Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Johannesburg

De inhoud van de cursus voor het Honours-programma omvat onderzoeksmethodologie, praktijk van biokinetiek, orthopedische revalidatie, chronische oefening, klinische condi ... [+]

De inhoud van de cursus voor het Honours-programma omvat onderzoeksmethodologie, praktijk van biokinetiek, orthopedische revalidatie, chronische oefening, klinische conditiewetenschappen, pathofysiologie, fysiologie en fysiek welzijn.

Toelatingseisen

Een driejarige opleiding in bewegingsstudies.

Contact details

Naam: Prof L Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursusinhoud voor het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschapspraktijk, bewegingswetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiolog ... [+]

De cursusinhoud voor het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschapspraktijk, bewegingswetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiologie.

Toelatingseisen

Een driejarige opleiding in bewegingsstudies.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Contact details

Naam: de heer AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / e-mail: rianl@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Johannesburg

De cursusinhoud van het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschap, praktijk, oefenwetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiologie. ... [+]

De cursusinhoud van het Honours-programma bestaat uit onderzoeksmethodologie, sportwetenschap, praktijk, oefenwetenschap sportvisie, sportpsychologie en oefenfysiologie.

Toelatingseisen

Een BSc (Sport Science) of een gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op NQF niveau 6, met een minimum van 360 studiepunten.

Contact details

Naam: de heer AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / e-mail: rianl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Johannesburg

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma. ... [+]

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma.

Carrière

Radiografen gebruiken röntgenapparatuur om beelden te produceren die helpen bij de diagnose van verwondingen en afwijkingen.

ToelatingseisenMinimale APS:27 Wiskunde OF29 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)Natuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Life Sciences, hoewel niet verplicht, wordt sterk aanbevolen voor deelname aan dit programma. ... [+]

Life Sciences, hoewel niet verplicht, wordt sterk aanbevolen voor deelname aan dit programma.

Carrière

Biokinetici gebruiken voornamelijk hun professionele expertise op het gebied van lichaamsbeweging, lichamelijke activiteit en gezondheidsvoorlichting om de gezondheid in het algemeen te verbeteren / bevorderen en specifiek disfunctie te voorkomen, het aangetaste functionele vermogen van een persoon te herstellen en te behouden, met name met betrekking tot orthopedisch letsel en chronische ziektetoestanden.

ToelatingseisenMinimale APS:28 Wiskunde OF29 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)Extra onderwerp 3: 5 (60%) *Extra onderwerp 4: 4 (50%)... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma. ... [+]

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma.

Carrière

Radiografen gebruiken röntgenapparatuur om beelden te produceren die helpen bij de diagnose van verwondingen en afwijkingen

ToelatingseisenMinimale APS:27 Wiskunde OF29 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)Natuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aanvragers moeten slagen voor zowel de fitnessbeoordeling, de fobie-evaluatie als het medisch onderzoek om toegang te krijgen tot de graad van medische noodhulp. ... [+]

Aanvragers moeten slagen voor zowel de fitnessbeoordeling, de fobie-evaluatie als het medisch onderzoek om toegang te krijgen tot de graad van medische noodhulp.

Carrière

Emergency Care Practitioners zijn specialisten op het gebied van pre-ziekenhuis spoedeisende hulp en redding, gericht op het beheer van ernstig zieke of gewonde patiënten.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma. ... [+]

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma.

Carrière

Beoefenaars gebruiken kleine hoeveelheden radioactieve stoffen (radionucliden) om ziekten te diagnosticeren en te behandelen

ToelatingseisenMinimale APS:27 Wiskunde OF29 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)Natuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Optometristen onderzoeken de ogen op problemen met het gezichtsvermogen, ziekten en andere abnormale aandoeningen en schrijven dan lenzen en / of behandeling voor, indien ... [+]

Carrière

Optometristen onderzoeken de ogen op problemen met het gezichtsvermogen, ziekten en andere abnormale aandoeningen en schrijven dan lenzen en / of behandeling voor, indien nodig.

ToelatingseisenMinimale APS: 29Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 5 (60%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 5 (60%)Life Sciences: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 5 (60%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de behoeften van patiënten en het plannen van een verpleegkundige zorg plan voor elke afspraak. ... [+]

Carrière

Verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de behoeften van patiënten en het plannen van een verpleegkundige zorg plan voor elke afspraak.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 5 (60% +) * Extra Onderwerp 4: 4 (50% +)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma. ... [+]

Aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Physical Sciences of beide onderwerpen hebben om toegang te krijgen tot dit programma.

Carrière

Beoefenaars gebruiken hoogfrequente geluidsgolven om beelden van lichaamsstructuren te produceren

ToelatingseisenMinimale APS:27 Wiskunde OF29 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)Natuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 5 (60%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen voor de BTech Biomedical Technology omvatten Integrated Pathophysiology IV, Molecular Biology IV, Laboratory Management en Research Methods. ... [+]

De cursussen voor de BTech Biomedical Technology omvatten Integrated Pathophysiology IV, Molecular Biology IV, Laboratory Management en Research Methods.

ToelatingseisenEen nationaal diploma in biomedische technologie.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel : 011559 6263 / e-mail: ingridv@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Podologen adviseren over en behandelen voet- en ledematenaandoeningen ... [+]

Carrière

Podologen adviseren over en behandelen voet- en ledematenaandoeningen

ToelatingseisenMinimale APS: 25Taal van onderwijzen en leren - Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma is ontworpen om voort te bouwen op kennis die al op Diploma-niveau is verworven en zal de student voorzien van kennis in geavanceerde radiografische procedu ... [+]

Het programma is ontworpen om voort te bouwen op kennis die al op Diploma-niveau is verworven en zal de student voorzien van kennis in geavanceerde radiografische procedures. Management en onderzoeksmethodologie dragen bij aan de vaardigheden die tijdens het programma zijn opgedaan.

ToelatingseisenEen nationaal diploma in radiografie (diagnostiek) of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Tracey Pieterse Tel : 011559 6230 / e-mail: traceyp@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student wordt blootgesteld aan de theoretische en praktische aspecten van de bereiding, verstrekking en toediening van radiofarmaca aan patiënten, evenals het gebruik ... [+]

De student wordt blootgesteld aan de theoretische en praktische aspecten van de bereiding, verstrekking en toediening van radiofarmaca aan patiënten, evenals het gebruik van geavanceerde en hybride beeldvormingsapparatuur bij de diagnose en behandeling van bepaalde ziekten. Management- en onderzoeksmethodologie is in dit programma opgenomen.

ToelatingseisenEen nationaal diploma in radiografie (diagnostiek) of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Lucky Chipeya Tel: 011 559 6505 / e-mail: lchipeya@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma leert de student om beelden te produceren en te interpreteren met behulp van hoogfrequent geluid. Management en onderzoeksmethodologie dragen bij aan de vaa ... [+]

Het programma leert de student om beelden te produceren en te interpreteren met behulp van hoogfrequent geluid. Management en onderzoeksmethodologie dragen bij aan de vaardigheden die tijdens het programma zijn opgedaan.

ToelatingseisenEen nationaal diploma in radiografie (diagnostiek) of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Yasmin Casmod Tel : 011559 6778 / e-mail: yasminc@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma biedt de student de mogelijkheid om geavanceerde radiotherapie- en oncologieprocedures en -technieken te leren, evenals management- en onderzoeksmethodologi ... [+]

Het programma biedt de student de mogelijkheid om geavanceerde radiotherapie- en oncologieprocedures en -technieken te leren, evenals management- en onderzoeksmethodologie.

ToelatingseisenEen nationaal diploma in radiografie (therapie) of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw F Bhyat Tel : 011559 6243 / e-mail: fatimab@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen voor de BTech in Somatology omvatten Reflexologie (gespecialiseerde massagetechnieken), Onderzoeksmethodologie, Camouflagetherapie, Somatechnieken, Permanent ... [+]

Modules en tijdschema

Semester 1

DAG 1Reflexologie (gespecialiseerde massagetechnieken)onderzoeksmethodeCamouflagetherapiePermanente make-upDAG 2Somatechnieken IVPermanente make-upSociaal-psychologie

Semester 2

DAG 1Aromatherapie (gespecialiseerde massagetechnieken)Thaise massageBedrijfspraktijkSomatology Research ProjectDAG 2BedrijfspraktijkTTSomatology Research ProjectCase studies reflexologieToelatingseisenEen nationaal diploma in de somatologie of gelijkwaardig.Een minimum van 60% is vereist in het NDip-programma.Contact details

Naam: mevrouw Debbie Campbell Tel: 011 559 6511 / e-mail: debbiec@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

University of Johannesburg

Korte cursussen in gezondheidswetenschappen ... [+]

Titel Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Moet u uw vaardigheden in het huidverzorgingscentrum verbreden en hebt u gehoord over de fantastische resultaten die kunnen worden bereikt met Microdermabrasion en Photiz ... [+]

Moet u uw vaardigheden in het huidverzorgingscentrum verbreden en hebt u gehoord over de fantastische resultaten die kunnen worden bereikt met Microdermabrasion en Photizo® Light Therapy?Registreer u om een uiterst waardevol kort leerprogramma te voltooien dat onze afdeling Somatologie wordt aangeboden.

Dit korte leerprogramma wordt gedurende twee dagen aangeboden en omvat praktische en theoretische toepassingen van beide machines voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het doel van deze SLP is om gestructureerde theoretische en praktische leermogelijkheden te bieden met betrekking tot MDA met diamanten tip en Photizo-lichttherapie. Gekwalificeerde afgevaardigden zullen deze praktische en theoretische kennis kunnen gebruiken om hun vaardigheden in klinieken voor somatologie te verbeteren, aangezien deze modaliteiten als "vooruitstrevend" worden beschouwd. Een schriftelijke theorie-test en praktische beoordeling zijn vereist om competentie in beide aspecten te waarborgen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

University of Johannesburg

Aanvragers moeten een gestructureerd persoonlijk interview, een fobie-evaluatie, een medisch onderzoek, een fysieke fitheid- en een zwemvaardigheidsevaluatie ondergaan. ... [+]

Aanvragers moeten een gestructureerd persoonlijk interview, een fobie-evaluatie, een medisch onderzoek, een fysieke fitheid- en een zwemvaardigheidsevaluatie ondergaan.

Carrière

Diploma spoedeisende medische zorg Afgestudeerden komen in aanmerking om zich te registreren bij de Health Professions Council of South Africa als Emergency Care Technicians (ECT's). ECT's zijn verantwoordelijk voor de behandeling van zieke en gewonde personen in de pre-ziekenhuis spoedeisende hulpomgeving. Carrièremogelijkheden bestaan in openbare en particuliere medische noodhulpdiensten, zowel lokaal als in het buitenland.

ToelatingseisenMinimale APS: 26Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Biomedische technologen analyseren klinische specimens die door artsen worden voorgelegd aan laboratoria en interpreteren de resultaten ... [+]

Carrière

Biomedische technologen analyseren klinische specimens die door artsen worden voorgelegd aan laboratoria en interpreteren de resultaten.

ToelatingseisenMinimale APS: 24Taal van onderwijzen en leren - Engels: 4 (50%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationale Diploma in Microbiologie is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de Microbiologie kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het Nationale Diploma in Microbiologie is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de Microbiologie kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de microbiologie-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of Johannesburg

Het eerste in zijn soort, volledig online Master of Public Health-programma van de University of Johannesburg bedoeld om gezondheidswerkers in staat te stellen te analyse ... [+]

Overzicht

Het eerste in zijn soort, volledig online Master of Public Health-programma van de University of Johannesburg bedoeld om gezondheidswerkers in staat te stellen te analyseren, strategieën uit te werken en oplossingen te bieden voor uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid in Zuid-Afrika en de rest van de wereld. Bestudeer milieugezondheid, gezondheid op het werk en epidemiologische bedreigingen en risico's.

Ons curriculum is vergelijkbaar met programma's die worden aangeboden op internationaal erkende scholen voor volksgezondheid, maar met een curriculum dat is toegesneden op Zuid-Afrika en Sub-Sahara wetgeving, gezondheidsvereisten en economische omstandigheden. Met de voltooiing van dit programma kunt u doorstromen naar een doctoraat in een gezondheidsgerelateerd studiegebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het op proefschrift gebaseerde masterprogramma vereist een uitgebreid onderzoeksproject dat wordt voltooid onder begeleiding van de promotor. De cursussen masteropleiding ... [+]

Het op proefschrift gebaseerde masterprogramma vereist een uitgebreid onderzoeksproject dat wordt voltooid onder begeleiding van de promotor. De cursussen masteropleiding omvat een jaar seminars die betrekking hebben op het gebied van specialisatie. Aan het einde van het eerste jaar worden drie examenverslagen geschreven. In het tweede studiejaar wordt een klein proefschrift, bestaande uit een onderzoeksproject van kleinere omvang, voltooid onder begeleiding van een promotor. Masteropleidingen worden aangeboden op de volgende vakgebieden:

Professional Nursing Science: Ethos and Professional PracticeProfessional Nursing Science: Nursing ManagementProfessional Nursing Science: Nursing EducationMedische en chirurgische verpleegkunde Wetenschap: kritieke zorg verpleegkunde (algemeen)Medische en chirurgische verpleegkunde: operatiekamerGeavanceerde verloskunde en neonatale verpleegkundeGeavanceerde psychiatrische geestelijke gezondheidszorgEerstelijnsgezondheidszorg Klinische verpleegkunde, diagnose, behandeling en zorgNeonatale intensive care VerpleegkundeCommunity Health NursingGezondheid op het werk VerplegingToelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan het masterprogramma moeten een onderzoeksproject schrijven en presenteren. ... [+]

Studenten die deelnemen aan het masterprogramma moeten een onderzoeksproject schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een graad in de biokinetiek.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten de mogelijkheid te bieden onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren met een originele ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten de mogelijkheid te bieden om:

Voer onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit met een originele component.Bijdragen aan kennis van en inzicht in Optometrie en de specifieke onderzoeksdiscipline.Toon vaardigheden in gerelateerde onderzoeksmethoden en in de juiste formulering via een proefschrift van een master.Alleen een Research Masters kan worden gedaan.Toelatingseisen

Een bachelordiploma in optometrie (of gelijkwaardig)

Contact details

Naam: mevrouw Emil Nel Tel : 011559 6827 / e-mail: emiln@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan het masterprogramma moeten een proefschrift schrijven en presenteren. ... [+]

Studenten die deelnemen aan het masterprogramma moeten een proefschrift schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een Honours Degree Sport Science.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aan het einde van deze kwalificatie hebben studenten een proefschrift geproduceerd. ... [+]

Aan het einde van deze kwalificatie hebben studenten een proefschrift geproduceerd.

Toelatingseisen

Een BTech biomedische technologie of een vergelijkbare kwalificatie.

Contact details

Naam: mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel : 011559 6263 / e-mail: ingridv@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Chiropractoren behandelen aandoeningen en verwondingen die verband houden met zenuwen, spieren of gewrichten ... [+]

Carrière

Chiropractoren behandelen aandoeningen en verwondingen die verband houden met zenuwen, spieren of gewrichten

ToelatingseisenMinimale APS: 25Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Homoeopaten passen een holistische geneeswijze toe voor de behandeling van ziekten en aandoeningen bij de mens ... [+]

Carrière

Homoeopaten passen een holistische geneeswijze toe voor de behandeling van ziekten en aandoeningen bij de mens

ToelatingseisenMinimale APS: 25Taal van onderwijzen en leren - Engels: 5 (60%)Wiskunde: 4 (50%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Masteropleiding is een volledige onderzoeksgraad. Studenten zijn verplicht om een onafhankelijk onderzoeksproject uit te voeren en een proefschrift te schrijven. ... [+]

Masteropleiding is een volledige onderzoeksgraad. Studenten zijn verplicht om een onafhankelijk onderzoeksproject uit te voeren en een proefschrift te schrijven.

Toelatingseisen

Een BTech-podologie of een vergelijkbare kwalificatie.

Contact details

Naam: mevrouw Simiso Ntuli Tel: 011 559 6910 / e-mail: sntuli@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma is een volledige onderzoeksgraad. Studenten zijn verplicht om een onderzoeksproject uit te voeren en een proefschrift te schrijven. ... [+]

Het programma is een volledige onderzoeksgraad. Studenten zijn verplicht om een onderzoeksproject uit te voeren en een proefschrift te schrijven.

Toelatingseisen

BTech Radiografie (diagnostiek, nucleaire geneeskunde, echografie of therapie)

Contact details

Naam: Dr Heather Lawrence Tel: 011 559 6887 / e-mail: heatherl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om studenten in staat te stellen geavanceerde toegepaste onderzoekcompetenties te ontwikkelen binnen het veld Somatologie. Studenten ver ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om studenten in staat te stellen geavanceerde toegepaste onderzoekcompetenties te ontwikkelen binnen het veld Somatologie. Studenten verwerven de mogelijkheid om onderwerpen voor onderzoek te vinden en te definiëren die zij relevant vinden voor hun professionele omgeving. Studenten die deelnemen aan het masterprogramma moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren onder begeleiding van een promotor.

ToelatingseisenEen BTech-somatologie of een vergelijkbare kwalificatie.Met een minimum gemiddelde van 65%Contact details

Naam: mevrouw Debbie Campbell / Tel: 011 559 6511 / e-mail: debbiec@uj.ac.za OF Naam: mevrouw Valencia Khumalo / Tel: 011 559 6514 / e-mail: vkhumalo@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

University of Johannesburg

Doctoraatsprogramma's in de verpleegkunde worden op vele specialisatiegebieden aangeboden. ... [+]

Doctoraatsprogramma's in de verpleegkunde worden aangeboden op de volgende vakgebieden:

Professional Nursing Science: Nursing ManagementProfessional Nursing Science: Nursing EducationMedische en chirurgische verpleegkunde Wetenschap: kritieke zorg verpleegkunde (algemeen)Geavanceerde verloskunde en neonatale verpleegkundeGeavanceerde psychiatrische geestelijke gezondheidszorgEerstelijnsgezondheidszorg Klinische verpleegkunde, diagnose, behandeling en zorgNeonatale intensive care VerpleegkundeCommunity Health NursingGezondheid op het werk VerplegingProfessional Nursing Science: Ethos and Professional PracticeToelatingseisen

Een masteropleiding in Advanced Nursing Science / Professional Practice.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren. ... [+]

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een masterdiploma in biokinetiek.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten de mogelijkheid te bieden onafhankelijk, origineel en creatief wetenschappelijk onderzoek uit te v ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie is om gekwalificeerde studenten de mogelijkheid te bieden om:

Onafhankelijk origineel en creatief wetenschappelijk onderzoek uitvoeren.Bijdragen aan significante kennis van en inzicht in Optometrie en de specifieke onderzoeksdiscipline.Toon vaardigheden in gerelateerde onderzoeksmethoden en in de juiste formulering via een proefschrift.Denk na over besluitvorming, zelfsturing en bijdragen aan Optometrische Wetenschap.Alleen een Research Doctorate kan worden gedaan.Toelatingseisen

Een relevante masteropleiding

Contact details

Naam: mevrouw Emil Nel Tel : 011559 6827 / e-mail: emiln@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren. ... [+]

Studenten die deelnemen aan het doctoraatsprogramma moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.

Toelatingseisen

Een master in sportwetenschappen.

Contact details

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / e-mail: leonl@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aan het einde van deze kwalificatie hebben studenten een onderzoeksthese gemaakt. ... [+]

Aan het einde van deze kwalificatie hebben studenten een onderzoeksthese gemaakt.

Toelatingseisen

MTech Biomedical Technology of gelijkwaardige kwalificatie.

Contact details

Naam: mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel : 011559 6263 / e-mail: ingridv@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om de kwalificerende student te voorzien van geavanceerde analytische probleemoplossende en reflectieve competenties als een homeopathis ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om de kwalificerende student te voorzien van geavanceerde analytische probleemoplossende en reflectieve competenties als een homeopathisch arts en om op te treden als een leider in het homeopathisch onderzoeksveld. Dit wordt bereikt door via onafhankelijk onderzoek een originele bijdrage te leveren aan de kennisinhoud van homeopathie.

Toelatingseisen

MTech Homeopathie

Contact details

Naam: Dr Radmila Razlog Tel : 011559 6218 / e-mail: radmilar@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student die deze kwalificatie met succes afrondt, zal in staat zijn om probleemoplossende vaardigheden van een hoger niveau en kritisch, reflectief denken toe te passe ... [+]

De student die deze kwalificatie met succes afrondt, zal in staat zijn om probleemoplossende vaardigheden op een hoger niveau en kritisch, reflectief denken toe te passen op de meest geavanceerde academische niveaus, met als hoogtepunt een scriptie die voldoet aan de geaccepteerde criteria en ethische principes van de academische instelling . Op deze manier levert de student een originele en zinvolle bijdrage aan de bestaande hoeveelheid kennis voor wetenschap en technologie en begeleidt hij studenten van lager niveau.

Toelatingseisen

Een MTech-radiografie of een gelijkwaardige kwalificatie met een gemiddelde van 65% of een vergelijkbare norm zoals bepaald door de Statuscommissie en goedgekeurd door het faculteitsbestuur. Selectie is gebaseerd op goedkeuring door de onderzoekscommissie van de faculteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media