Keystone logo

Vind je veterinaire graad

Wat wil je studeren?
Waar wil je studeren?

Populaire veterinaire programma's

Diergeneeskunde houdt zich bezig met de gezondheid en het welzijn van dieren en omvat alles van preventieve zorg tot complexe chirurgische procedures en psychologische analyse. Topuniversiteiten, medische scholen, medische hogescholen en andere onderwijsinstellingen over de hele wereld bieden studieprogramma's in diergeneeskunde aan, of het nu op bachelor-, master- of doctoraatsniveau is, evenals individuele cursussen. Als je ervoor kiest om Diergeneeskunde te studeren, zullen de cursussen veel van dezelfde onderwerpen bevatten als die van een medische opleiding, maar met een focus op dieren in plaats van mensen.

Veterinary Science-programma's kunnen veel verschillende specialisaties hebben, zoals dierenwelzijn, veterinaire chirurgie, diervoeding, parasitologie, reproductieve biologie, veterinaire epidemiologie en volksgezondheid, intensive care of veterinaire verpleging. Er zijn zowel voltijd- als deeltijdstudie-opties beschikbaar, evenals flexibelere online en afstandsonderwijsprogramma's.

Begin uw zoektocht door een kijkje te nemen bij enkele van de meest populaire Veterinary Science-programma's die hieronder worden vermeld. U kunt direct meer informatie aanvragen bij de universitaire toelatingen door eenvoudig het online formulier in te vullen!