University of the Sciences in Philadelphia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over University of the Sciences

University of the Sciences heeft studenten bijna 200 jaar voorbereid om leiders en praktijkmensen op het gebied van gezondheidszorg en wetenschap te worden. De sleutel tot het onderscheidende onderwijs is een traditie van hands-on onderzoek en ervaringsleren die duidelijk is bij elke afgestudeerde die de campus heeft bezocht. Sinds de oprichting in 1821 als Philadelphia College of Pharmacy, het eerste college voor farmacie in Noord-Amerika, is USciences gegroeid tot meer dan 30 graden verlenende programma's van bachelor tot doctor in de gezondheidswetenschappen, bench sciences, en de zorgsector en beleidsvelden . Studenten van USciences zijn overal waar ze komen bewezen.

130599_130511_USciences-STC-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Missie, visie en waarden van de University of the Sciences

Missie

University of the Sciences bereidt studenten voor op leiders, innovators en ervaren vakmensen in de wetenschappen, de gezondheidsberoepen en aanverwante disciplines. We leveren excellentie in onderwijs, onderzoek en service via een veilige en ondersteunende omgeving waarin onze studenten wonen, leren en slagen.

Visie

University of the Sciences wordt erkend als een leider op het gebied van onderwijs en onderzoek op het gebied van wetenschap en gezondheidszorg. We bieden interdisciplinaire, op samenwerking gebaseerde educatieve ervaringen en wereldwijde kansen die onze afgestudeerden, docenten en medewerkers inspireren om positieve verandering te bevorderen. Afgestudeerden zullen worden achtervolgd omdat ze medelevende zorgverleners, kritische denkers en diplomaten van verandering zijn, die een innovatieve transformatie tot stand brengen voor de verbetering van de samenleving.

waarden

  • We staan voor innovatie in interprofessioneel onderwijs, onderwijs en onderzoek.
  • We omarmen studiebeurzen, het ontwikkelen van technologie en levenslang leren.
  • We bevorderen ondernemerschap, professionaliteit en samenwerking, voortbouwend op onze trotse erfenis als de eerste apotheekschool in het land.
  • We cultiveren respect, diversiteit, burgerschap, beleefdheid en inclusiviteit.
  • We streven naar kwaliteit, integriteit en duurzaamheid in alle aspecten van het universitaire leven.
  • We ondersteunen onze gemeenschap en dragen bij aan haar economische vitaliteit.

Locaties

Philadelphia

Address
600 South 43rd Street
19104 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten