Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Johannesburg

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Biokinetiek Practice, orthopedische revalidatie, chronische Exercise, Clinical Exerci ... [+]

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Biokinetiek Practice, orthopedische revalidatie, chronische Exercise, Clinical Exercise Science voorwaarden, Pathofysiologie, Fysiologie en Fysieke Wellness.

Toelatingseisen

Een drie-jarige opleiding in Human Movement Studies.

Contactgegevens

Naam: Prof L Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Sport Science Practice, Exercise Science Sport Vision, Sport Psychologie en inspannin ... [+]

De inhoud van de cursus voor het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Sport Science Practice, Exercise Science Sport Vision, Sport Psychologie en inspanningsfysiologie.

Toelatingseisen

Een drie-jarige opleiding in Human Movement Studies.

Contactgegevens

Naam: De heer AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / E-mail: rianl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Johannesburg

De inhoud van de cursus van het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Sport Science, Practice, Exercise Science Sport Vision, Sport Psychologie en inspannin ... [+]

De inhoud van de cursus van het Honours programma bestaat uit Research Methodology, Sport Science, Practice, Exercise Science Sport Vision, Sport Psychologie en inspanningsfysiologie.

Toelatingseisen

Een BSc (Sport Science), of andere relevante kwalificatie met een specifiek programma minimumniveau van competentie op NQF niveau 6, het genereren van een minimum van 360 studiepunten.

Contactgegevens

Naam: De heer AJJ Lombard Tel: 011 559 6965 / E-mail: rianl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Johannesburg

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen. ... [+]

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen.

Carrière

Radiologisch gebruik van X-ray apparatuur om beelden die helpen bij de diagnose van de verwondingen en afwijkingen te produceren

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +) Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen. ... [+]

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen.

Carrière

Beoefenaars maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven om beelden van het lichaam structuren te produceren

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +) Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen. ... [+]

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen.

Carrière

Beoefenaars gebruik maken van kleine hoeveelheden radioactieve stoffen (radionucliden) te diagnosticeren en behandelen van ziekten

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +) Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Optometristen onderzoeken ogen visie problemen, ziekten en andere abnormale omstandigheden en lenzen en / of behandeling voorschrijven, eventueel ... [+]

Carrière

Optometristen onderzoeken ogen visie problemen, ziekten en andere abnormale omstandigheden en lenzen en / of behandeling voorschrijven, indien nodig.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 29 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 5 (60% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 5 (60% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 5 (60% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen. ... [+]

De aanvragers moeten ofwel Life Sciences / Exacte Wetenschappen of beide onderwerp voor de toegang tot dit programma krijgen.

Carrière

Radiologisch gebruik van X-ray apparatuur om beelden die helpen bij de diagnose van de verwondingen en de afwijkingen te produceren.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +) Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de behoeften van patiënten en het plannen van een verpleegkundige zorg plan voor elke afspraak. ... [+]

Carrière

Verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de behoeften van patiënten en het plannen van een verpleegkundige zorg plan voor elke afspraak.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 27 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 5 (60% +) * Extra Onderwerp 4: 4 (50% +)

* Aanbevolen voor extra erkende taal.

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Life Sciences, hoewel niet verplicht is, wordt ten zeerste aanbevolen voor de toegang tot dit programma. ... [+]

Life Sciences, hoewel niet verplicht is, wordt ten zeerste aanbevolen voor de toegang tot dit programma.

Carrière

Biokineticists voornamelijk gebruik maken van hun professionele expertise in beweging, lichamelijke activiteit en gezondheid onderwijs te verbeteren / bevordering van de gezondheid in het algemeen, en in het bijzonder dysfunctie voorkomen, het herstel en behoud van een individu aangetast functionele mogelijkheden, met name ten aanzien van orthopedische letsels en chronische ziekten.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 28 Wiskunde OR 29 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) Extra Onderwerp 3: 5 (60% +) * Extra Onderwerp 4: 4 (50% +) ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De aanvragers moeten passeren zowel de fitness beoordeling, fobie evaluatie en het medisch onderzoek met het oog op de toegang tot Emergency Medical Care diploma te krijg ... [+]

De aanvragers moeten passeren zowel de fitness beoordeling, fobie evaluatie en het medisch onderzoek met het oog op de toegang tot Emergency Medical Care diploma te krijgen.

Carrière

Emergency Care Practitioners zijn specialisten op het gebied van pre-ziekenhuis spoedeisende hulp en redding, gericht op het beheer van ernstig zieke of gewonde patiënten.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 26 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen voor de BTech Biomedische Technologie omvat Integrated Pathofysiologie IV, Molecular Biology IV, Laboratory Management en Research Methods. ... [+]

De cursussen voor de BTech Biomedische Technologie omvat Integrated Pathofysiologie IV, Molecular Biology IV, Laboratory Management en Research Methods.

Toelatingseisen Een National Diploma in Biomedische Technologie. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Podologen adviseren over en behandelen van de voet en de onderste ledematen aandoeningen ... [+]

Carrière

Podologen adviseren over en behandelen van de voet en de onderste ledematen aandoeningen

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 25 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma is ontworpen om voort te bouwen op de kennis al op diploma niveau verworven en zal de student met kennis op geavanceerde radiologische procedures uit te rus ... [+]

Het programma is ontworpen om voort te bouwen op de kennis al op diploma niveau verworven en zal de student met kennis op geavanceerde radiologische procedures uit te rusten. Beheer en onderzoeksmethodologie toe te voegen aan het scala aan vaardigheden opgedaan tijdens het programma.

Toelatingseisen Een National Diploma in Radiography (Diagnostic) of gelijkwaardig. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Ms Tracey Pieterse Tel: 011 559 6230 / E-mail: traceyp@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma leert de student te produceren en beelden met behulp van hoogfrequente geluid interpreteren. Beheer en onderzoeksmethodologie toe te voegen aan het scala aa ... [+]

Het programma leert de student te produceren en beelden met behulp van hoogfrequente geluid interpreteren. Beheer en onderzoeksmethodologie toe te voegen aan het scala aan vaardigheden opgedaan tijdens het programma.

Toelatingseisen Een National Diploma in Radiography (Diagnostic) of gelijkwaardig. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Ms Yasmin Casmod Tel: 011 559 6778 / E-mail: yasminc@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student wordt blootgesteld aan de theoretische en praktische aspecten van de bereiding, afgifte en toediening van radiofarmaca aan patiënten en het gebruik van verfijn ... [+]

De student wordt blootgesteld aan de theoretische en praktische aspecten van de bereiding, afgifte en toediening van radiofarmaca aan patiënten en het gebruik van verfijnde en hybride beeldvorming in de diagnose en behandeling van bepaalde ziekten. Beheer en onderzoeksmethodologie is opgenomen in dit programma.

Toelatingseisen Een National Diploma in Radiography (Diagnostic) of gelijkwaardig. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Ms Lucky Chipeya Tel: 011 559 6505 / E-mail: lchipeya@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma biedt de student de kans om te leren geavanceerde radiotherapie en oncologie procedures en technieken, alsmede het beheer en onderzoeksmethodologie vaardigh ... [+]

Het programma biedt de student de kans om te leren geavanceerde radiotherapie en oncologie procedures en technieken, alsmede het beheer en onderzoeksmethodologie vaardigheden.

Toelatingseisen Een National Diploma in Radiography (therapie) of gelijkwaardig. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Ms F Bhyat Tel: 011 559 6243 / E-mail: fatimab@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen van de BTech in somatologie omvat Reflexologie (gespecialiseerde massage technieken), Research Methodology, Camouflage therapie, Somatechniques, permanente m ... [+]

Modules en tijdschema

Semester 1

DAG 1 Reflexologie (gespecialiseerde massage technieken) Research Methodology camouflage Therapy Permanente Make-up DAG 2 Somatechniques IV Permanente Make-up Socio-Psychology

Semester 2

DAG 1 Aromatherapie (gespecialiseerde massage technieken) Thaise massage Business Practice Somatologie Research Project DAG 2 Business Practice TT Somatologie Research Project Reflexologie Case Studies Toelatingseisen Een National Diploma in somatologie of gelijkwaardig. Een minimum van 60% wordt vereist in het Ndip programma. Contactgegevens

Naam: Mrs Debbie Campbell Tel: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

University of Johannesburg

Korte cursussen in Health Sciences ... [+]

Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact Aquatic Small Boat Handling (Aquatic Small Boat Handling) 3 dagen * Kosten is onderworpen aan offerte Mduduzi Nzuza 011 559 6075 mduduzin@uj.ac.za Basic Life Support (Basic Life Support) 4 weken N / A rang 12 Mduduzi Nzuza 011 559 6075 mduduzin@uj.ac.za Brand Search and Rescue (Fire Search and Rescue) 6 dagen * Kosten is onderworpen aan offerte rang 12 fysieke fitheid Mduduzi Nzuza 011 559 6075 mduduzin@uj.ac.za Hazardous Materials Rescue (Hazardous Materials Rescue) 5 dagen * Kosten is onderworpen aan offerte rang 12 Vehicle Rescue Mduduzi Nzuza 011 559 6075 mduduzin@uj.ac.za High Angle 1 Resc... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Heb je nodig om je vaardigheden te verbreden in de huidverzorging centrum en hebben gehoord over de fantastische resultaten die kunnen worden bereikt met Microdermabrasie ... [+]

Heb je nodig om je vaardigheden te verbreden in de huidverzorging centrum en hebben gehoord over de fantastische resultaten die kunnen worden bereikt met Microdermabrasie en Photizo® Light Therapy? Meld u aan om een ​​uiterst waardevolle Short Learning Programme voltooien bood onze afdeling somatologie.

Deze korte Leren Programma zal worden aangeboden over twee dagen en zal onder meer praktische en theorie toepassingen van beide machines voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het doel van deze SLP is om gestructureerde theoretische en praktische leermogelijkheden in verband met diamant tip MDA en Photizo lichttherapie te bieden. Qualifying afgevaardigden zullen in staat zijn om deze praktische en theoretische kennis gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren in somatologie klinieken omdat deze modaliteiten worden beschouwd als "cutting-edge" zijn. Een schriftelijke theorie-examen en praktisch zijn verplicht om competentie in beide aspecten te waarborgen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

University of Johannesburg

Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​gestructureerd persoonlijk gesprek, een fobie evaluatie, een medisch onderzoek, een fysieke fitness- en een zwembad vaardighei ... [+]

Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​gestructureerd persoonlijk gesprek, een fobie evaluatie, een medisch onderzoek, een fysieke fitness- en een zwembad vaardigheid evaluatie ondergaan.

Carrière

Emergency Medical Care Diploma Afgestudeerden komen in aanmerking om te registreren bij de Health Professions Raad van Zuid-Afrika als Emergency Care Technici (ECTS). ECT's zijn verantwoordelijk voor de behandeling van zieken en gewonden in de pre-ziekenhuis spoedeisende hulp zorgomgeving. Carrière mogelijkheden bestaan ​​in de publieke en private medische hulpdiensten in binnen- en buitenland.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 26 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +) ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Biomedische Technologen analyseren klinische monsters door artsen laboratoria voorgelegd en de resultaten te interpreteren ... [+]

Carrière

Biomedische Technologen analyseren klinische monsters door artsen laboratoria voorgelegd en de resultaten te interpreteren.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 24 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Microbiology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de microbiologie kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Microbiology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de microbiologie kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Microbiologie industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

University of Johannesburg

Het eerste volledig online Master of Public Health-programma van de University of Johannesburg tot doel gezondheidswerkers in staat te stellen om oplossingen te vinden, s ... [+]

Overzicht

Het eerste volledig online Master of Public Health-programma van de University of Johannesburg tot doel gezondheidswerkers in staat te stellen om oplossingen te vinden, strategieën te formuleren en oplossingen aan te dragen voor de uitdagingen voor de volksgezondheid in Zuid-Afrika en de rest van de wereld. Bestudeer milieugezondheid, gezondheid op het werk en epidemiologische bedreigingen en risico's.

Ons curriculum is vergelijkbaar met programma's die worden aangeboden op internationaal erkende scholen voor volksgezondheid, maar met een curriculum dat is toegesneden op Zuid-Afrika en Sub-Sahara wetgeving, gezondheidsvereisten en economische omstandigheden. Met de voltooiing van dit programma kunt u doorstromen naar een doctoraat in een gezondheidsgerelateerd studiegebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Vraag informatie aan
Engels
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma van de dissertatie-gebaseerde master vereist een uitgebreid onderzoek project dat onder leiding van de toezichthouder is voltooid. De cursussen masteropleid ... [+]

Het programma van de dissertatie-gebaseerde master vereist een uitgebreid onderzoek project dat onder leiding van de toezichthouder is voltooid. De cursussen masteropleiding bestaat uit een jaar seminars die relevant zijn voor het vakgebied. Drie examenpapieren geschreven aan het eind van het eerste jaar. In het tweede jaar van de studie een minderjarige proefschrift, bestaande uit een onderzoeksproject van kleinere omvang, is voltooid onder leiding van een supervisor. Masterprogramma's worden aangeboden in de volgende gebieden van specialisatie:

Professional Nursing Science: Ethos en Professional Practice Professional Nursing Science: Nursing management Professional Nursing Science: verpleegkundig onderwijs Medische en chirurgische Nursing Science: Critical Care Nursing (Algemeen) Medische en chirurgische Nursing Science: Operatiekamer Geavanceerde Verloskunde en Neonatale Nursing Science Geavanceerde Psychiatrische Mental Health Nursing Primary Health Care Clinical Nursing Science, diagnose, behandeling en zorg Neonatale Intensive Care Nursing Science Community health Nursing Occupational Health Nursing Toelatingseisen ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift. ... [+]

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Biokinetiek.

Contactgegevens

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift. ... [+]

Studenten die deelnemen aan de masteropleiding vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift.

Toelatingseisen

Een Honours Degree Sport Science.

Contactgegevens

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van de mogelijkheid om zelfstandig wetenschappelijk onderzoek uit te voeren met een or ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten de volgende mogelijkheden:

Voer onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek met een originele component. Bijdragen aan de kennis van en inzicht in de optometrie evenals de specifieke discipline van het onderzoek. Vertoning vaardigheden in verwante onderzoeksmethoden en in de juiste formulering door middel van een masterproef. Alleen een Research Masters kan worden gedaan. Toelatingseisen

Een Hogere Beroepsopleiding in Optometrie (of gelijkwaardig)

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Emil Nel Tel: 011 559 6827 / E-mail: emiln@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aan het einde van deze kwalificatie studenten een onderzoek proefschrift hebben geproduceerd. ... [+]

Aan het einde van deze kwalificatie studenten een onderzoek proefschrift hebben geproduceerd.

Toelatingseisen

Een BTech Biomedische Technologie of een gelijkwaardige kwalificatie.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Chiropractors behandelen aandoeningen en verwondingen die zijn zenuwen, spieren of joint aanverwante ... [+]

Carrière

Chiropractors behandelen aandoeningen en verwondingen die zijn zenuwen, spieren of joint aanverwante

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 25 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Homoeopaten passen een holistische geneeswijze voor de behandeling van menselijke ziekten en kwalen ... [+]

Carrière

Homoeopaten passen een holistische geneeswijze voor de behandeling van menselijke ziekten en kwalen

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 25 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 5 (60% +) Wiskunde: 4 (50% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Master's programma is een volledige onderzoeksrapport Degree. Studenten zijn verplicht om een ​​onafhankelijk onderzoek te verrichten en schrijven van een proefschrift. ... [+]

Master's programma is een volledige onderzoeksrapport Degree. Studenten zijn verplicht om een ​​onafhankelijk onderzoek te verrichten en schrijven van een proefschrift.

Toelatingseisen

Een BTech Podologie of een gelijkwaardige kwalificatie.

Contactgegevens

Naam: Ms Simiso Ntuli Tel: 011 559 6910 / E-mail: sntuli@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma is een volledig onderzoek graad. Studenten zijn verplicht om een ​​onderzoeksproject en schrijf een proefschrift. ... [+]

Het programma is een volledig onderzoek graad. Studenten zijn verplicht om een ​​onderzoeksproject en schrijf een proefschrift.

Toelatingseisen

BTech Radiography (diagnostische, nucleaire geneeskunde, echografie of therapie)

Contactgegevens

Naam: Dr Heather Lawrence Tel: 011 559 6887 / E-mail: heatherl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om leerlingen te ontwikkelen van geavanceerde toegepast onderzoek competenties binnen het veld somatologie. Verwerven de studenten de mo ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om leerlingen te ontwikkelen van geavanceerde toegepast onderzoek competenties binnen het veld somatologie. Verwerven de studenten de mogelijkheid om te vinden en onderwerpen voor onderzoek dat zij hun professionele omgeving relevant te definiëren. Studenten die deelnemen aan de masteropleiding zal moeten onderzoeken, schrijven en presenteren een volledige proefschrift onder begeleiding van een supervisor.

Toelatingseisen Een BTech somatologie of een gelijkwaardige kwalificatie. Met een minimale gemiddelde van 65% Contactgegevens

Naam: Mrs Debbie Campbell / Tel: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za OR Naam: Ms Valencia Khumalo / Tel: 011 559 6514 / E-mail: vkhumalo@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

University of Johannesburg

Doctoraatsprogramma's in de verpleegkunde Wetenschappen worden aangeboden in vele gebieden van specialisatie. ... [+]

Doctoraatsprogramma's in de verpleegkunde Wetenschappen worden aangeboden in de volgende gebieden van specialisatie:

Professional Nursing Science: Nursing management Professional Nursing Science: verpleegkundig onderwijs Medische en chirurgische Nursing Science: Critical Care Nursing (Algemeen) Geavanceerde Verloskunde en Neonatale Nursing Science Geavanceerde Psychiatrische Mental Health Nursing Primary Health Care Clinical Nursing Science, diagnose, behandeling en zorg Neonatale Intensive Care Nursing Science Community health Nursing Occupational Health Nursing Professional Nursing Science: Ethos en Professional Practice Toelatingseisen

Een Master diploma in Advanced Nursing Science / Professional Practise. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan de Doctoral programma vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift. ... [+]

Studenten die deelnemen aan de Doctoral programma vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift.

Toelatingseisen

Een Master's Degree in Biokinetiek.

Contactgegevens

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deelnemen aan de Doctoral programma vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift. ... [+]

Studenten die deelnemen aan de Doctoral programma vereist zal zijn om te schrijven en presenteren een onderzoek proefschrift.

Toelatingseisen

Een Master's Degree in Sport Science.

Contactgegevens

Naam: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten te voorzien van de mogelijkheid om zelfstandig origineel en creatief wetenschappelijk onderzoek ui ... [+]

Het primaire doel van deze kwalificatie in aanmerking komende studenten de volgende mogelijkheden:

Voer onafhankelijke origineel en creatief wetenschappelijk onderzoek. Dragen bij belangrijke kennis en inzicht in de optometrie evenals de specifieke discipline van het onderzoek. Vertoning vaardigheden in verwante onderzoeksmethoden en in de juiste formulering door middel van een Doctoral proefschrift. Reflecteren over de besluitvorming, zelf gerichtheid en bijdragen aan Optometrische Science. Alleen een onderzoek doctoraat kan worden gedaan. Toelatingseisen

Een relevante Master's Degree

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Emil Nel Tel: 011 559 6827 / E-mail: emiln@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Aan het einde van deze kwalificatie studenten een onderzoek proefschrift hebben geproduceerd. ... [+]

Aan het einde van deze kwalificatie studenten een onderzoek proefschrift hebben geproduceerd.

Toelatingseisen

MTech Biomedische Technologie of een gelijkwaardige opleiding.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om de in aanmerking komende student met geavanceerde analytische probleemoplossende en reflectieve vaardigheden als een homeopathisch ar ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om de in aanmerking komende student met geavanceerde analytische probleemoplossende en reflectieve vaardigheden als een homeopathisch arts te bieden, en om op te treden als een leider binnen de homeopathische onderzoeksveld. Dit zal worden bereikt door het maken van een originele bijdrage aan de kennis inhoud van de homeopathie door middel van onafhankelijk onderzoek.

Toelatingseisen

MTech Homeopathie

Contactgegevens

Naam: Dr Radmila Razlog Tel: 011 559 6218 / E-mail: radmilar@uj.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student die deze kwalificatie is voltooid zullen in staat zijn om een ​​hoger niveau probleemoplossende vaardigheden en kritisch, reflectief denken toe te passen op de ... [+]

De student die deze kwalificatie is voltooid zullen in staat zijn om een ​​hoger niveau probleemoplossende vaardigheden en kritisch, reflectief denken toe te passen op de meest geavanceerde academische niveaus, culminerend in de productie van een proefschrift dat voldoet aan de aanvaarde criteria en ethische principes van de academische instelling. Op deze manier krijgt de student een originele en zinvolle bijdrage aan de bestaande kennis van wetenschap en technologie te maken en toezicht te houden op een lager niveau wetenschappelijke onderzoekers.

Toelatingseisen

Een MTech Radiography of een gelijkwaardige opleiding met een gemiddelde van 65% of een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door het comité Status en door het faculteitsbestuur goedgekeurd. Selectie is gebaseerd op de goedkeuring door de Commissie voor Onderzoek van de faculteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media