Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Zuid-Florida (USF) Is een grote, publieke 4-jarige universiteit die voorgraden, afgestudeerden, specialist en doctoraal niveau aanbiedt. Het USF-systeem bevat drie afzonderlijk geaccrediteerde instellingen: USF; USF St. Petersburg; En USF Sarasota-Manatee. Met meer dan 49.000 studenten, heeft het USF-systeem een ​​jaarlijkse begroting van $ 1,6 miljard en staat het op de 41ste plaats in de natie voor onderzoeksuitgaven onder alle universiteiten, publiek of privé. USF is trots op het feit dat het een succesvol universitair onderzoeksuniversiteit is voor succesvolle studenten.

De USF College of Pharmacy (COP) Is een van de 14 hogescholen binnen het USF-systeem. USF COP maakt deel uit van de USF Health-onderneming, een partnerschap van de USF Health is het partnerschap van de Universiteit van South Florida Morsani College of Medicine, het College of Nursing, het College van Volksgezondheid, het College van Farmacie, de School Biomedische Wetenschappen en de School van Fysiotherapie en Rehabilitatiewetenschappen; En de artsen van USF Health. USF Health is een integraal onderdeel van de Universiteit van Zuid-Florida, een wereldwijde onderzoeksuniversiteit met hoge impact op het succes van studenten.

In overeenstemming met de missie van de USF COP, die erop gericht is om de gezondheid te revolutioneren, heeft USF COP het Office of Graduate Programs (OGP) opgericht. De visie voor afgestudeerd onderwijs in het COP omvat het ontwikkelen van opleidingsonderzoek en -opleiding, inclusief didactische (zowel online als face-to-face) cursussen in diverse apotheken, het creëren van een diverse leeromgeving voor studenten en faculteiten en het creëren van geavanceerde Leergogelijkheden met behulp van de opkomende technologieën.

De strategische doelstellingen van de OGP zijn onder andere:

 • Om binnenlandse en internationale werving, inschrijving en behoud van afgestudeerde studenten te verbeteren die diversiteit weerspiegelen
 • Streven naar het verbeteren van de academische ervaring van en de kwaliteit van leven voor afgestudeerde studenten
 • Onderzoeksfinanciering voortzetten en onderzoek uitvoeren en publiceren die leidt tot kansen voor afstudeerstudenten succes
 • Om samen te werken met de andere USF Colleges en SUS instellingen om creatieve initiatieven te ontwikkelen die graduate student onderzoek bevorderen
 • Om als leider in de bevordering van interdisciplinaire afgestudeerde programma's te dienen.

Opleidingen aangeboden zijn onder meer afgestudeerde certificaten en een Master of Science in Farmaceutische Nanotechnologie. De Doctor of Philosophy (PhD) is onderontwikkeld. Punten van trots:

 • Dr Shyam Mohapatra, de oprichter van de USF COP Office of Graduate Programs, is een initiatiefnemer van de FL Inventors Hall of Fame. Hij was een van de zes uitvinders die geïnduceerd werden in de inaugurele inductie ceremonie voor zijn bijdragen aan biomedische nanotechnologie. Deze inductie plaatst hem naast de gelederen van de uitvinder van airconditioning en koeling, uitvinder van Gatorade en Thomas Edison.
 • Het USF-systeem kreeg in het boekjaar 2016 een record van 458,5 miljoen dollar in contracten en subsidies.
 • Het USF-systeem staat op de 9e plaats in de natie onder publieke universiteiten en 21e wereldwijd voor geoorloofde Amerikaanse octrooien onder alle universiteiten volgens de Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa werd uitgeroepen tot een van de Top 100 Beste Waarden in Openbare Hogescholen (# 66) door Kiplinger's Personal Finance voor 2016.
 • Het University of South Florida System is de thuisbasis van een studentenlichaam van bijna 50.000 studenten die meer dan 130 verschillende landen vertegenwoordigen.
 • US News and World Report (USNWR) richtte USF Tampa op als Best College for Veterans (2016).
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of South Florida College of Pharmacy

Nanofarmacie en nanogeneeskunde is een unieke interdisciplinaire wetenschap die de kennis van natuurwetenschappen en engineering combineert met farmacie en medicijnen om ... [+]

Nanofarmacie en nanogeneeskunde is een unieke interdisciplinaire wetenschap die de kennis van natuurwetenschappen en engineering combineert met farmacie en medicijnen om nanofarmaceutica te ontwikkelen. Nanotechnologie is een groeiend veld met een verwachte groei van 13-19% tussen 2012 en 2022, en de creatie van 5400 nieuwe banen. Salarissen variëren van $ 50K tot 80K met een MS-graad.

De Master of Science in Pharmaceutical Nanotechnology (MSPN) is ontworpen om studenten op te leiden in de vaardigheden die ze nodig hebben om de ontluikende technologische vooruitgang in de wetenschap op nanoschaal te begrijpen en hoe nieuwe nanomaterialen en processen kunnen worden toegepast op medicijnafgifte, diagnose, behandelingsmonitoring, weefselregeneratie, gepersonaliseerde geneeskunde en meer. Dit programma heeft tot doel de kloof tussen nanotechnologie en geneeskunde te overbruggen en biedt studenten geavanceerde kennis, vaardigheden en praktische ervaring binnen de principes, technologie en toepassingen binnen dit opwindende en innovatieve gebied. Het programma biedt nu twee optionele academische concentraties:... [-]

Verenigde Staten Tampa
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

USF Health Professor Shyam Mohapatra Named to Florida Inventors Hall of Fame

Welcome to the University of South Florida

USF Health Video