluxatie dienen. Vaststelling van het welzijn van de patiënt als het fundament voor alle overwegingen, beleid en beslissingen. Het opleiden van studenten in de relatie van de filosofie van chiropractie tot de hedendaagse praktijk van chiropractie. Het onderwijs en de verdere ontwikkeling van de wetenschap en de kunst van het lokaliseren, analyseren en corrigeren van subluxaties. Het nastreven van wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de kenmerken van de locatie, analyse en correctie van wervelsubluxaties, en de kenmerken en verbetering van de chiropractie onderwijs. Het aanbieden van een gediversifieerde onderwijs in de basiswetenschappen om studenten te voorzien van een goed begrip van de wetenschap van de chiropractie en haar relatie tot de menselijke fysiologie en gezondheid. Het benadrukken van het belang van communicatie als een instrument waarmee aan individuele patiënten en gemeenschappen te informeren over chiropractische zorg en een gezonde levensstijl keuzes. Doordringen studenten een gevoel van toewijding en verantwoordelijkheid om een ​​hoge ethische standaard van de praktijk in de richting van de patiënten, collega's en de gemeenschap. Lesgeven praktijk management en office procedures die gelden voor de ontwikkeling van een succesvolle praktijk. Het aanbieden van permanente educatie programma's voor in het veld beoefenaars. Het accepteren en het vervullen van alle verantwoordelijkheden van het dienen van de student, het beroep en het publiek in overeenstemming met het college missie en accreditatie normen Het uitvoeren en ondersteunende activiteiten in dienst van het beroep en de gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health PhD\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

PhD

Doctor of Chiropractic

Campus Voltijd 42 maanden September 2019 Verenigde Staten Boiling Springs

Sherman College biedt de eerste professionele chiropractor graad (DC). De studenten bereiden voor chiropractie licentiestatus als volledig gekwalificeerd, primaire zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het gebied van de wervel subluxatie via het behalen van het curriculum en het programma student leerresultaten van het college. [+]

Vind je pad naar een carrière in Chiropractie bij Sherman College Sherman College biedt de eerste professionele chiropractor graad (DC). De studenten bereiden voor chiropractie licentiestatus als volledig gekwalificeerd, primaire zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het gebied van de wervel subluxatie via het behalen van het curriculum en het programma student leerresultaten van het college.

Het programma is zeer veeleisend, met inbegrip van 4824 klokuren in een set volgtijdelijkheid boven 14/4 of drie en een half kalenderjaren Studenten leren van onze passie, deskundige docenten in een hands-on, sterk geïndividualiseerde leeromgeving dat maakt voor buitengewone succes bij onze afgestudeerden.... [-]