Lees de Officiële Beschrijving

Westford University College

Winnaar van de Forbes Higher Edcucation Awards 2019

Westford won voor het tweede jaar op rij in 2015 de 'Customer Delight award' van MENAA Awards

Westford University College (WSoM) is een onderwijsinstelling die gevestigd is in de Verenigde Arabische Emiraten en een sterke aanwezigheid heeft in het VK, het Midden-Oosten, India en Zuid-Afrika met als doel hoog aangeschreven en de geavanceerde Britse en Europese kwalificaties en managementtraining te bieden aan de aspirant-gemeenschappen leven in Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Onze kwalificaties zijn geauthenticeerd en geaccrediteerd door de gerenommeerde geaccrediteerde academische toekennende instanties, hogescholen en universiteiten uit het Verenigd Koninkrijk. We bieden internationaal erkende, niet-gegradueerde en postdoctorale programma's waarmee onze studenten zich kunnen overtreffen en uitblinken in hun voorkeursgebieden en hun streven naar uitmuntendheid in hun gekozen carrière of hoger onderwijs kunnen vergroten.

Westford University College maakt gebruik van de beste wereldwijde praktijken op het gebied van online leren en pedagogie; het resultaat is een interactief, dynamisch merk van graduate onderwijs dat zeer geschikt is voor reguliere studenten en werkende professionals.

Westford University College maakt optimaal gebruik van geavanceerde technologie en de kracht van internet om u een waardevol leerproces en een wereldwijde netwerkervaring te bieden.
Visie
Westford University College dat het een van de beste keuze is voor kandidaten op het gebied van managementcarrière door het bieden van het meest actuele, relevante en hoogwaardige onderwijs gecombineerd met het ontwikkelen van vaardigheden voor de aspirant-studenten die op zoek zijn naar kansen in wereldwijde organisaties en zo de kloof tussen onderwijs en werk overbruggen.
Mission Statement
Westford University College doel de aspirant-generatie van mensen met een gevarieerde achtergrond te vormen en te transformeren tot effectieve leiders en managers van morgen met een gevoel van sociale, zakelijke en ethische verantwoordelijkheden door middel van superieur managementonderwijs en -training, zodat ze kunnen worden behandeld uitdagende taken.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Westford University College

Kwaliteitszorg is cruciaal voor het welzijn van een land en het is belangrijk om organisaties te hebben die bereid zijn zich te meten aan internationale normen. De cursus ... [+]

Kwaliteitszorg is cruciaal voor het welzijn van een land en het is belangrijk om organisaties te hebben die bereid zijn zich te meten aan internationale normen. De cursussen zijn bedoeld om zorgprofessionals te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve manager in de gezondheidszorg te zijn, deelnemers uit te rusten met begrip van de externe context waarin zorgorganisaties opereren, hoe ze worden beheerd en analysetechnieken die kunnen worden toegepast op besluitvormingsprocessen binnen de gezondheidssector. Studenten van deze cursus leren de volgende belangrijke onderwerpen:

Begrijp de structuur en de cultuur van de zorgorganisaties, inclusief het gedrag van de organisatie in de gezondheidszorg.Beschikken over een goede kennis van verandermanagement en organisatieontwikkeling in zorgomgevingen.Zorg voor inzicht in zorgstrategieën, bedenk strategische strategieen voor de gezondheidszorg en zorg voor regelingen voor zorgaccreditatie.Weten over de kwaliteit van de gezondheidszorg, patiëntveiligheid en preventie van medische fouten.Krijg inzicht in zorgmanagement en leiderschapskwesties.Verwerven van een basiskennis van financiële gezondheidszorg... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Zuid-Afrika Kaapstad Koeweit Koeweit-stad Saoedi-Arabië Riyad Johannesburg Dammam Bahrein Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Maleisië Malaysia Online Jordanië Amman Verenigd Koninkrijk UK Online  + 23 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Social Media
Location address
Cape Town, West-Kaap, ZA
Social Media
Location address
Kuwait City, Al-Asimah, KW
Social Media
Location address
Riyadh, Riyad, SA
Social Media
Location address
Johannesburg, Gauteng, ZA
Location address
Dammam, Ash-Sharqiyah, SA
Social Media
Location address
Bahrain Online, BH
Social Media
Location address
Accra, Greater Accra, GH
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Social Media
Location address
Dubai, Dubai, AE
Social Media
Location address
Canada Online, CA
Location address
Nigeria Online, NG
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Location address
Cape Town, West-Kaap, ZA
Social Media
Location address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Location address
Malaysia Online, MY
Location address
Amman, Amman Governorate, JO
Social Media
Location address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB