Read the Official Description

De missie van de Southwest University in El Paso is om een ​​buitengewone carrière en technische training te bieden, intellectuele groei, kritisch onderzoek en goed geïnformeerd inzicht te bevorderen door middel van algemene educatie en een verbintenis tot onderwijsexceptie versterkt door kwaliteitsinstructie, een positieve leeromgeving en de integratie van opkomende technologieën om studenten in staat te stellen hun potentieel te bereiken, deel te nemen aan nieuwe werkgelegenheid en een leven lang lerenden te blijven.

Veel aspecten van uw Southwest University El Paso-ervaring zullen sterk lijken op wat u op een universiteit zou verwachten.

Je gaat lessen volgen, studeert, voltooit opdrachten en doet testen. Wanneer je student aan de Southwest University wordt, richten de faculteit en het personeel zich onmiddellijk op jou. Voordat je begint, zul je een oriëntatie bijwonen om je te betrekken bij alles wat onze instelling te bieden heeft.

Nu weet u wat u van ons kunt verwachten ... hoogwaardig leren en een krachtig ondersteuningssysteem om u op weg te helpen en te houden. Maar we kunnen het niet alleen.

Daarom vragen we je om je inzet in ruil. Een toewijding om hard te werken, gefocust te blijven en om hulp te vragen wanneer je het nodig hebt. Zeker naar school gaan is niet gemakkelijk. Maar met uw inzet maakt Southwest University El Paso het mogelijk.

59062_SouthwestPicture1.jpg

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Southwest University at El Paso

Dit programma is ontworpen om geregistreerde verpleegkundigen met een Associate's Degree in Nursing voor te bereiden in hun verpleegcarrière, en zijn bekwaam om deel te n ... [+]

(RN naar BSN Bridge)

Dit programma is ontworpen om geregistreerde verpleegkundigen met een Associate's Degree in Nursing voor te bereiden in hun verpleegcarrière, en zijn bekwaam om deel te nemen aan verschillende leiderschappen binnen hun verpleegpraktijk en als onderdeel van het Health Care Team.

Dit staat bekend als een verpleegkunde (RN naar BSN Bridge) diploma.

De nadruk op het programma omvat Evidence Based Nursing, Critical Thinking, Leadership and Management, Gerontologie en Volksgezondheid / Preventieve Nursing.

Het programma bereidt de verpleegkundige voor om de patiënten van hoge kwaliteit te voorzien, maar levert ook een hoogwaardige klantenservice.... [-]

Verenigde Staten El Paso
September 2019
Voltijd
14 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Southwest University at El Paso

Het programma Radiologiebeheer is ontworpen om de beeldvormende professional te helpen zich voor te bereiden op de vele soorten leiderschapsfuncties die beschikbaar zijn ... [+]

Het programma Radiologiebeheer is ontworpen om de beeldvormende professional te helpen zich voor te bereiden op de vele soorten leiderschapsfuncties die beschikbaar zijn in de Radiologische wetenschappen.

De opleiding biedt essentiële informatie met betrekking tot de meest actuele trends en effectieve managementmethoden in de radiologie.

De kerninhoud van het programma richt zich op de professionele ontwikkelingshulpmiddelen van de Association for Medical Imaging Management (AHRA) en de huidige medische procedures. Deze procedures omvatten cursussen die de conversie van elektronische medische dossiers met PACS-systemen toepassen en de praktijken van de gemengde commissie.

... [-]
Verenigde Staten El Paso
September 2019
Voltijd
14 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Certificate

Southwest University at El Paso

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te ... [+]

Dit programma is bedoeld om geregistreerde radiologie-technologen (RT) voor te bereiden op een radiologisch gebied om vooruitgang te boeken in hun carrière en bekwaam te zijn om deel te nemen aan een andere modaliteit binnen hun beroep. Dit certificaat zal dienen als specialistische vooruitgang in de radiologie van als Associate Degree in Radiology tot een certificering in Computed Tomography.

Toelatingseisen:

Een middelbare school diploma of de gelijkwaardigheid is vereist voor toelating tot het programma; Geslaagd gesprek met een intake (toelatings) consulent; en

[-]
Verenigde Staten El Paso
September 2019
Voltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands