Valencia College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit die zorgt

Valencia College won de Aspen-prijs 2012 voor Community College Excellence en erkende het als het beste tweejarige college in de Verenigde Staten. We werden de beste genoemd omdat we kwalitatief goed onderwijs bieden en studenten helpen hun doelen te bereiken. We hebben een van de hoogste graduatietarieven in het land en bieden gegarandeerde overdracht naar een staatsuniversiteit.

Valencia College is een meer betaalbare plek om je Amerikaanse opleiding te starten. We bieden de eerste twee jaar van een bachelordiploma, maar ons collegegeld kost 40 procent minder dan bij een staatsuniversiteit. We hebben ook geweldige professoren en adviseurs, kleine klasgroottes en veel ondersteuningsbronnen om u te helpen slagen.

Met meer dan 175 landen vertegenwoordigd op onze campussen verwelkomt Valencia College studenten van over de hele wereld. En waar je ook vandaan komt, we helpen je om een ​​succesvolle Amerikaanse universiteitservaring te hebben.

Valencia College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "We Are One"

Leven in Orlando

Het hele jaar door zon, lokale themaparken en nabijgelegen stranden hebben Orlando tot een toonaangevende vakantiebestemming gemaakt. Maar wat nog belangrijker is, het is een geweldige plek om te wonen en te studeren. Dit is waarom:

 • Orlando is cultureel divers, met een hoge allochtone bevolking. In 2008 noemde het tijdschrift Forbes Orlando # 5 in een lijst met 'de nieuwste immigrantsteden van Amerika'.
 • Orlando stijgt als een nationale leider in de gezondheidszorg en biotechnologie met de snelgroeiende Medical City, die de University of Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital en de Universiteit van Florida Research Center omvat.
 • Downtown Orlando beschikt over unieke kunstlocaties en een bloeiende muziekscene. Ook is Orlando een internationaal gerenommeerde winkel- en eetbestemming, met meer dan 5000 restaurants.
 • Voor sportfans is Orlando de thuisbasis van het UCF Knights universiteitsvoetbalteam, het Orlando Magic basketbalteam, het Orlando City voetbalteam en de honkbal voorjaarstraining voor de Atlanta Braves en Houston Astros.
 • Het weer in Central Florida is mild, met een gemiddelde jaartemperatuur van 72.4F / 22.4Cdegrees.
 • Metro Orlando is een van de snelstgroeiende high-tech regio's van het land en wordt al lang erkend als een toonaangevend centrum voor modellering, simulatie en training, met meer dan 100 bedrijven in dat gebied, waaronder Northrop Grumman en Lockheed Martin.
 • Orlando staat bekend als "The City Beautiful" en is de thuisbasis van een weelderig landschap en ongerepte natuurgebieden, waaronder meer dan 300 meren en rivieren.


Wij ondersteunen internationale studenten

Bij Valencia College waarderen we onze internationale studenten en streven we ernaar een omgeving te creëren die intercultureel begrip en waardering bevordert. Naast dat je wordt toegewezen aan een adviseur die je tijdens de hele carrière van je college bij elke stap helpt, kun je ook profiteren van onze andere services.


Ondersteunende diensten

 • Internationale adviseurs om te helpen bij het toelatingsproces, immigratie, academische en persoonlijke advisering voor F-1 en J-1 studenten.
 • Oriëntatiesessie uitsluitend voor internationale studenten.
 • Academische ondersteuning, inclusief bibliotheken, laboratoria, schrijfcentrum en studiebegeleiding.
 • Gratis wifi, computerlabs, e-mailaccounts en IT-ondersteuning.
 • DirectConnect to UCF - een programma dat gegarandeerde toelating en een soepele overgang naar de University of Central Florida biedt.


Haal het meeste uit uw College-ervaring

Van academici tot meedoen op de campus, Valencia College biedt volop mogelijkheden om je tijd hier te maximaliseren.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Internationale onderwijsweek - Food and Dance Festival 2017

Topprogramma's

Valencia College biedt meer dan 60 studieprogramma's. De meest populaire programma's onder onze internationale studenten zijn die in business, engineering en kunst en entertainment. Deze programma's bieden hands-on ervaring en worden gegeven door professionals uit de industrie.


Honours College

Het James M. en Dayle L. Seneff Honours College biedt een uitdagende en diepgaande studierichting, evenals een nadruk op leren buiten het klaslokaal. Kies uit drie verschillende tracks: interdisciplinaire studies, leiderschap of undergraduate-onderzoek.


Campusevenementen en -activiteiten

Van filmfestivals tot muziek- en dansconcerten, toneelstukken, gastsprekers en culturele evenementen zoals het Braziliaanse filmfestival en de internationale onderwijsweek, er gebeurt altijd wel iets op campussen van het Valencia College . Het grootste studentenevenement is Spirit Day, een festival dat elk najaar wordt gehouden. Een aloude traditie, dit leuke evenement bevat muziek, eten, games en wedstrijden.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "We Are One"

Verenigingen en organisaties

Er zijn tal van manieren om je op de campus te engageren en nieuwe mensen te ontmoeten aan het Valencia College . Er zijn meer dan 60 studentengroepen, clubs en organisaties, waaronder clubs voor film-, boek-, kunst- en dierenliefhebbers, carrièrebelangengroepen, studentenregering, vrijwilligers van Valencia en intramurale sporten.


Studentenclubs en organisaties met een mondiaal perspectief

 • Amnesty International
 • Caribische studentenvereniging
 • Muslim Student Association
 • Valencia International Club
 • Model Verenigde Naties
 • American Arab Culture Club
 • Haïtiaanse studentenvereniging
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Latijns-Amerikaanse studentenorganisatie
 • Peace and Justice Society

Locaties

Orlando

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden