Lees de Officiële Beschrijving

York College of Pennsylvania is een gemeenschap van leerlingen en leren, waarvan de leden delen de gemeenschappelijke band van actieve deelname aan academische en leven op de campus. In York, geloven we de collegiale ervaring op zijn best is een uitgebreid proces van holistische persoonlijke ontwikkeling, die afgestudeerden voor productieve rol in de maatschappij voorbereidt, terwijl hun groei als individu en een leven lang te leren te vergemakkelijken. Het kenmerk van de York ervaring is excellentie in professionele voorbereiding. York is een eerbiedwaardige onderwijsinstelling, het traceren van zijn erfgoed terug naar de vroege jaren van de Amerikaanse republiek. Gedurende haar lange geschiedenis, heeft commitment York geweest om hoge kwaliteit, betaalbare educatieve programma's die leiders naar betekenisvolle professionele rollen in het bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg, bedrijfsleven, wetenschap, maatschappelijke dienstverlening, en de kunsten te bereiden bieden. York College heeft erkenning gekregen in het Midden-Atlantische regio en op nationaal niveau voor excellentie in het academische programma's en voor haar inzet voor de betaalbaarheid. Als een relatief grote universiteit (meer dan 4600 full-time studenten), York vertegenwoordigt een 'gulden middenweg' in het hoger onderwijs, het combineren van de brede academische middelen en extra-curriculaire mogelijkheden van een boete universiteit met de gemeenschap geest en de persoonlijke aandacht van een kleine college.

Onze missie York College streeft naar betaalbare academische uitmuntendheid bieden aan onze studenten door:

Het aanbieden van meer dan 50 baccalaureaat majors in de professionele programma's, de wetenschappen en geesteswetenschappen; programma's in het bedrijfsleven, het onderwijs en de verpleging, en een doctoraat in de verpleegkundige praktijk meester; Het creëren van een leeromgeving gericht op individuele aandacht en hands-on leren; Verschaffen van educatieve programma's met een superieur rendement, zodat de laagst mogelijke kosten voor studenten handhaven; Gebruik makend van diverse campus programmering intellectuele, professionele en sociale groei te bevorderen.

Onze visie York College is gewijd aan het voorbereiden van studenten aan professionals in welke carrière ze nastreven door zijn:

Het uitvoeren van een nationale opiniepeiling die de kenmerken van professionaliteit definieert; Het ontwikkelen van co-curriculaire programma's die professionele kenmerken illustreren.

Creëren Professionals Te bouwen op een traditie van betaalbare academische uitmuntendheid en het versterken van onze belofte van professionele voorbereiding voor onze studenten, York College creëerde het Center for Professional Excellence (CPE), die een nationale opiniepeiling die de kenmerken van professionaliteit definieert en helpt bij het ​​ontwikkelen van professionele ontwikkelingsprogramma's dirigeert voor studenten. De resultaten van de jaarlijkse enquête begeleiden toekomst seminar onderwerpen, die garanderen dat onze studenten zijn voorsprong op de curve als het gaat om het maken van zichzelf verhandelbare als afgestudeerden. Via haar poll op professionaliteit, zorgen wij onze studenten weten precies wat human resource en zakenlieden zoekt in de hedendaagse professional.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

York College of Pennsylvania (YCP)

De Master of Science in Nursing mate voorziet u van de achtergrond, vaardigheden en bijscholing van hoge kwaliteit verpleegkundige zorg te leveren in een gespecialiseerd ... [+]

Master of Science in de verpleegkunde (MSc)

De Master of Science in Nursing mate voorziet u van de achtergrond, vaardigheden en bijscholing van hoge kwaliteit verpleegkundige zorg te leveren in een gespecialiseerd gebied. Verpleegkundigen die afstuderen met een MS in de verpleegkunde worden genoemd geavanceerde praktijk verpleegkundigen (APN). De geavanceerde praktijk biedt u meer en gevarieerde vacatures, meer compensatie en betere voordelen.

Bent u klaar voor de verantwoordelijkheid en de erkenning van geavanceerde praktijk verpleegkundige?

Kies je pad naar succes:

Volwassen Nurse Practitioner

Een gediplomeerd verpleegkundige die een vergevorderd verpleegkundig onderwijs heeft gevolgd voor de diagnose en het beheer van veelvoorkomende en complexe medische aandoeningen.... [-]

Verenigde Staten York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands