Trinity College of Nursing & Health Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een aanwezigheid in de Quad Cities voor meer dan 100 jaar, Trinity College of Nursing

 • Associate of Applied Science in Radiography
 • Associate of Applied Science in de ademhalingszorg
 • Bachelor of Science in gezondheidswetenschappen
 • Bachelor of Science in de verpleegkunde
 • Master of Science in Nursing

Onze geïntegreerde aanpak

Onze academische programma's worden gerespecteerd en zijn gericht op de ontwikkeling van kritisch denken en praktische vaardigheden die nodig zijn om toegang te krijgen tot de snel veranderende zorgomgeving van vandaag. Door onze aansluiting bij het Trinity Regional Health System kunnen onze studenten werken met enkele van de meest technologisch geavanceerde apparatuur op medisch gebied, zowel in gesimuleerde als klinische omgevingen.

Onze toegewijde faculteit en personeel werken nauw samen met andere professionals in de gezondheidszorg in de regio, waardoor een gezamenlijke en holistische benadering van het curriculum ontstaat.

Rijke gemeenschapstraditie

De lange geschiedenis van de universiteit van integratie en passie voor gemeenschapsgezondheidszorg toont ons reactievermogen op de veranderende behoeften van de gezondheidszorg in de regio. Onze oorsprong is terug te voeren tot 1898 toen de gezondheidszorg heel anders was dan nu. Naarmate het College in de loop der jaren is gegroeid, hebben we innovatieve onderwijsstrategieën gehandhaafd met behulp van geavanceerde technologieën om zorgprofessionals voor te bereiden op de dynamische gezondheidszorgomgeving.

Missie

Visie

Trinity College of Nursing

Missie

Trinity College of Nursing

waarden

Een Trinity-opleiding is op waarden gebaseerd, met de nadruk op klinisch redeneren en het kunstzinnig leveren van cultureel competente zorg.

 • Best Practices: Trinity College hecht veel waarde aan het gebruik van best practices in academische en klinische zorg.
 • Zorgzaam: Trinity College bevordert een zorgcultuur die mededogen en respect weerspiegelt.
 • Diversiteit: Trinity College omarmt diversiteit en bevordert culturele congruentie.
 • Integriteit: de faculteit, het personeel en de studenten van het Trinity College handhaven professionele codes en ethische normen in het onderwijs en in de praktijk.
 • Een leven lang leren: Trinity College modelleert het belang van kennisverwerving als een inzet voor de professionele praktijk.

Leerdomeinen / gerelateerde competenties

Kennis

 • Vermogen om fenomenen te onderzoeken en te verklaren
 • De mogelijkheid om kennis te construeren en te organiseren
 • De mogelijkheid om kennis te integreren en samen te stellen
 • Mogelijkheid om kwantitatieve en kwalitatieve concepten toe te passen

bekwaamheid

 • Mogelijkheid om praktische problemen op te lossen
 • Mogelijkheid om samen te werken met meerdere disciplines
 • Vermogen om effectief te communiceren
 • De mogelijkheid om vakkundig en vakkundig te oefenen in een veranderende gezondheidszorgomgeving

Waarden cultuurzorg

 • Mogelijkheid om culturele identiteiten te behouden / behouden
 • Mogelijkheid om diverse lifeways onder te brengen / onderhandelen
 • Mogelijkheid om zorgverleningsmethoden te herpatronen / herstructureren
 • De mogelijkheid om ethische en juridische principes toe te passen op de gezondheidszorg
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Health BScs » Bekijk Health MSc » Bekijk Health Associate of Applied Science »

Programma's

Deze school biedt ook:

Associate of Applied Science

Associate of Applied Science in Radiography

Campus Voltijd 77 uur May 2019 Verenigde Staten Rock Island

[+]

Radiografen streven ernaar om de kwaliteit van de patiëntenzorg te verzorgen en zijn vooral bezorgd om de blootstelling aan straling aan patiënten, zichzelf en anderen te beperken.

[-]

Associate van toegepaste wetenschap in ademhalingszorg

Campus Voltijd 75 uur August 2019 Verenigde Staten Rock Island

Een van de meest uitdagende gebieden van patiëntenzorg is cardiopulmonale stoornissen, die ademhalingsbehandelaars in de voorhoede van de gezondheidszorg plaatsen. Trinity College of Nursing & Health Sciences bereidt mannen en vrouwen uit cultureel en ethnisch diverse gemeenschappen op voor een carriere als ademhalingstherapeut. Afgestudeerden uit ons programma zijn bereid om te werken in ziekenhuizen, noodafdelingen, intensieve zorginstellingen, neonatale intensieve zorginstellingen, diagnostische laboratoria, kantoren, klinieken, langdurige zorgfaciliteiten en huizen. [+]

Een van de meest uitdagende gebieden van patiëntenzorg is cardiopulmonale stoornissen, die ademhalingsbehandelaars in de voorhoede van de gezondheidszorg plaatsen.

[-]

BSc

Bachelor of Science in gezondheidswetenschappen

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar January 2019 Verenigde Staten Rock Island +1 more

Het BSHS-programma is een voltijds- of deeltijdopleiding die is ontworpen om studenten in staat te stellen een eerdere associate degree in radiografie of ademhalingszorg te behalen om een ​​baccalaureaat diploma in de gezondheidswetenschappen te behalen. Dit opleidingprogramma kan door andere geassocieerde gezondheidswerkers worden ingevuld indien de oorspronkelijke opleiding afkomstig was van een geaccrediteerde gezondheidsprogramma. De Bachelor of Science in de gezondheidswetenschappen programma bouwt voort op het eerdere onderwijs en streeft naar het verruimen van de vaardigheidsset van de geallieerde gezondheidspersoon. Afgestudeerden van de Bachelor of Science in de gezondheidswetenschappen programma zullen bereid zijn om te voldoen aan de veranderende behoeften van zorginstellingen in een verscheidenheid van instellingen. [+]

[-]

Bachelor of Science in Nursing

Campus Voltijd Deeltijd 15 - 24 maanden January 2019 Verenigde Staten Rock Island +1 more

[+]

Moet organische chemie en statistische bereidheid door middel van testen en / of vooropleidingswerk tonen. Studenten met een diploma of diploma in verpleegkunde die officieel zijn toegelaten tot de optie RN-BSN Completion, krijgen 71 credituren voor hun basis RN-programma.

[-]

MSc

Master of Science in de verpleegkunde

Campus Voltijd January 2019 Verenigde Staten Rock Island

Het MSN-programma is ontworpen om leiders op het gebied van verpleegonderwijs en gezondheidssystemen voor te bereiden die culturele gevoeligheid aantonen in hun besluitvorming en samenwerking met andere leden van het professionele gezondheidszorgteam. Afgestudeerden zullen bereid zijn om andere teamleden te mentoren en verantwoordelijkheid te nemen voor kwaliteitszorguitkomsten en om de beste praktijken te bevorderen en de vertaling van bewijsmateriaal in de praktijk te vergemakkelijken. [+]

Het MSN-programma is ontworpen om leiders op het gebied van verpleegonderwijs en gezondheidssystemen voor te bereiden die culturele gevoeligheid aantonen in hun besluitvorming en samenwerking met andere leden van het professionele gezondheidszorgteam. Afgestudeerden zullen bereid zijn om andere teamleden te mentoren en verantwoordelijkheid te nemen voor kwaliteitszorguitkomsten en om de beste praktijken te bevorderen en de vertaling van bewijsmateriaal in de praktijk te vergemakkelijken.

Meesters voorbereide verpleegkundigen gebruiken concepten en theorieën uit verpleegkunde en aanverwante disciplines om het milieu te verbeteren waarin de gezondheidszorg wordt geleverd.

Startdata voor MSN: 1/16/18, 8/20/18, 1/14/19... [-]