University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Motto: Verbinden - Transformeren - Slagen

De wetenschappen bieden de mogelijkheid voor onderzoek en ontdekking bij het nastreven van nieuwe kennis, het begrijpen van systemen in de fysieke en natuurlijke wereld, en voor het verbeteren van de menselijke conditie. Met de uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd, is er nooit een betere tijd geweest om een opleiding in de wetenschappen, gezondheidszorg of sportstudies te volgen. Er is veel vraag naar wetenschappers, technici en zorgverleners. Het College of Natural and Health Sciences biedt rigoureuze, hoogwaardige curricula die zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die ons te wachten staan.

College Afdelingen

  • Biologie
  • Chemie, biochemie en natuurkunde
  • Gezondheidswetenschappen en menselijke prestaties
  • verpleging
  • Arts-assistent geneeskunde
  • Sport Management

Onze faculteit zijn uitstekende leraren, zowel in de klas als op individuele basis met studenten. UT heeft zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten en laboratoria van onze hogeschool. De faculteit, niet afgestudeerde studenten, geven alle op laboratorium gebaseerde cursussen in al onze afdelingen.

Ons college bevordert voortdurend relaties met organisaties in het grotere Tampa Bay-gebied en elders om studenten de mogelijkheid te bieden stage te lopen, vrijwilligerswerk te doen of te communiceren met professionals die in hun gekozen vakgebied werken. Elke afdeling biedt ook cursussen in het buitenland aan die studenten kunnen volgen om hun diploma te behalen.

Mission Statement

Het College of Natural and Health Sciences (CNHS) biedt een rigoureus, kwalitatief hoogstaand curriculum om een gevarieerde populatie studenten voor te bereiden op de snelle vorderingen in wetenschaps-, gezondheids- en sportstudies. De faculteit en het personeel bieden een transformerende opleiding ingebed in een cultuur van respect en positiviteit, die studenten voorbereidt op de uitdagingen en kansen die ze zullen tegenkomen. Door middel van partnerschappen, samenwerkingsverbanden en connecties houden onze faculteit, medewerkers en studenten zich bezig met onderzoek, klinische praktijk en studiebeurzen, interactief en ervaringsgericht onderzoek en leermogelijkheden voor stage die succes cultiveren.

Locaties

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 813-253-3333

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden