University of Southern California School of Pharmacy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Eerst vet!

Al meer dan 100 jaar fungeert de USC School of Pharmacy als een baken van innovatie en excellentie in farmaceutisch onderwijs, onderzoek en praktijk, en is al gerangschikt door US News

USC is de thuisbasis van de enige apotheekschool die het hele spectrum van farmaceutische ontwikkeling en klinische dienstverlening omvat - van de ontdekking van geneesmiddelen tot regelgevende benaderingen voor het veilig verplaatsen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen naar de markt, van het leveren van zorg in verschillende omgevingen tot de evaluatie van de impact van zorg op patiëntuitkomsten evenals kosten van gezondheidszorg. Onze klinische faculteitsleden slaan nieuwe wegen in en identificeren best practices in een breed scala aan zorgomgevingen.

De school heeft belangrijke subsidies ontvangen van de National Institutes of Health voor de ontwikkeling van belangrijke ontdekkingen bij kanker, de ziekte van Alzheimer en diabetes, en van het Centre for Medicare en Medicaid Innovation om een veilig en optimaal gebruik van medicijnen te waarborgen en innovaties te ontwikkelen voor het verbeteren van de patiëntresultaten terwijl de kosten worden beperkt. De school biedt tempo-bepalende masteropleidingen die werkende professionals uitrusten met nieuwe vaardigheden om uit te blinken in de veranderende markt. En ons partnerschap in het USC Leonard D. Schaeffer Centrum voor gezondheidsbeleid en economie levert wetenschappelijk onderbouwd onderzoek op dat de blijvende waarde van de bijdragen van apothekers aan de samenwerkingspraktijk bevestigt.

De USC School of Pharmacy is de enige particuliere apotheekschool op een grote campus voor gezondheidswetenschappen, waardoor onze studenten zich in de buurt van vier grote ziekenhuizen bevinden.

Bovendien profiteren studenten van USC School of Pharmacy van een uitgebreid netwerk van filialen op ongeveer 300 locaties en meer dan 400 vrijwillige faculteiten en receptoren, van wie velen USC School of Pharmacy-alumni zijn. De school bezit en exploiteert ook vier openbare apotheken en een gespecialiseerde apotheek.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Diploma-opties: Undergraduate, Graduate en Doctor of Pharmacy (PharmD)

De school biedt een breed scala aan graad- en certificaatprogramma's, van de grootste van de school - de Doctor of Pharmacy (PharmD) en zijn talrijke gezamenlijke en dubbele graadkansen - tot hoog aangeschreven meesters en doctoraatsprogramma's. Verblijfs- en fellowshipmogelijkheden die via de school worden aangeboden, zijn ook uitgebreid.

Afstudeerprogramma's

Afgestudeerden van de multidisciplinaire Ph.D. van de USC School of Pharmacy. en masteropleidingen zijn zeer gewild bij toonaangevende instellingen in de academische wereld, de industrie en de overheid. Deze programma's omvatten een uniek wetenschappelijk kader, van de ontdekking, afgifte en ontwikkeling van geneesmiddelen tot de toepassing van genetica en genomica tot experimenteel en klinisch translationeel onderzoek.

farmaceutisch

 • Ph.D. Programma
 • MS in Molecular Pharmacology
 • MS in farmaceutische wetenschappen
 • klinisch

Gezondheidseconomie

 • Ph.D. in gezondheidseconomie
 • MS in farmaceutische economie en beleid
 • Progressive MS in Health Economics

Beslissinganalyse gezondheidszorg

 • MS in beslissingsanalyse van de gezondheidszorg
 • MS in Biopharmaceutical Marketing

Regulatory Science

 • Doctoraat in de regelgevende wetenschap
 • MS in Regulatory Science
 • MS in Management of Drug Development
 • MS in medische productkwaliteit

120408_Daryl-Davies.jpg

Doctor of Pharmacy (PharmD)

De USC School of Pharmacy heeft het eerste PharmD-programma van het land in 1950 opgericht en blijft een pionier in de innovatieve opleiding en voorbereiding van de praktiserende apothekers van morgen.

De grootste opleiding binnen de School of Pharmacy, het vierjarige, full-time PharmD-programma biedt studenten:

 • Een uniek praktijkervaringprogramma voor apotheken dat aan het eerste studiejaar begint en dat studenten onmiddellijke en geleidelijk uitdagende klinische ervaring biedt.
 • Een uitgebreid aanbod van een dual degree, joint degree en certificaatprogramma's.
 • Het grootste alumninetwerk van apothekers in de regio, dat waardevolle loopbaanondersteuning kan bieden aan afgestudeerden die het farmaceutische beroep betreden.

Afgestudeerden van het PharmD-programma van USC zijn zeer gewild bij werkgevers in de Verenigde Staten voor een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Diploma Pre-Apotheek

De niet-gegradueerde programma's van de USC School of Pharmacy moedigen getalenteerde studenten aan om een carrière in de farmacie na te streven en bieden een major in farmacologie en geneesmiddelenontwikkeling, en een minor in wetenschap en management van biomedische therapeutica. De bachelor- en minorstudenten zijn ontworpen om studenten die zich toeleggen op pre-farmacie, pre-geneeskunde en andere gezondheidsgerelateerde beroepen, beter voor te bereiden.

120407_Keck.jpeg

Careers

Afgestudeerden van de USC School of Pharmacy zijn werkzaam bij toonaangevende farmaceutische bedrijven, onderzoeksinstellingen en regelgevende instanties wereldwijd. Onze meest recente afgestudeerden werken in organisaties zoals Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, de Amerikaanse Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech en Facebook.

Veel van onze MS-graden zijn STEM-erkend voor OPT.

Locaties

Los Angeles

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Los Angeles, Californië, Verenigde Staten