University of New Haven

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Succes begint hier

Binnen onze hogescholen en op scholen, studenten onderdompelen in een transformerende, loopbaan gerichte educatie in de vrije kunsten en wetenschappen, beeldende kunst, business, engineering, gezondheidszorg, openbare veiligheid en openbare dienst. We bieden meer dan 100 academische programma's, allemaal gebaseerd op een langdurige toewijding aan gezamenlijk, interdisciplinair, projectgericht leren.

112670_3.jpg

Hier is de ervaring van het leren zowel persoonlijk als pragmatisch, geleid door een vooraanstaande faculteit die veel waarde hecht aan individueel studentenucces. Als leiders in hun vakgebied, bieden faculteitsleden de inspiratie en erkenning die studenten nodig hebben om hun potentieel te vervullen en te slagen in wat ze willen doen.

We noemen het onze studenten-eerste filosofie

  • Faculteit Expertise en toewijding

Leer van professoren die zich inzetten voor het bevorderen van je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Deze niet-aflatende inzet heeft het persoonlijke en professionele succes van elke student bijna een eeuw lang begeleid.

  • Een fundamenteel onderwijs

Een bewezen, doelgerichte opleiding die, door middel van professioneel gerichte cursussen, studenten voorziet van de kritieke vaardigheden, kennis en ervaring die essentieel zijn voor een zinvolle loopbaan en een productief leven.

  • Interdisciplinair Curriculum

Een curriculum dat interdisciplinaire verkenning aanmoedigt, studenten opleidt die zullen slagen in een mondiale samenleving, zodat je goed voorbereid bent om de wereld in het algemeen te begrijpen en te navigeren.

112671_2.jpg

  • Onbegrensde academische en co-curriculaire kansen

Een breed scala aan leermogelijkheden binnen onze hogescholen en scholen, buiten het klaslokaal en in de gemeenschap, stelt u in staat om uw passie na te streven - of een nieuwe te ontdekken.

  • Levendige Campusgemeenschap

Een geëngageerde, levendige campusgemeenschap - dat is de juiste grootte - klein genoeg om persoonlijk en beheersbaar te voelen, maar toch groot genoeg om studenten een breed scala aan academische, residentiële, atletische en leiderschapskansen te bieden.

  • Leiders en Achievers

Sterk post-graduation-succes, ondersteund door een geëngageerd alumni-netwerk van meer dan 57.000 in alle sectoren. Meer dan 91 procent van de afgestudeerden zijn werkzaam of volgen een jaar op graduaat niveau en 96 procent slaagt erin binnen zes jaar na het afstuderen succes te boeken.

112672_6.jpg

Mission Statement

De University of New Haven is een student-gecentreerde uitgebreide universiteit met de nadruk op excellentie in de vrije kunsten en beroepsonderwijs. Onze missie is om onze studenten voor te bereiden om een doelgericht en bevredigend leven te leiden in een mondiale samenleving door onderwijs van de hoogste kwaliteit te bieden via ervaringsgericht, collaboratief en op ontdekkingen gebaseerd leren.

112669_1.jpg

Locaties

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited