Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus is een filiaalcampus van MAHE (Deeks to be University), Manipal India met meer dan 64 jaar nalatenschap; 400.000 alumni

Manipal University MAHE vestigde zich nu in het jaar 2000 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Momenteel worden meer dan 1800 studenten uit 40 landen over de hele wereld ingeschreven en is het een Indiase multidisciplinaire universiteit in de regio.

MAHE Dubai verhuisde in september 2011 naar de iconische state-of-the-art-campus. Verspreid over 750.000 vierkante meter aan bebouwd gebied kan de uitgestrekte campus plaats bieden aan meer dan 5000 studenten. Afgezien van moderne, speciaal gebouwde klaslokalen, biedt de nieuwe campus van Dubai International Academic City (DIAC) geavanceerde laboratoria op het gebied van techniek, management, biotechnologie en informatietechnologie, en is ook de thuisbasis van enkele van de beste studio's en workshops in de regio voor programma's in de media

De campus herbergt ook een uitgestrekte bibliotheek, een cafetaria, een overvloed aan sportfaciliteiten binnen en buiten, waaronder een atletiekbaan, tennisbanen, een fitnessruimte en een fitnesscentrum en een recreatiecentrum voor jongens en meisjes. De hele campus is wifi-ingeschakeld.

Voorbij academici, studenten aan MU, Dubai krijgen ruime aandacht voor buitenschoolse evenementen, sportactiviteiten en andere culturele evenementen.

Redenen waarom kiezen Bachelors programma op MAHE Manipal, Dubai Campus:

  • Zeer ervaren
  • Application Oriented
  • Dedicated Plaatsingscel en ondersteunende services
  • Best in Class Labs
  • Uitgebreide wereldwijde samenwerking en academische partnerschappen
  • Uitgebreid buiten
  • Studenten uit 40 landen

Locaties

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten