Washburn University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Washburn University Is een openbare instelling met meer dan 7.500 studenten en 1.000 faculteiten en medewerkers betrokken bij meer dan 200 academische programma's. Onze programma's leiden tot certificering, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing praktijk en juris doctor degrees.

Al onze programma's worden aangeboden door het College of Arts and Sciences en de scholen voor Toegepaste Studies, Zaken, Recht en Verpleegkunde op een residentie van 160 hectare in het hart van Topeka, Kan.

De breedgebaseerde liberal arts en professionele programma's worden verrijkt door een langdurige interactieve relatie tussen de campus en de hoofdstad van Kansas.

Het is makkelijk om mee te doen

Naast een breed scala van academische opties kunnen studenten deelnemen aan meer dan 100 campagnesclubs en organisaties - van The Bod Squad, die de NCAA Division II atletische programma's ondersteunt, aan de regering en daarbuiten. Studenten, faculteiten en medewerkers kunnen ook genieten van tal van vrijwilligers-, culturele en recreatieve mogelijkheden in de campus en de Topeka gemeenschap.

Bij Washburn is een kwalitatief hoogwaardig onderwijs betaalbaar

Sinds de oprichting in 1865 heeft Washburn studenten van alle leeftijden van het leven een plek gegeven om hun dromen te realiseren. Vandaag verloopt onze nalatenschap van betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor iedereen.

 • Washburn wordt jaarlijks gerangschikt als een van de beste hogescholen in het Midwesten door het Amerikaanse nieuws en wereldrapport.
 • Meer dan 70 miljoen dollar in financiële hulp is jaarlijks beschikbaar voor studenten.
 • Beurzen toegekend uit universiteits middelen zijn in totaal $ 7,9 miljoen.
 • Inwoners van Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma en Texas betalen Kansas residentiële opleiding.

Visie

Washburn University is een vooraanstaande publieke Midwest regionale onderwijsinstelling erkend als gemeenschapsleider in het leveren van een superieure leergerichte, leergerichte leerervaring, het voorbereiden van afgestudeerden voor succes in hun gekozen beroep en stimulerende economische vitaliteit.

Mission Statement

Washburn University verrijkt het leven van studenten door hen kansen te bieden om hun intellectuele, academische en professionele potentieel te ontwikkelen en te realiseren, waardoor ze productieve en verantwoordelijke burgers worden. We zijn toegewijd aan uitmuntendheid in het onderwijs, het wetenschappelijk werk, de kwalitatieve academische en professionele programma's en een hoog niveau van interactie tussen faculteit en studenten. We ontwikkelen en betrekken relaties om educatieve ervaringen en onze gemeenschap te verbeteren.

Kernwaarden

 • Integriteit: Eerlijk, eerlijk en ethisch optreden, het creëren van een vertrouwenscultuur in alle universiteitsactiviteiten en besluitvorming.
 • Uitmuntendheid: dienen onze wetenschappelijke gemeenschap door consistente kwalitatief hoogwaardige programma's, onderwijs, service en beurs te leveren.
 • Verantwoording: het waarborgen van academische, programmatische en fiscale integriteit en waarde door voorzichtig beheer van de aan de universiteit toevertrouwde middelen.
 • Respect: diversiteit omarmen en collega's behandelen met beleefdheid, openheid en professionaliteit in alle interacties, activiteiten en besluitvorming.
 • Samenwerking: werken aan gemeenschappelijke doelen met anderen in de universiteit en de gemeenschap, terwijl het waarderen van teamwerk, participatie en diversiteit van ideeën en perspectieven.
 • Innovatie: aanmoedigen, overwegen en ondersteunen van de ontwikkeling van ideeën door individuele vernuft en creativiteit te bevorderen en een omgeving te creëren met kansen voor groei en verandering.

Onze programma's zijn volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.


Washburn University kan in een aantal staten afstandsonderwijsprogramma's aanbieden door ons lidmaatschap in SARA - de nationale raad voor wederkerigheidsovereenkomsten voor overheidsautoriteiten. SARA is een vrijwillige overeenkomst tussen haar lidstaten en Amerikaanse gebieden die vergelijkbare nationale normen vaststellen voor het interstate aanbieden van postsecondaire afstandsopleidingscursussen en -programma's. Onder de huidige overeenkomst is Washburn bevoegd om programma's te aanbieden in alle staten behalve Californië, Florida en Massachusetts, die geen lid zijn van SARA.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Health Certificates » Bekijk Health Master » Bekijk Health Bachelor » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor of gezondheidswetenschap

Online Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar August 2019 Verenigde Staten Topeka +1 more

De Allied Health Department biedt een online bachelor of health science (BHS). Dit vierjarige programma is ontworpen om afgestudeerden kennis en vaardigheden op het gebied van management en leiding te geven. [+]

De Allied Health Department Biedt een online Bachelor of Health Science (BHS). Dit vierjarige programma is ontworpen om gezondheidswerkers kennis en vaardigheden op het gebied van management en leiding te geven. Studenten zonder gezondheidszorg achtergronden kunnen kansen in de gezondheidszorg uitbreiden of voorbereiden op een afgestudeerd programma door de voltooiing van een Washburn BHS-graad.

Studenten kunnen kiezen uit 3 hoofdvakken:

1. Health Services Administration, BHS-HA

Er is behoefte aan gekwalificeerde managers op het gebied van gezondheidszorg. Regelgevende kwesties, beleid, technologie en financiële problemen veranderen voortdurend binnen de gezondheidszorg. Studenten die de baccalaureaat diploma behalen in de Health Services Administration nemen geavanceerde cursussen in gezondheidszorg management en aanverwante gezondheidszorg problemen die hun bemarkbaarheid voor administratieve posities bij afstuderen verhogen.... [-]


Certificate

Geavanceerd certificaat in diagnostische medische echografie

Online Online en Campus gecombineerd Voltijd 12 maanden August 2019 Verenigde Staten Topeka +1 more

Sonografie kan worden gebruikt om vele delen van het lichaam te onderzoeken, zoals de buik, borsten, vrouwelijk voortplantingssysteem, prostaat, hart en bloedvaten. Sonografie wordt in toenemende mate gebruikt bij de detectie en behandeling van hartziekten, hartaanvallen en vaatziekten die tot een beroerte kunnen leiden. [+]

Wat is DMS?

Sonografie kan worden gebruikt om vele delen van het lichaam te onderzoeken, zoals de buik, borsten, vrouwelijk voortplantingssysteem, prostaat, hart en bloedvaten. Sonografie wordt in toenemende mate gebruikt bij de detectie en behandeling van hartziekten, hartaanvallen en vaatziekten die tot een beroerte kunnen leiden.

De Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definieert echografie als een diagnostische medische procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogfrequente geluidsgolven (echografie) om dynamische visuele beelden van organen, weefsels of de bloedstroom in het lichaam te produceren. Dit type procedure wordt vaak een echo of echoscopie genoemd.

Waarom kiezen voor het Diagnostic Medical Sonography Program van Washburn University ?Alle didactische cursus werk wordt voltooid in een afstandsonderwijs (online) formaatOns programma is al meer dan 11 jaar in een vorm van afstandsonderwijs (online) afgeleverdStudenten komen in aanmerking om te zitten voor de ARDMS of CCICertificeringsexamens bij het afstuderenKlinisch onderwijs kan meestal dicht bij studenten thuis worden geregeldStudenten werken nauw samen met geregistreerde echografie faculteitWashburn-faculteit heeft meer dan 70 jaar ervaring met echografieWashburn University maakt aansluiting mogelijk bij grote medische centra, privé-artsenpraktijken en klinieken, en kleinere gemeenschapsziekenhuizenStudenten krijgen een grote variëteit aan klinische ervaringenVolgens de laatste SDMS Salary Survey is het gemiddelde salaris voor sonographers $ 66.768accreditatie... [-]

Geavanceerd certificaat in Magnetic Resonance Imaging

Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Topeka +1 more

Magnetische resonantie (MR) of magnetische resonantie beeldvorming (MRI) is een procedure die pulsen van radiogolfenergie samen met een magnetisch veld gebruikt om een ​​specifiek lichaamsgebied in beeld te brengen. Structuur en functie van het lichaam worden vervolgens gepresenteerd als anatomische beelden in de dwarsdoorsnede. MR heeft een groter weke delencontrast dan CT, waardoor gedetailleerde beelden worden gecreëerd. Technologen die werkzaam zijn in magnetische resonantie beeldvorming kunnen werken in ziekenhuizen, beeldcentra. Volgens het Occupational Outlook Handbook zullen technologen met certificering op meer dan één gebied voor diagnostische beeldvorming, zoals MR, beter verkoopbaar zijn. [+]

Magnetische resonantie (MR) of magnetische resonantie beeldvorming (MRI) is een procedure die pulsen van radiogolfenergie samen met een magnetisch veld gebruikt om een ​​specifiek lichaamsgebied in beeld te brengen. Structuur en functie van het lichaam worden vervolgens gepresenteerd als anatomische beelden in de dwarsdoorsnede. MR heeft een groter weke delencontrast dan CT, waardoor gedetailleerde beelden worden gecreëerd.

Technologen die werkzaam zijn in magnetische resonantie beeldvorming kunnen werken in ziekenhuizen, beeldcentra. Volgens het Occupational Outlook Handbook zullen technologen met certificering op meer dan één gebied voor diagnostische beeldvorming, zoals MR, beter verkoopbaar zijn.... [-]


Master

Meester van de gezondheid van de wetenschap

Online Voltijd Deeltijd 21 - 42 maanden August 2019 Verenigde Staten Topeka +1 more

De Master of Health Science (MHS) in de Health Care Education missie is om bestaande gezondheidswerkers voor te bereiden op effectieve leraren en leiders die in staat zijn om diverse leerlingen te dienen in gezondheidszorgorganisaties en gelieerde gezondheidsprogramma's. [+]

De Master of Health Science (MHS) in de gezondheidszorg Missie is om bestaande gezondheidswerkers voor te bereiden op effectieve leraren en leiders die in staat zijn om diverse leerlingen te bedienen in gezondheidszorgorganisaties en gelieerde gezondheidsprogramma's.

Het MHS-programma is ontworpen om kleine cohorten instructies in acht weken lessen te geven, één onderwerp tegelijk, waardoor fulltime beroepsbeoefenaren hun masteropleiding kunnen voltooien terwijl ze voltijd werken. Cohorts beginnen elke herfst. Het programma is volledig online en asynchroon.

MHS toelatingscriteria

Om in aanmerking te komen voor het MHS programma, moet u: 1. Voltooide een bachelor diploma en 2 jaar professionele werkervaring in een gezondheidszorg omgeving. Professionele ervaring omvat, maar is niet beperkt tot:... [-]


Contact

Washburn University

Adres 1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Kansas, Verenigde Staten
Website http://www.washburn.edu/
Telefoon +1 785-670-1010