Lees de Officiële Beschrijving

Regent Business School (RBS) is opgericht om de toenemende vraag naar beheer van het onderwijs in Zuid-Afrika te voldoen. RBS is geregistreerd als een privé-instelling voor hoger onderwijs door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Vorming (Dhet) in Zuid-Afrika. Daarnaast heeft de Raad op het Hoger Onderwijs (CHE) programma's van RBS met inbegrip van haar vlaggenschip Master of Business Administration (MBA) geaccrediteerd. RBS heeft ook diverse andere erkenningen van diverse instellingen. RBS biedt een scala aan geaccrediteerde opleidingen van hoger certificaat aan de postdoctorale kwalificaties. De RBS afstand en ondersteund learning programma's bieden een professionele educatieve kwalificatie die de afgestudeerde zal uitrusten met praktische kennis van zaken tot succes in de zeer competitieve en wereldwijde werkomgeving mogelijk te maken. RBS is zich bewust van de noodzaak om haar programma's te reflecteren toonaangevende internationale handelspraktijk. Studie en ondersteunend materiaal bevatten casestudy simulatie van echte zakelijke situaties specifiek ontworpen om te reflecteren cutting edge ontwikkelingen in de werksituatie en hun impact op de bedrijfsvoering.

RBS is sterk betrokken bij de ontwikkeling van zakelijke en ondernemersvaardigheden in Zuidelijk Afrika en tegelijkertijd onze studenten een concurrentievoordeel in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Waarom kiezen REGENT Business School (RBS)

RBS heeft een reeks programma's die zijn ontworpen om individuen en organisaties met het management competenties en kritische vaardigheden die nodig zijn om te bouwen en in stand concurrentievoordelen in een snel veranderende en complexe zakelijke omgeving te bieden ontwikkeld. Deskundigheid van RBS is geëvolueerd door continue onderzoek en ontwikkeling dat in het leveren van een scala aan lokale en internationale business en management opleidingen.

Als gespecialiseerde onderwijs en opleiding leverancier van management gerelateerde leerprogramma's, RBS heeft de capaciteit, systemen en middelen om cursussen te leveren met de flexibiliteit van onsite, offsite evenals web-based onderwijs en leren. Het is bekend dat succesvolle bedrijven maken bewuste inspanningen om ervoor te zorgen dat de opleiding van het personeel niet in gevaar brengt productie en zakelijke tijd. RBS levert cursussen die flexibel en ondersteund door een scala aan ondersteunende faciliteiten zijn dwz telefonische ondersteuning, van aangezicht tot lezingen, online en web support en virtuele klaslokalen worden geconfronteerd. Dit plaatst organisaties in de voorhoede van de concurrentiepositie met hun personeel opgeleid en verheven met behoud van een optimale productiviteit.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificate

Regent Business School

De Higher Certificate in Health Care Services Management (HCHCSM) is een 1 jaar durend programma bedoeld voor de gezondheidszorg huisartsen en aanverwante specialisten. ... [+]

De Higher Certificate in Health Care Services Management (HCHCSM) is een 1 jaar durend programma bedoeld voor de gezondheidszorg huisartsen en aanverwante professionals zoals artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en optometristen, evenals niet-medische personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het beheer van een loopbaan in de gezondheidszorg diensten in de private en publieke sector.

Het programma heeft een tweeledig doel: schoolverlaters wordt gemachtigd met de initiële management training en professionals in de gezondheidszorg, die leidinggevende posities bekleden, maar hebben geen formele management training zal leidinggevende opleiding en competenties te verwerven.... [-]

Zuid-Afrika Durban Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands